Ontdek de prijs van uw nieuwe Verisure alarmsysteem

Doe de test en ontvang binnen 1 min antwoord

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Prijzen voor een betrouwbaar en veilig alarmsysteem 

Inbegrepen in de prijs: gratis controle ter plaatse door een Securitas bewaker

Verisure biedt u een professioneel bewaakt alarmsysteem met fotodetector voor beeldverificatie van de alarmoorzaak en gratis controle ter plaatse door Securitas bewakers voor niet al te veel kosten. Onze Intrusion Pro-service omvat preventieve alarmstickers die op deuren en ramen worden aangebracht. Onze operatoren controleren permanent uw alarmsysteem en reageren direct als zich iets voordoet. Zodra het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een reeks foto's die naar de meldkamer worden gestuurd. De operator kan direct de oorzaak van het alarm vaststellen en de juiste maatregel(en) nemen. 

De verbinding van het alarmsysteem met de meldkamer is bijzonder veilig dankzij dubbele centrales en zowel breedband- als GSM-verbinding. U kunt ook kiezen voor schilbeveiliging van strategische inbraakgevoelige punten met behulp van deur- en raammagneten.

We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Deze service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis. Of kies voor onze onderhoudsdienst.

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure/Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft een beveiligingsmedewerker zich naar uw woning en voert een inspectie uit.  Dit kost niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Een rookmelder in elke kamer

Meer veiligheid door koppeling aan onze eigen meldkamer

Een betrouwbaar brandmeldsysteem is één van de pijlers van een veilige woning. Bij brand telt élke seconde. Daarom raden wij aan om in elke kamer een rookdetector te plaatsen. Met Verisure beschikt u over een geavanceerd brandmeldsysteem met rookmelders die in serie gekoppeld zijn en verbonden zijn met onze meldkamer. Als een rookmelder bijvoorbeeld rook waarneemt in de slaapkamer zegt hij: "Brandalarm" en stuurt hij een signaal naar de andere detectoren van uw systeem. Deze antwoorden: "Brandalarm, slaapkamer!".

De rookmelders zijn ook gekoppeld aan onze fotodetector die foto’s neemt en deze naar de meldkamer sturen in geval van rookontwikkeling. U wordt ook via uw GSM verwittigd. Wanneer ten minste twee rookdetectoren waarschuwen voor rookontwikkeling kan onze alarmoperator rechtstreeks de hulpdiensten bellen, ook als er niemand thuis is. De beeldverificatie van de oorzaak van het alarm is voor de operator een extra hulpmiddel om snel de juiste maatregelen te treffen.

Bestuur uw alarmsysteem via uw GSM

Schakel het alarm in en uit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm en lees de temperatuur in huis af. Met de Verisure App kan u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Met diverse producten en diensten kan u de verlichting in huis regelen en de luchtvochtigheid in de kelder of op zolder controleren. Wij bieden voortdurend nieuwe slimme diensten aan die u het leven leuker en eenvoudiger maken. U kan de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden via de App Store, Google Play en Windows Store.  

Instellen op My Pages

Om uw alarmsysteem ten volle te benutten activeert u na de installatie My Pages: uw persoonlijke bedieningspaneel op internet. Daar stelt u een aantal functies van het alarmsysteem in die u later kunt bedienen. U kan uw gegevens bijwerken zodat wij u altijd kunnen bereiken, u kan nieuwe contactpersonen toevoegen, StarKey alarmsleutels en andere producten aan uw alarmsysteem toevoegen. Verder kan u het alarmsysteem aanpassen aan uw huisdier en vakantie-modus toevoegen zodat uw alarmsysteem optimaal werkt als u langere tijd afwezig bent.

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Zonder Verisure waren we ons huis verloren        

We wonen in een houten chalet. Jullie meldkamer belde dat er een alarm was gedetecteerd in de woonkamer. In de woonkamer werd ik door de rook bevangen; het plafond stond in brand. Met een ladder, brandblusser en emmers water hebben we de brand getrotseerd. Bedankt! Zonder ons alarm waren we de woonkamer of zelf ons hele huis verloren.

Raymond B.


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Een greep uit onze producten:

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van uw alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Sirene

De sirene is een vrijstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel. 

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

Trillingsdetector alarmsysteem

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan nog sneller ingrijpen. 

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.  

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt. 

Fotodetector alarmsysteem

Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de operator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten verwittigen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het
alarmsysteem in- en uitschakelen. Houd de sleutel tegen het
bedieningspaneel, druk op de knop en klaar is Kees. 

Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of
vertrekt. U kunt ook heel makkelijk een verloren sleutel blokkeren of
een nieuwe registreren.   

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op uw alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot onze producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alle functies besturen en controleren via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst: u heeft de garantie dat u altijd de meest geavanceerde technologie zal gebruiken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community

Delen