Houd de dief digitaal!

Beveilig je huis tegen inbrekers


door Cédric Van Loon - 01.02.2015

Met goede deursloten, stevige raamkozijnen en dito rolluiken kom je al een heel eind om ongenode bezoekers uit je woning te houden. Maar daarnaast kan je tegenwoordig natuurlijk ook je smartphone en het internet inzetten om je huis te bewaken.

 

Verisure zal bij veel mensen geen belletje doen rinkelen, maar de makers ervan zijn wel bekender: Securitas Direct. Hun huisalarmsysteem is grondig op de schop gegaan met een bijzonder slim resultaat onder de noemer Verisure. Het is de meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende app op iOS, Android en zelfs Windows Phone. Alles werkt volledig draadloos, enkel de draadloze zender moet je van een ethernetkabel voorzien. In het station zit ook een noodaccu met SIM-kaart; zo blijft alles werken wanneer de elektriciteit uitvalt.

 

Het basispakket bevat twee rookmelders voor branddetectie, een deurcontact, numeriek klavier, bewegingsdector en een RFID-sleutelhanger die je kan gebruiken om het alarm in of uit te schakelen. Een behoorlijk complete set; we vinden het enkel zonde dat er standaard geen twee deurcontacten worden meegeleverd. De meeste huizen hebben namelijk wel een voor- en achterdeur. De bewegingsmelder is best groot, maar werkt snel en goed. Verisure komt de hele set bovendien installeren voor jou.

 

Toegegeven, het maandbedrag is best hoog, maar daarvoor krijg je 24/24 stand-by bescherming van Securitas. Een operator belt jou op wanneer er iets gaande is, waarna je zelf kan kiezen of er iemand van Securitas langs moet komen om alles na te kijken. Dat maakt dit alarmsysteem uniek, en bovendien ook extra geruststellend. Wanneer je dus niet thuis bent, kan er altijd actie worden ondernomen.

 

Op veiligheid staat nu eenmaal geen prijs, toch niet als het allemaal goed werkt. De aanschafprijs ook niet echt instapvriendelijk, maar Verisure houdt regelmatig mooie promo's die je 200 à 300 euro schelen in prijs. Kortom: zoals wel vaker is het beste wat je op dit ogenblik in huis kan halen helaas ook het duurste.

 

 

Verisure producten

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen