Optimum

Brand- en inbraakbeveiliging met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief 5 interventies van een bewakingsagent en levenslange productgarantie. Met SmartPlug voor energiebeheer.

Producten inbegrepen in Optimum:

VBox Pro, VoiceBox, 1 Sirene, 2  Shocksensoren, 3 Rookmelders, 1 VBox Mini, 1 Bedieningspaneel, 3 Fotodetectoren, 3 StarKeys en een SmartPlug

 

 

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de alarmcentrale
  • Interventies van een bewaker inbegrepen
  • Beheer op afstand via de Verisure App
  • Jaarlijks onderhoud

Ik wil meer weten. Bel me!

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw woning.

 

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en hebt u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdacht? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

  • Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator onmiddellijk de juiste actie kan nemen.
  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De alarmcentrale kan ongewenste gasten afschrikken

Het Optimum pakket bevat de volgende diensten:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De shocksensoren op ramen en deuren reageren op schokken en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien u niet antwoordt, stuurt men een bewakingsagent.

 

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit uw alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één enkele klik: schakel het systeem in en uit vanop afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische toestellen, raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich en laat u dus best door een professional uitvoeren. Bij Verisure is de installatie van het systeem inbegrepen. Zo hebt u de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren uw alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen u ook hoe eenvoudig het is om het systeem te gebruiken.

Dubbele verbinding met de alarmcentrale

Voor een optimale beveiliging is uw alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

Brandalarm

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de alarmcentrale zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische toestellen tot 2300W in uw woning regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere toestellen die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de toestellen helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 gecertificeerd en erkend door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

 

Inclusief 5 interventies van een bewaker

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een bewakingsagent ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

VBox Mini voor extra veiligheid

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Extra schilbeveiliging en Waterdetectie toevoegen  

Peace of Mind is ons meest uitgebreide en geavanceerde pakket. Extra schilbeveiliging, een Waterdector, een extra VoiceBox en onbeperkte controle ter plaatse door bewakingsagenten zorgen voor een optimale gemoedsrust. Op die manier kunt u maximaal genieten van uw veiligheid en comfort.

Beeldverificatie van de oorzaak van het alarm

00.48

Sta in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die deel uitmaakt van uw alarmsysteem.

Hiermee kunt u het systeem beheren via de Verisure App en My Pages, push-meldingen ontvangen, op afstand uw SmartPlug bedienen en mededelingen versturen naar uw contactpersonen.

My Pages

Om het maximum uit uw systeem te halen, activeert u My Pages, uw persoonlijk controlepaneel op het internet. Hier stelt u diverse functies van uw systeem in die u later kunt bedienen.

Werk uw gegevens bij zodat wij u altijd kunnen bereiken, voer nieuwe contactpersonen in of voeg StarKey sleutels of andere producten toe aan uw systeem.

 

U kunt het alarm ook aanpassen aan uw huisdier en de vakantiemodus toevoegen zodat uw systeem optimaal werkt wanneer u weg bent.

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent. 

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe die u het leven eenvoudiger en comfortabeler maken. U kunt de Verisure App downloaden voor iPhone, Android en Windows Phone.

Producten die zijn inbegrepen in Optimum

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

 VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Sirene

De sirene is een vrijstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel. 

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

2x Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan nog sneller ingrijpen.

3x Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.  

VBox Mini

Met zowel VBox als VBox Mini beschikt u over een extra veilig alarmsysteem.

Door uw alarmsysteem aan te vullen met VBox Mini met breedbandverbinding is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat u altijd beschikt over een tweede verbinding. Uw woning is aangesloten op onze alarmcentrale, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Mini, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die werkt.

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt. 

3x Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de operator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten verwittigen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

3x StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het
alarmsysteem in- en uitschakelen. Houd de sleutel tegen het
bedieningspaneel, druk op de knop en klaar is Kees. 

Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of
vertrekt. U kunt ook heel makkelijk een verloren sleutel blokkeren of
een nieuwe registreren.   

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

Verisure biedt u een geavanceerd brandalarmsysteem met in serie geschakelde rookmelders. Ze praten tegen u via ingesproken berichten en produceren een alarmsignaal om u te waarschuwen voor brand. Ze zijn verbonden met onze meldkamer en melden u via uw GSM wanneer rook wordt gedetecteerd. Indien ten minste twee rookmelders rook rapporteren, kunnen onze alarmoperatoren meteen actie ondernemen, ook als er niemand thuis is. De rookmelders zijn bovendien  gekoppeld aan onze fiotodetectoren, die foto's sturen naar onze meldkamer in geval van rookontwikkeling. Beeldverificatie van de oorzaak van het alarm is een extra instrument voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt een reeks beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat er sprake is van een vals alarm. De fotodetector maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy in huis optimaal beschermd.

Onze meldkamer wordt 24/24, 7/7 bemand en is gecertificeerd door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstalleerd. De meldkamer staat in voor alle activiteiten met betrekking tot uw alarmsysteem, van technisch onderhoud tot interventies van bewakers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn gespecialiseerd in de technieken en diensten van uw alarminstallatie. U kunt onze meldkamer altijd telefonisch bereiken op 078-365 7 24.

De Verisure community

Facebook

Delen