Domiciliëring

Activeer, wijzig of zet uw domiciliëring stop

Activeer of wijzig hier uw domiciliëring!

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

versturen >

Kies voor een domiciliëring en verhoog uw gemoedsrust

Wat zijn de voordelen van een domiciliëring?

1. Gemoedsrust: u hoeft zelf niet meer aan uw maandelijkse betaling denken. De betaling wordt elke maand automatisch gedaan. Zo krijgt u er heel wat gemoedsrust bij.

 

2. Eenvoud: uw administratie wordt dankzij domiciliëring sterk vereenvoudigd.

 

3. Controle: u kunt een domiciliëring op elk moment stopzetten en blijft dus steeds in controle. Voorafgaand aan uw domiciliëring krijgt u bovendien steeds uw factuur toegestuurd.

Zet uw domiciliëring hier stop

 

 

versturen >

Hebt u een andere vraag over uw factuur?

Hoe lees ik mijn factuur?

Is uw factuur niet helemaal duidelijk? Hier overlopen we stap voor stap de structuur van uw factuur.

 

Ik wil mijn facturen per e-mail ontvangen

Ontvang uw facturen voortaan enkel via e-mail!

FAQ

Ontdek de veelgestelde vragen over uw factuur en betalingen.

 

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bv. via uw GSM, kan controleren en bedienen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het slimme huis. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, brand, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community

Facebook

Delen