Geen enkele inbraak tijdens de matchen van de Rode Duivels op het EK

Brussel, 6 juli 2016 – Volgens cijfers van Verisure - Securitas Direct, de Europese marktleider van professioneel gemonitorde alarmsystemen, werd er tijdens de vijf matches van de Rode Duivels op het EK voetbal in Frankrijk geen enkele inbraak vastgesteld. Dit is een groot contrast met het wereldkampioenschap voetbal van twee jaar geleden. Tijdens de kwalificatiematchen van de Rode Duivels gaf de database van geverifieerde inbraakalarmen van Verisure-Securitas Direct een verhoging van het aantal inbraken aan met 20%.

 

“Onze meldkamer registreerde weinig activiteit tijdens de matchen van de Rode Duivels tijdens dit EK voetbal, en geen enkel geverifieerd inbraakalarm”, zegt Christophe Lemaitre, Marketing Manager van Verisure – Securitas Direct. “Wij concluderen hieruit dat meer mensen de matches thuis hebben bekeken, in vergelijking met de uitzending van de wedstrijden tijdens het WK voetbal van 2014. Allicht hebben de slechte weersomstandigheden hier ook mee te maken. Het gevolg hiervan is dat er geen enkele inbraak is geweest tijdens de vijf matchen van onze Belgische ploeg.”

 

Verisure – Securitas Direct biedt innovatieve alarmsystemen aan, die continu gemonitord worden door de eigen Verisure-meldkamer en die actie kan ondernemen wanneer nodig. Via de Verisure-app is het mogelijk met de smartphone van op afstand het alarm in of uit te schakelen. Het stelt de consument ook in staat om op afstand zijn lichten aan en uit te doen en de tv in te schakelen. Zo controleert de huiseigenaar alle activiteit in het huis.

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen