Verisure alarmsysteem : van inbraak tot domotica


door Etienne Scholasse -04.06.2015

Uw woning vanop afstand beheren via een alarmsysteem is niet langer onbereikbaar. Zodra zo’n systeem is aangesloten op het internet, controleert u met uw smartphone heel gemakkelijk de situatie thuis. Hoewel inbraakbeveiligingssystemen de corebusiness blijven van het bedrijf Verisure, heeft de ontwikkeling van producten die zijn aangesloten op het internet haar aanbod wel veranderd. Naast de basismodule (een fotodetector die zijn foto’s rechtstreeks naar de meldkamer stuurt, een magneetcontact, een bedieningspaneel en een sirene) zijn er namelijk nog andere producten die mee een oogje in het zeil helpen te houden. Denk maar aan een rookmelder, een waterlekdetector, een ‘mouse house’ om knaagdieren in uw huis op te sporen (zonder ze te vangen), een verbonden stopcontact voor de bediening van een lamp of een elektrisch toestel enz.

 

Binnenkort wordt dit aanbod bovendien uitgebreid met nieuwe producten, zoals een camera waarmee u ziet wat er thuis gebeurt als u er niet bent of een digitaal slot waarmee u via uw telefoon uw deur kunt openen. Dat kan handig zijn, bv. om een vakman binnen te laten zonder dat u een sleutel hoeft achter te laten bij uw buren. Al deze modules communiceren bovendien draadloos met elkaar en waarschuwen indien nodig de alarmcentrale van uw systeem via gecodeerde signalen. De verbinding tussen de centrale en uw smartphone verloopt zowel via breedband als via het gsm-netwerk. De VBox is dan ook voorzien van een simkaart en een batterij, zodat ze signalen blijft versturen mocht de lijn onderbroken worden. Alle modules zijn trouwens uitgerust met lithiumbatterijen.

 

Verder kunnen er met het systeem SOS-oproepen worden verstuurd naar de meldkamer bij incidenten of gezondheidsproblemen.

 

Dit alles kunt u dus bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u bovendien alle gegevens binnen handbereik. De laatste persoon die uw huis is binnengekomen, de temperatuur en de luchtvochtigheid, het alarm dat afgaat: het verschijnt allemaal op het scherm van uw telefoon. Via de app kunt u ook het systeem instellen. Voor een meer uitgebreide configuratie kunt u dan weer terecht op uw persoonlijke webpagina.

 

Kortom, Verisure stelt u een praktisch en compleet systeem voor de bescherming van bezittingen en personen voor. Het aanbod omvat een bewakingsdienst op afstand met uitzending van een bewaker of rechtstreekse melding aan de brandweer of politie. Zo hoeft u ‘s nachts dus geen familielid uit bed te bellen om te controleren of uw woning ongewenst bezoek heeft gehad.

Verisure producten

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Alle producten en diensten voor het huis zijn met het alarmsysteem verbonden, zodat u ze vanop afstand kunt bedienen en controleren, bv. via uw GSM. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een unieke reeks producten en diensten op het gebied van alarmsystemen en domotica aanbieden. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, alarm, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe om uw dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

De Verisure community

Facebook

Delen