Houd zelf een oogje in het zeil met de SmartCam

De SmartCam is een kleine, draadloze en flexibele camera die u zelf beheert via de Verisure App. Neem een foto wanneer u maar wil of laat de ingebouwde bewegingssensor in de SmartCam het werk voor u doen. Installeer de SmartCam op strategische plekken zodat u de voordeur extra in de gaten kan houden of kan controleren dat uw kinderen goed zijn thuis gekomen van school. Of misschien wilt u uw huisdieren in het oog houden.

De SmartCam werkt op batterijen zodat u ze eenvoudig kan verplaatsen naar zones waar u een oogje in het zeil wil houden. Wanneer de SmartCam nieuwe foto’s registreert, krijgt u een melding in de Verisure App. De foto’s worden zo gecodeerd dat alleen u en niemand anders ze te zien krijgt. De SmartCam wordt echter niet gemonitord door de alarmcentrale, maar door uzelf.

Fotodetector alarmsysteem huis

Altijd in contact met uw woning met de nieuwe fotodetectoren

Onze fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. U kunt zelf ook foto’s nemen met de fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld. Met één simpele klik via de Verisure App houdt u uw woning vanop afstand in de gaten, waar u ook bent.

Het verschil met de SmartCam is dat de fotodetectoren op een vaste plaats gemonteerd worden, terwijl u de SmartCam flexibel is en eenvoudig kunt verplaatsen.

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Slimme knoppen in de Verisure App

Voer verschillende acties in één klik uit via de Verisure App dankzij de slimme knoppen. Doe bijvoorbeeld alle lampen aan in één eenvoudige klik wanneer u thuiskomt. En doe ze uit wanneer u vertrekt. Of maak een "slaapwel"-knop aan waarmee u in één klik alle SmartPlugs uitzet en het alarmsysteem gedeeltelijk inschakelt.

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Welkom in het slimme huis met domotica

1.03

Wij maken uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler

Inbraak

e inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De trillingsdetectoren op ramen en deuren reageren op trillingen en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt.

Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

Energie

Een graadje meer of minder heeft een grote invloed op het energieverbruik in uw woning. Als u de temperatuur in huis één graad lager instelt, kunt u 5 % besparen op uw verwarmingskosten.

Vele van onze alarmsystemen, zoals de rookmelder en de alarmsirene, zijn uitgerust met thermometers. Houd uw kosten onder controle door de temperatuur in uw woning of buitenverblijf af te lezen via de Verisure App op uw GSM.  

 

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische apparaten tot 2300 W in huis regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de radio of andere apparaten die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de apparaten helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Klimaat

Een gezonde woning is belangrijk voor u en uw gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan vochtproblemen, schimmel en zelfs mijten veroorzaken, terwijl een te lage luchtvochtigheid kan leiden tot droge ogen, een droge huid of allergieën. Met de Verisure klimaatsensor kunt u vocht in de kelder of op zolder opsporen. 

Onze rookdetectoren meten ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis. U leest de waarden af via de Verisure App.

Brand

Volgens ons is een betrouwbaar brandmeldsysteem één van de pijlers van een veilige woning. Bij brand telt élke seconde. Daarom adviseren wij u om in elke kamer een rookmelder te plaatsen.

Met Verisure beschikt u over een geavanceerd brandmeldsysteem met in serie gekoppelde rookmelders die verbonden zijn met onze meldkamer. Via uw GSM verwittigen deze melders u wanneer er sprake is van rookontwikkeling. De rookdetectoren zijn gekoppeld aan onze fotodetector die in geval van rookontwikkeling beelden registreert en deze naar de meldkamer stuurt. Door de bedelverificatie van de oorzaak van het alarm kan de operator snel de juiste maatregelen treffen, ook als er niemand thuis is.    

SOS alarm

Gelukkig doen noodsituaties in huis zich zelden voor, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een persoonlijk veiligheidsalarm in huis is hulp altijd dichtbij in een acute noodsituatie. Het alarm fungeert als een extra beveiliging voor het hele gezin en u kunt het heel eenvoudig gebruiken om hulp te vragen. 

