Beveilig uw woning

Vraag uw
offerte aan!

Wilt u een woning of een bedrijf beveiligen?

200€ korting*

Beveilig u tegen inbraken en brand

Het Verisure alarmsysteem biedt een complete oplossing tegen inbraak, brand en noodgevallen. Alle componenten staan draadloos met elkaar in verbinding en zijn 24/7 verbonden met een meldkamer.

De gecertificeerde meldkamer bewaakt uw alarmsysteem dag én nacht. Bij een alarmmelding nemen onze operatoren meteen de nodige maatregelen om de veiligheid van uw woning of bedrijf te verzekeren. Via een applicatie op uw smartphone kunt u zelf ook het alarmsysteem beheren en bedienen.

 • 1144 Reviews
 • Uitstekend
Ontdek de reviews van onze klanten
Robert Oliviers
Michelle-ludmilla Dehalleux
Geert Saesen

Mensen beschermen mensen

 • Bewaking 24/7

  Onze meldkamer waakt 24u/24 en 7d/7 over uw gezin en staat altijd klaar in het geval van een alarm. We zijn verbonden met de nationale noodnummers in geval van gevaar of inbraak en brand.

 • Installatie binnen de 24 uur

  Onze professionals kunnen uw alarm binnen de 24u installeren zonder bijkomende kosten.

 • Beheer via de Verisure App

  Naast het klassieke bedieningspaneel biedt Verisure u de mogelijkheid om al uw alarmen te bedienen via uw smartphone. Waar u ook bent, u kan uw woning altijd in de gaten houden en uw alarmen of SmartPlugs activeren of deactiveren.

Indien u op de pijl klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

Vraag uw gratis offerte aan

1

*Verplichte velden
loading

200€ korting!*

*€200 korting, prijs incl. 21% BTW, op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.