Beveel ons aan!

En geniet van 2 maanden gratis abonnement

Kent u iemand die een Verisure systeem wilt?

Wanneer u kiest voor Verisure, kiest u voor het meest moderne en toekomstbestendige huisbeveiligingssysteem op de markt. U beschikt over het slimme huis. Hebt u vrienden of familie met belangstelling voor onze producten en diensten?  Laat het ons weten!


Vul in het formulier hieronder uw gegevens in én die van de persoon die interesse heeft in een alarmsysteem van Verisure. Dan nemen wij contact met hem/haar op voor gratis advies. Als ons bezoek resulteert in de plaatsing van een alarminstallatie, bieden wij u, twee maanden gratis abonnement aan. Bedankt om ons aan te bevelen!

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen