Word lid van ons klantenpanel

U beslist mee over de toekomst van VerisureSchrijf u hier in voor het klantenpanel

Verisure vindt het belangrijk dat we samen met onze klanten aan de toekomst werken.

Het klantenpanel van Verisure is dé kans om mee te denken over nieuwe functies, producten, testen, ...

Ik schrijf me in voor het klantenpanel

Wat houdt uw deelname in?

Verisure heeft een panel voor Nederland en België over verschillende onderwerpen. Een aantal keer per jaar ontvangt u via e-mail een vragenlijst die maar 5 à 10 minuten van uw tijd in beslag neemt. U kan zich altijd afmelden. 


Waarover kan u meedenken?

De vragen kunnen gaan over (het testen van) nieuwe producten,nieuwe functionaliteiten, marketing gerelateerde vragen. U krijgt een terugkoppeling van de enquêteresultaten en u krijgt te horen wat er gedaan wordt met de uitkomsten.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het klantenpanel? Of bent u al lid en wilt u uw gegevens aanpassen? Stuur dan gerust een mail naar panel@verisure.be

Dit is Verisure

03.50

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen