Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

200€ korting op de installatiekosten van een Verisure alarmsysteem. Actie geldig t/m 31 januari 2019.

Word nu klant en krijg 200€ korting!

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw woning.

 

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en hebt u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdacht? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

  • Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator onmiddellijk de juiste actie kan nemen.
  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De alarmcentrale kan ongewenste gasten afschrikken

Een overzicht van onze diensten:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De shocksensoren op ramen en deuren reageren op trillingen en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien u niet antwoordt, stuurt men een bewakingsagent.

Waterdetectie

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw GSM kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de waterdetector aan water wordt blootgesteld.

 

 

 

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 gecertificeerd en erkend door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief interventies van een bewaker

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een bewakingsagent ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

Brandalarm

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de alarmcentrale zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische toestellen tot 2300W in uw woning regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere toestellen die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de toestellen helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit uw alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één enkele klik: schakel het systeem in en uit vanop afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische toestellen, raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich en laat u dus best door een professional uitvoeren. Bij Verisure is de installatie van het systeem inbegrepen. Zo hebt u de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren uw alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen u ook hoe eenvoudig het is om het systeem te gebruiken.

Dubbele verbinding met de alarmcentrale

Voor een optimale beveiliging is uw alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

 

 Het Verisure systeem is erkend door Allianz, AXA en Baloise Insurance


Verisure voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen 

  

 

IBZ – Vigilis

Onze meldkamer en onze operatoren zijn gecertificeerd door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, Directie Private VeiligheidNEN-EN 505 18

De Verisure meldkamer is NEN-EN 50518 gecertificeerd en voldoet als eerste in Europa aan de hoogste Europese normen op het vlak van kwaliteit van service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant.

ISO 9001

Met de ISO 9001-certificering (versie 2015) toont Verisure - Securitas Direct aan dat het voldoet aan de meeste recente internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001-certificering toont aan of bedrijven zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen, en dit kunnen bewijzen.


 


 

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Slimme oplossingen van het Verisure alarmsysteem

01.04

Een greep uit onze producten:

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

 VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Sirene

De sirene is een vrijstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel. 

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

Trillingsdetector alarmsysteem

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan nog sneller ingrijpen. 

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.  

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt. 

Fotodetector alarmsysteem

Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de operator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten verwittigen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het
alarmsysteem in- en uitschakelen. Houd de sleutel tegen het
bedieningspaneel, druk op de knop en klaar is Kees. 

Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of
vertrekt. U kunt ook heel makkelijk een verloren sleutel blokkeren of
een nieuwe registreren.   

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.


Of bel ons op 0800 90 000

Sta in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die deel uitmaakt van uw alarmsysteem.

Hiermee kunt u het systeem beheren via de Verisure App en My Pages,
push-meldingen ontvangen, op afstand uw SmartPlug bedienen en
mededelingen versturen naar uw contactpersonen. 

My Pages

Om het maximum uit uw systeem te halen, activeert u My Pages, uw persoonlijk controlepaneel op het internet. Hier stelt u diverse functies van uw systeem in die u later kunt bedienen.

Werk uw gegevens bij zodat wij u altijd kunnen bereiken, voer nieuwe contactpersonen in of voeg StarKey sleutels of andere producten toe aan uw systeem.


U kunt het alarm ook aanpassen aan uw huisdier en de vakantiemodus toevoegen zodat uw systeem optimaal werkt wanneer u weg bent. 

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe die u het leven eenvoudiger en comfortabeler maken. U kunt de Verisure App downloaden voor iPhone, Android en Windows Phone.

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home