Bouw aan de groei van Verisure

Word Commercieel Veiligheidsadviseur

Verisure groeit en we zijn op zoek naar jou!

Elke Commerciële Veiligheidsadviseur krijgt zijn of haar persoonlijk opleidingsprogramma waarin je individuele verkoopscompetenties verder worden ontwikkeld. Vanaf dag één stellen we een duidelijk carrièrepad voor je op zodat je stap voor stap vooruitgang boekt en nieuwe uitdagingen tegenkomt. We trainen je in de juiste vaardigheden om te slagen.

Solliciteer >

 Word jij onze nieuwe Commerciële Veiligheidsadviseur?

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team, wil jij een bijdrage leveren aan het brengen van peace of mind bij onze klanten? Hou jij van afwisseling in je job? Stimuleren commerciële targets jou? Werk je graag in eigen regio? Dan is de job van Commercieel Veiligheidsadviseur iets voor jou!

Jouw missie als Commercieel Veiligheidsadviseur

Samen met je collega’s ga je het terrein op en creëer je via fieldmarketing, bewustzijn rond beveiliging. Bij klanten die geïnteresseerd zijn, plan je een afspraak voor een latere datum.
- Via ons Contact Center worden afspraken bij geïnteresseerde toekomstige klanten vastgelegd. Deze worden ingeboekt in je agenda.
- Je beschikt over een eigen ‘Demo Box’. Aan de hand van deze tool identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen.
- Bij akkoord over de voorgestelde offerte, spreek je een datum af voor de ingebruikname. Deze verzorg je zelf, bij hen thuis, na een interne opleiding.
- Fieldmarketing doe je samen met je collega’s op vaste tijdstippen van 15u tot 20u. Afspraken voor het geven van demo’s en plaatsen van installaties plan je volledig zelfstandig.
- Je wordt opgevolgd door je Teamleader, die zelf is doorgegroeid vanuit de functie van Commercieel Veiligheidsadviseur. Met die ervaring ondersteunt en coacht hij jou in het salesproces.
- Op de wekelijkse team meeting, kijk je samen met je collega’s vooruit naar de komende week, deel je ervaringen en best practices.
- Je werkt in eigen regio en gebruikt ons districtskantoor als uitvalsbasis.

 • Naast een passie in verkoop, beantwoord je ook aan de volgende verwachtingen
 • - Je beschikt idealiter over een eerste ervaring van 1 à 2 jaar in directe verkoop
 • - Je bent flexibel, beschikbaar tijdens de avonduren
 • - Een gezonde dosis doorzettingsvermogen en de wil om te slagen zijn doorslaggevend
 • - Je beleeft plezier aan het omgaan met mensen en het werken in team
 • - Je bent servicegericht en zet de klant op de eerste plaats
 • - Je hebt ook oog voor kwaliteit en verzorgt de ingebruikname bij de klant


We investeren volop in jou

 • - We zorgen voortdurend voor inspiratie, opleiding en actieve begeleiding waardoor je verkoopvaardigheden verder worden ontwikkeld
 • - We bieden jou een boeiende en afwisselende job met doorgroeimogelijkheden
 • - Je maakt deel uit van een regionaal team en gaat met collega’s het terrein op
 • - Na een interim-periode van 65 dagen krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden
 • - Je hebt recht op een competitief salarispakket (basisloon + aantrekkelijke sales bonus) inclusief GSM, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan
 • - Je beschikt over een eigen wagen en na bewezen succes op het terrein krijg je een eigen bedrijfswagen met tankkaart.