Elektronische factuur

Wilt u uw facturen voortaan enkel via e-mail ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.

versturen >

Hebt u een andere vraag over uw factuur?

Hoe lees ik mijn factuur?

Is uw factuur niet helemaal duidelijk? Hier overlopen we stap voor stap de structuur van uw factuur.

 

Ik wil mijn domiciliëring activeren

Geniet van nog meer gemoedsrust en activeer nu uw domiciliëring. U hoeft zelf niet meer aan uw betalingen te denken!

FAQ

Ontdek de veelgestelde vragen over uw factuur en betalingen.

 

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen