Een veilig huis is nu nog interessanter – Verisure werkt vanaf nu samen met Nest

Toonaangevende beveiligingsspecialist kondigt integratie met de Nest Learning Thermostat™ aan op Batibouw

Brussel, 23 februari 2016 – Verisure - Securitas Direct kondigt vandaag een samenwerking met Nest aan, waardoor Europa’s grootste beveiligingsspecialist de Nest Learning Thermostat zal integreren in het Verisure-ecosysteem. Deze integratie betekent nog slimmere domotica- en huisbeveiligingsdiensten bij Verisure-klanten, en zorgen voor echte gemoedsrust.

 

De samenwerking tussen Nest en Verisure - Securitas Direct bevordert innovatie in de snel veranderende huisbeveiligingsmarkt. Daarnaast komt het tegemoet aan de vraag van klanten voor een nog intuïtievere gebruikerservaring van toepassingen en diensten op het gebied van huisbeveiliging. Verisure - Securitas Direct kondigt deze samenwerking officieel aan op Batibouw, de bouw- en verbouwbeurs van België.

 

De integratie van Verisure - Securitas Direct met het ‘Works with Nest’-programma laat zien dat het bedrijf toonaangevend wil blijven op het gebied van innovatie in interactieve beveiligingsdiensten. De eerste stap is de synergie van de intelligente en interactieve beveiligingsdiensten van Verisure met de Nest Learning Thermostat.

 

Dankzij de integratie zal het Verisure-alarmsysteem in staat zijn om de Nest Thermostat te verwittigen zodra je thuis komt of het huis verlaat. Via de Verisure-app regelt men de gewenste temperatuur vanop afstand en verzamelt men automatisch alle gegevens van het Verisure-alarmsysteem en de Nest Thermostat. Op die manier zorgt de Verisure-app altijd voor de juiste temperatuur en check je via dezelfde app, waar en wanneer je wil, de vochtigheid in huis en controleer je de temperatuur en alle andere aangesloten apparaten, van verlichting tot elektrische apparaten en draadloze camera’s.

 

Erwin Wieffering, Group chief marketing officer bij Verisure - Securitas Direct: “Als Europees leider op het gebied van gemonitorde huisbeveiliging, is samenwerken met Nest een logische stap. Het toont aan dat we vastberaden zijn om onze klanten te voorzien van het best beschikbare pakket aan intelligente, professioneel gemonitorde diensten voor huisbeveiliging, gecombineerd met interactieve diensten, controle en gemak.”

 

Verisure en Nest delen de ambitie om meer huishoudens te stimuleren bewust te worden van hun veiligheid door middel van gebruiksvriendelijke oplossingen die echte gemoedsrust te leveren. Deze nieuwe dienst zal in België beschikbaar zijn vanaf april 2016.

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen