Verisure Securitas Direct investeert in arbeidsmarkt van Beringen

Leverancier van beveiligingssystemen creëert nieuwe jobs in regio

Beringen, 18 juli 2016 – Goed nieuws voor verkooptalenten die op zoek zijn naar een uitdagende salesjob: Verisure Securitas Direct investeert in lokale arbeidsmarkten door de opening van verschillende regiokantoren. Daarmee creëert de Europese toonaangevende leverancier van professioneel gemonitorde alarmsystemen het komende jaar tientallen nieuwe banen. Ook in Beringen rekruteert Verisure nieuw talent. Het bedrijf opent hier zijn allereerste regionale kantoor in de provincie Limburg.

 

Verisure Securitas Direct maakt een groei door, en opent daarom nieuwe kantoren op diverse locaties in België. De nieuwe vestiging in Beringen zal dienen als uitvalsbasis voor verkopers die actief zijn in de regio. Door de opening van lokale kantoren winnen de verkopers van Verisure Securitas Direct aan efficiëntie; ze zijn minder tijd kwijt aan het heen en weer reizen naar het hoofdkantoor in Brussel.

 

Carrière bij internationaal bedrijf

Een andere reden voor de uitbreiding is dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie, zegt Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een opleiding, en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met 1,8 miljoen klanten. We willen in Beringen een hecht team opzetten van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

 

Het nieuwe kantoor in Beringen zal zo’n 25 werknemers tellen en worden geleid door Jeffrey Lekens. “Jeffrey startte als verkoper en groeide door naar de functie van teamleader, om nu als districtmanager het team lokaal te coachen en te leiden. Zij is daarmee een typisch voorbeeld van de interne doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers”, zegt Verstraete.

 

Actief in dertien landen

Verisure Securitas Direct is aanwezig in dertien landen en stelt wereldwijd 8.000 medewerkers te werk. In België werken zo’n tweehonderd mensen bij Verisure Securitas Direct. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeide de klantendatabase de laatste jaren sterk. Tot op heden werden al meer dan 45.000 Belgische gezinnen uitgerust met een Verisure-alarmsysteem.

 

Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Paalsesteenweg 170 in 3583 Beringen.

 

Heb je interesse om het verkoopsteam van Verisure Securitas Direct te versterken, stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatiebrief op naar talent@verisure.be

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen