Gezond voor u is niet altijd even gezond voor uw huis

Controleer de luchtvochtigheid, voorkom vocht- en waterschade

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector

Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen

Plaats de waterdetector op plaatsen met een grote kans op lekkage zoals in de buurt van de wasmachine, de vaatwasser en onder de gootsteen. De waterdetector zelf gebruikt zijn drie metalen pootjes om water op te sporen. Gebruik de sensorkabel om gebieden te bereiken waar de waterdetector zelf niet bij kan, zoals leidingen en onder apparaten.

Met de Verisure App op uw mobiel kan u uw waterdetector in de gaten houden. U kan ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de waterdetector aan water wordt blootgesteld. De Verisure App biedt u dit alles en nog meer.

Koop de Verisure Waterdetector

Koop de Waterdetector in onze webshop en voorkom waterschade. U kunt hem eenvoudig zelf installeren.

Waterdetector

Voor wie al een Verisure alarmsysteem heeft

€ 79,-

De Waterdetector is compatibel met de VBox Pro in het bestaand Verisure systeem en u kunt hem beheren via de Verisure App. Geen extra abonnementskosten.

Voor wie nog géén Verisure-klant is

 

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Meer oplossingen voor het slimme huis

01.13

Bescherm uw woning tegen muizen

Spoor muizen op met de Verisure App

De Verisure Muisdetector is een innovatieve detector die in verbinding staat met de Verisure App en u een waarschuwing geeft wanneer er zich een muis in huis bevindt. Op die manier kunt u meteen de nodige maatregelen nemen voordat de muizen de kans krijgen om schade aan te richten.


Muizen kunnen uw woning ernstig beschadigen en uw gezondheid in het gedrang brengen door ziektes te verspreiden. Elk jaar worden er tientallen schadegevallen in woningen vastgesteld waarbij muizen de oorzaak vormen.

Een spleet van 6 à 7 mm is voor een muis al voldoende om uw woning binnen te dringen. Ze leven meestal op zolder en onder vloeren. U merkt het niet altijd dat ze in uw huis zijn komen wonen. Met de Muisdetector ontvangt u een bericht op uw smartphone wanneer u deze ongewenste gasten op bezoek hebt.


Met de Verisure App kunt u de Muisdetector eenvoudig in de gaten houden. Van zodra de Muisdetector een muis detecteert krijgt u een melding op uw smartphone en op My Pages.

Lees de luchtvochtigheid af met uw GSM

Het helpt u op tijd vochtproblemen te voorkomen

De gezondheid van uw huis heeft ook een invloed op het welzijn van u en uw gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan luchtproblemen of zelfs mijten veroorzaken, terwijl u van een lage luchtvochtigheid droge ogen, een droge huid of allergieën kan krijgen. Met de Verisure klimaatsensor en de Verisure App kan u het vocht in de kelder en op zolder controleren. Zo kan u ruim op tijd vochtproblemen vermijden.

Onze rookmelders, die in verschillende pakketten aanwezig zijn, meten ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis. Zo kan u het binnenklimaat optimaliseren in de verschillende woonruimtes.

Koop de Verisure Klimaatsensor

Koop de Klimaatsensor rechtstreeks via onze webshop en voorkom tijdig vochtproblemen! Installeer hem eenvoudig zelf.

Klimaatsensor

Voor wie al een Verisure alarmsysteem heeft

€ 69,-

De Verisure Climate-sensor is compatibel met de VBox Pro in het bestaand Verisure systeem en is gemakkelijk te beheren via de Verisure App. Geen extra abonnementskosten.

Voor wie nog géén Verisure-klant is

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bv. via uw GSM, kan controleren en bedienen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het slimme huis. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, brand, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler te maken. 

Met de SmartPlug kan u de verlichting en andere elektronische toestellen besturen en programmeren. U kan bv. apparaten in stand-by modus uitschakelen, waar u ook bent. Verisure rookmelders hebben een ingebouwde thermometer zodat u de temperatuur in huis kan aflezen via de Verisure App. Met meerdere rookdetectoren kan u ook temperatuurschillen tussen verschillende kamers meten. De Verisure sirene beschikt ook over een ingebouwde thermometer om de temperatuur te controleren.

De Verisure community

Facebook

Delen