Verisure - Securitas Direct zet nieuwe standaard voor 24x7-bescherming voor gezinnen en kleine bedrijven

Verisure - Securitas Direct-systemen zetten een nieuwe standaard in het beschermen van gezinnen en kleine bedrijven met het unieke Verisure Voice.

Brussel, 23 februari 2016 – Verisure Voice is een innovatieve, intelligente, professioneel gemonitorde beveiligingsoplossing. Zodra een alarm of SOS-signaal doorkomt, zorgt het systeem voor directe afschrikking, detectie en contact met de klant en het pand. Verisure-experts zien via draadloze camera’s niet alleen wat er gebeurt, maar kunnen dankzij het systeem ook direct luisteren en spreken met personen in het pand. Dit betekent directe bescherming en zorg, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

 

Verisure Voice stelt klanten in staat bij inbraak, brand, een waterlek of zelfs wanneer iemand plotseling onwel wordt, direct met Verisure-experts te spreken zonder een traditionele telefoonlijn te gebruiken.


Met tweerichtingscommunicatie tussen onze deskundige alarmoperators en het betreffende pand, werkt Verisure Voice onafhankelijk van het telefoonnetwerk. Ook werkt het naadloos samen met de beeldverificatie-technologie van de bestaande detectiecamera’s binnen het Verisure-alarmsysteem voor accuratere, betrouwbaardere
en directere respons. En dankzij de naadloze samenwerking tussen Verisure Voice en beeldverificatie van het alarmsysteem, kunnen de Verisure-experts in het geval van inbraak de indringer identificeren, met ze praten en ze naar buiten werken.

 

Christophe Lemaitre, Marketing Manager bij Verisure - Securitas Direct: “Onze klanten zijn het hart van alles wat we doen. Het is onze prioriteit om hen te voorzien van peace of mind, 24 uur op 24 uur en zeven dagen op zeven, bescherming en zorg – met Verisure Voice blijven we die belofte waarmaken.”

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen