Alarminstallateur altijd in uw buurt

Bekijk hier de alarminstallateurs die officiëel partner zijn van Verisure

Verisure partners

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

 

U kan kennis maken met de brandpreventie- en alarmsystemen van Verisure. Elk advies is gratis en zonder verdere verplichtingen. Bekijk hieronder welke alarminstallateurs officiëel partner van Verisure zijn.

Onze alarminstallateurs staan voor u klaar!

CEVV Technical Services

Technisch / Advies partner

 

Electrone

 

Technisch / Advies partner

LRC Safety

Technisch / Advies partner

Celds

Technisch partner


Janssens Field Services

Technisch partner

 

ESAS

Technisch partner

 

Esas

CallExcell

Contactname onderhoud

Callexcel neemt in opdracht van Verisure contact op met onze klanten om het onderhoud voor te stellen

 

CallExcell

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen