Het Laatste Nieuws

Muis in huis!

door Bjorn Cocquyt - 07.01.2017

Het alarmsysteem van Verisure dat wij testten, is volledig draadloos en dus snel geplaatst. Alle componenten — en dat zijn er wel wat als je ‘all the way’ gaat — zijn te monteren door een paar gaatjes te boren of enkele strips te kleven. Naast een apparaat dat bij verdachte bewegingen of een alarmsignaal foto’s neemt die naar de meldkamer worden doorgestuurd, is er ook een toestelletje om te praten met de centrale, een bedieningspaneel om het alarm te activeren, een schakelaar om te switchen tussen dag- en nachtmodus, een toestel dat waterlekken meet en zelfs een miniatuurhuisje dat alarm slaat als er een muis doorheen loopt.

 

Alarm, 999 euro (componentenpakket) + 1,2 euro/dag centrale

www.verisure.be

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen