Dimitri heeft de SOS-functie van het systeem gebruikt

"De operator heeft zeer goed gereageerd, heel kordaat."

Wanneer Dimitri alleen thuis is met zijn kindjes verliest zijn zoontje Matteo plots het bewustzijn. In een paniekreactie drukt hij op de SOS-knoppen van het bedieningspaneel. Operator Sam neemt meteen contact op met Dimitri en stuurt onmiddellijk de ambulance ter plaatse.

Dimitri & Natasha

2.12

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of laat ons u terugbellen via het formulier hier op de website. Wij zullen een systeem aanraden dat perfect aansluit bij uw behoeften en uw woning.

Als het alarm afgaat, wordt de camera geactiveerd en worden beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat het alarm bij vergissing werd geactiveerd. De camera maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy in huis optimaal beschermd.

Onze meldkamer wordt 24/24, 7/7 bemand en werd gecertificeerd door het Ministerie van Binnenlandse zaken – Directie Private Veiligheid. Wij werken alleen voor klanten die ook onze producten hebben geïnstalleerd. De meldkamer staat in voor alle prestaties met betrekking tot uw alarmsysteem, van technisch onderhoud tot interventies van bewakers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn gespecialiseerd in de technieken en diensten van uw alarminstallatie. U kunt onze meldkamer altijd telefonisch bereiken op 078-365 7 24.

De Verisure community

Facebook