Verisure-Securitas Direct België en Nederland stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director

Brussel, 11 juni 2016 - Europese toonaangevend leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen Verisure Securitas Direct stelt Sven Bols aan als nieuwe Managing Director voor België en Nederland.

Verisure - Securitas Direct is de Europese marktleider in app-gestuurde home controlsystemen via haar merken Verisure en Securitas Direct, met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen en een 24/7 beschikbare alarmcentrale.


Het bedrijf heeft 1,8 miljoen klanten in dertien landen in Europa en Zuid-Amerika en stelt wereldwijd 8000 medewerkers en partners te werk. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten is de snelgroeiende klantendatabase in Europa en Zuid-Amerika een van de meest tevreden in de sector.


Verisure Securitas Direct is een toonaangevende innovator in de snel veranderende markt van connected home. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar aanwezig op de Belgische en Nederlandse markt en telt er bijna 200 werknemers. Tot op heden werden al meer dan 70 000 gezinnen uitgerust met een Verisure alarmsysteem.


De nieuwe Managing Director, die zal starten op 1 juli 2015, rapporteert rechtstreeks aan de General Manager voor Frankrijk, België en Nederland, Olivier Allender.


“Sven vervoegt ons met een sterk commercieel trackrecord bij telecomoperator Mobistar. In zijn meest recente rol bekleedde hij de functie van Chief Sales & Distribution Officer. We zijn zeer blij met de komst van Sven op dit kantelmoment voor de groei van het bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat zijn continue klantfocus en multi-channel leiderschapskwaliteiten ons zullen helpen om de groei in België en Nederland te versnellen en om van de wereld van vandaag een veiligere en meer geconnecteerde plaats te maken”, zegt Olivier Allender.


Deze aanvulling in de senior managementstructuur zal de groep ondersteunen in haar ambitieuze plannen voor verdere groei, expansie en innovatie.

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen