Publications

Persbericht: “Verisure investeert in arbeidsmarkt van Aartselaar” 15/09/2015

Verisure – Securitas Direct investeert in arbeidsmarkt van Aartselaar

Leverancier van beveiligingssystemen creëert nieuwe jobs in regio

 

Aartselaar, 15 september 2015 – Goed nieuws voor verkooptalenten die op zoek zijn naar een uitdagende salesjob: Verisure Securitas Direct investeert in lokale arbeidsmarkten door de opening van verschillende regiokantoren. Daarmee creëert de Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen het komende jaar tientallen nieuwe banen. Ook in Aartselaar rekruteert Verisure nieuw talent. Het bedrijf opent hier zijn allereerste regionale kantoor in de provincie Antwerpen.

Verisure Securitas Direct maakt een groei door, en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in België. De nieuwe vestiging in Aartselaar zal dienen als uitvalsbasis voor verkopers die actief zijn in de regio. Door de opening van lokale kantoren winnen de verkopers van Verisure Securitas Direct aan efficiëntie; ze zijn minder tijd kwijt aan het heen en weer reizen naar het hoofdkantoor in Brussel. Tegen eind dit jaar moet het salesteam in Aartselaar zo’n 22 werknemers sterk zijn.

Carrière bij internationaal bedrijf

Een andere reden voor de uitbreiding is dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie, zegt Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een opleiding, en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met 1,8 miljoen klanten. We willen in Aartselaar een hecht team opzetten van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

Het nieuwe kantoor in Aartselaar zal zo’n 22 werknemers tellen en worden geleid door Marijke De Coux. “Marijke startte als verkoper en groeide door naar de functie van teamleader, om nu als districtmanager het team lokaal te coachen en te leiden. Zij is daarmee een typisch voorbeeld van de interne doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers”, zegt Verstraete.

Actief in dertien landen

Verisure Securitas Direct is aanwezig in dertien landen en stelt wereldwijd 8.000 medewerkers te werk. In België werken zo’n tweehonderd mensen bij Verisure Securitas Direct. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeide de klantendatabase de laatste jaren sterk. Tot op heden werden al meer dan 45.000 Belgische gezinnen uitgerust met een Verisure-alarmsysteem.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Boomsesteenweg 85, 2630 Aartselaar.

Heb je interesse om het verkoopsteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief op naar talent@verisure.be.