Het persoonlijke veiligheidsalarm bevindt zich op het bedieningspaneel. In noodsituaties gaat er rechtstreeks een alarm af bij onze operatoren. Als er een dienst wordt geactiveerd die u zelf gebruikt, kunt u een persoonlijk veiligheidsalarm naar uw GSM sturen. Dat geeft extra zekerheid, bv. wanneer de kinderen alleen thuis zijn.

Activeer nu zelf uw slimme huis

Installatie en onderhoud

Elke woning en elk gezin is verschillend. Wij geven u advies en ontwerpen een alarmsysteem dat past bij uw behoeften. 

De installatie van het alarm wordt gepland en uitgevoerd door een professionele installateur die u ook uitlegt hoe eenvoudig het is om het alarmsysteem in te stellen en te gebruiken.

Het systeem is verbonden met onze meldkamer met 24/24 bewaking, inclusief gratis interventie van een bewaker. Klant zijn bij ons moet heel gemakkelijk en comfortabel zijn. Daarom staan we de hele dag voor u klaar.

My Pages instellen

Om het meeste uit het alarmsysteem te halen, activeert u na de installatie My Pages: uw persoonlijk bedieningspaneel op het internet. Hier stelt u een aantal systeemfuncties in die u later kunt bedienen.

Pas uw gegevens aan zodat we u altijd kunnen bereiken, voer nieuwe contactpersonen in of voeg StarKey sleutels of andere producten toe aan het alarmsysteem.

 

U kunt het alarm ook aanpassen aan uw huisdier en een vakantiemodus toevoegen zodat het alarmsysteem optimaal werkt wanneer u op reis bent.   

Bediening via de Verisure App

Download de Verisure App en controleer het alarmsysteem volledig. Controleer of het alarmsysteem geactiveerd is. Bedien de verlichting in huis. Lees de temperatuur in uw buitenverblijf af. 

Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig besturen en in het oog houden via uw GSM, waar u ook bent. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe die u het leven gemakkelijker en comfortabeler maken.


U kunt de Verisure App downloaden voor iPhone, Android en Windows Phone via de App Store, Google Play en Windows Store.

Unieke technologie

Verisure is een leverancier van alarmsystemen en gekoppelde diensten voor het slimme huis. Bij ons vindt u een veilig alarmsysteem dat is voorbereid op de toekomst en dat u kunt uitbreiden met producten met veelzijdige functies. Wanneer u een nieuw product toevoegt, downloadt u gewoon nieuwe software. Verbinding via breedband én GSM-netwerk, gecodeerde communicatie en eigen ontwerp en ontwikkeling maken ons alarmsysteem zo veilig en betrouwbaar. Maak nu kennis met onze producten!

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van het alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken bericht en met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. De meldkamer krijgt meteen een melding.

U krijgt ook een melding op uw GSM. De rookmelders meten ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. 

SmartPlug

Met de SmartPlug in het alarmsysteem kunt u via de Verisure App de verlichting en bijna alle elektrische apparaten in huis vanop afstand bedienen, waar u ook bent.

Als de SmartPlug is aangesloten op het alarmysteem kunt u toestellen aan- en uitzetten door het alarm in- en uit te schakelen of kunt u het licht aandoen wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw huis veiliger en comfortabeler te maken.     

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Als Verisure klant hebt u toegang tot My Pages. Dit is uw persoonlijke website, een besturingspaneel waarmee u een groot deel van het alarmsysteem zelf kunt regelen.


U kunt een groot aantal functies van het alarmsysteem controleren en instellen, alarmdiensten activeren en informatie opvragen over nieuwe aanbiedingen en campagnes. U kunt hier niet alleen componenten voor uw systeem kopen, maar ook aMessage, onze extra

SMS-dienst.


My Pages is beschikbaar voor al onze klanten, ongeacht of u een full service abonnement heeft of zelf uw systeem beheert. De functies zijn hoofdzakelijk dezelfde in beide gevallen.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Icon-facebook

Delen