Uw mening telt!

Daarom dat Verisure klantenonderzoek doet


Heeft u een e-mail ontvangen van Verisure omtrent een onderzoek?

Dan bent u één van de willekeurig uitgekozen klanten waarvan we graag te horen krijgen hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op uw wensen.Deze e-mail (afzender: verisure@surveygenerator.com) kan worden verstuurd naar al onze klanten. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met het onderzoeksbedrijf MarketDirection.


Uw mening als klant is belangrijk voor ons bij de ontwikkeling van onze producten en diensten. Daarom hopen we dat u wilt deelnemen aan het onderzoek, dat ongeveer 6-8 minuten van uw tijd in beslag zal nemen. Uw deelname is anoniem.


Mocht u vragen hebben over het onderzoek, dan kan u contact opnemen met ons via: marketing@verisure.be

We bedanken u alvast voor uw deelname! Wij luisteren graag naar uw mening.

Resultaten 2017

8.8 voor vriendelijkheid

8.6 voor betrouwbaarheid

8.8 voor installatie

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen