Bedrijfsbeveiliging voor kleine en middelgrote bedrijven (KMO)

Zakelijk beveiligingssysteem met SOS alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Uit te breiden naar gelang uw behoeften, bijvoorbeeld met rookmelders. Inclusief onbeperkt interventies van een bewaker en levenslange productgarantie.

Alarmsysteem professioneel

Producten inbegrepen in Professional:

VBox Pro, VoiceBox, VBox Mini, 1 Sirene, 2 Shocksensoren, 2 Fotodetectoren, 1 Bedieningspaneel en 3 StarKeys

 

 

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de alarmcentrale
  • Onbeperkte interventies van een bewakingsagent
  • Beheer op afstand via de Verisure App
  • Jaarlijks onderhoud

Ik wil meer weten. Bel me!

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw woning.

 

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en hebt u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdacht? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

  • Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator onmiddellijk de juiste actie kan nemen.
  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De alarmcentrale kan ongewenste gasten afschrikken

Het Professional pakket bevat de volgende diensten:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De shocksensoren op ramen en deuren reageren op schokken en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien u niet antwoordt, stuurt men een bewakingsagent.

 

 

 

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 gecertificeerd en erkend door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief onbeperkte interventies van een bewaker

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een bewakingsagent ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

VBox Mini voor extra veiligheid

Met een extra VBox Mini beschikt u over DUO-communicatie: meerdere communicatiekanalen zorgen dat uw systeem altijd is aangesloten op de alarmcentrale, ook als de netaansluiting niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

Brandalarm (optioneel)

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de alarmcentrale zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit uw alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één enkele klik: schakel het systeem in en uit vanop afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische toestellen, raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich en laat u dus best door een professional uitvoeren. Bij Verisure is de installatie van het systeem inbegrepen. Zo hebt u de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren uw alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen u ook hoe eenvoudig het is om het systeem te gebruiken.

 

Dubbele verbinding met de alarmcentrale

 

Voor een optimale beveiliging is uw alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

 

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

Paniekknop alarmsysteem

Voeg een paniekknop toe voor meer veiligheid

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop. Het is een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto's die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

Optimaliseer de brandveiligheid in uw zaak

U kunt uw Professional alarmsysteem uitbreiden met rookmelders. Zo zorgt u voor een optimale brandveiligheid in uw bedrijf of zaak.

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat als één rookmelder rook signaleert, de andere melders in het systeem gewaarschuwd worden. Ze worden allemaal tegelijkertijd geactiveerd en geven zowel een gesproken bericht als een alarmsignaal. De rookmelder activeert ook de fotodetectoren. Zo kan de operator in de meldkamer direct bepalen welke maatregel moet worden genomen, in dit geval het waarschuwen van de brandweer.

Beeldverificatie bij inbraak

00.47

Sta in verbinding met uw bedrijf

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die deel uitmaakt van uw alarmsysteem.

Hiermee kunt u het systeem beheren via de Verisure App en My Pages, push-meldingen ontvangen, op afstand uw SmartPlug bedienen en mededelingen versturen naar uw contactpersonen.

My Pages

Om het maximum uit uw systeem te halen, activeert u My Pages, uw persoonlijk controlepaneel op het internet. Hier stelt u diverse functies van uw systeem in die u later kunt bedienen.

Werk uw gegevens bij zodat wij u altijd kunnen bereiken, voer nieuwe contactpersonen in of voeg StarKey sleutels of andere producten toe aan uw systeem.

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw zaak eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent. 

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe die u het leven eenvoudiger en comfortabeler maken. U kunt de Verisure App downloaden voor iPhone, Android en Windows Phone.

Producten die zijn inbegrepen in Professional

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw zaak. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in het bedrijfspand

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan u bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Sirene

De sirene is een vrijstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel. 

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in uw zaak ook aflezen via de Verisure App.

2x Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan nog sneller ingrijpen.

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur de zaak betreedt. 

2x Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de operator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten verwittigen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken.

3x StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk personeelslid gemakkelijk het
alarmsysteem in- en uitschakelen. Houd de sleutel tegen het
bedieningspaneel, druk op de knop en klaar is Kees. 

Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie in de zaak binnenkomt of weggaat. U kunt ook heel makkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren.   

VBox Mini

Met zowel VBox als VBox Mini beschikt u over een extra veilig alarmsysteem.

Door uw alarmsysteem aan te vullen met VBox Mini met breedbandverbinding is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat u altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in werking. Uw zaak is aangesloten op onze alarmcentrale, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Mini, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die werkt.

Paniekknop alarmsysteem bedrijven

Paniekknop (optioneel)

Met de Verisure Paniekknop beschermt u zichzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties. Deze discrete knop wordt op een onopvallende plaats gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren.

Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto's die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

Rookmelder (optioneel)

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. Het systeem waarschuwt de meldkamer meteen. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.  

SmartPlug (optioneel)

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw bedrijf bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw zaak veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector (optioneel)

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensorkabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

Oplossingen voor het slimme bedrijf

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw bedrijf en uw behoeften.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat er sprake is van een vals alarm. De fotodetector maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy op kantoor optimaal beschermd.

Onze meldkamer wordt 24/24, 7/7 bemand en is gecertificeerd door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Wij werken alleen voor klanten die onze producten hebben geïnstalleerd. De meldkamer staat in voor alle activiteiten met betrekking tot uw alarmsysteem, van technisch onderhoud tot interventies van bewakers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn gespecialiseerd in de technieken en diensten van uw alarminstallatie. U kunt onze meldkamer altijd telefonisch bereiken op 078-365 7 24.

De Verisure community

Facebook

Delen