Wij groeien, maak deel uit van ons winnend team

Verisure groeit en we zijn op zoek naar jou!

© e-Recruitment by HR-ON

Verisure is een zeer sterk groeiende onderneming die volop kansen biedt aan mensen die willen doorgroeien. Verisure België maakt deel uit van een globale organisatie actief in meer dan 14 landen. De teller staat ondertussen op 10 000 medewerkers wereldwijd.

Hierboven vind je tal van functies in de verschillende departementen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De filosofie van Verisure

De filosofie van Verisure draait rond werken aan de toekomst – die van jou zelf en van het bedrijf. Steeds verder gaan creëert mogelijkheden voor ons allemaal. Zo kunnen we groeien, zowel privé als professioneel. En dat maakt werken veel leuker.


Wij zijn er van overtuigd dat de meeste mensen hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verbeteren. Naarmate Verisure en de competenties van onze medewerkers groeien, zijn er heel wat mooie kansen om meer verantwoordelijkheden op te nemen en verder te groeien in nieuwe functies, in binnen- en buitenland.


Wie bij ons komt werken hoeft niet meteen alles te kunnen. Wij ondersteunen onze medewerkers met inspiratie, opleiding en ondersteuning. We zorgen ervoor dat onze medewerkers voortdurend kunnen bijleren, bv. door coaching en leiderschapsopleidingen op verschillende niveaus.

The Verisure Family

The Verisure Family bestaat uit mensen die een interesse in persoonlijke ontwikkeling delen en die continu willen leren. We werken samen, helpen elkaar en leren van elkaar. De ervaring en vaardigheden die je bij ons opdoet zijn een leven lang waardevol.

 

We zijn trots op onze ondernemersgeest en brengen onze klanten peace of mind, keer op keer. Wil je ook deel worden van de nummer 1 in België, solliciteer dan voor één van onze vacatures! We ontmoeten je graag!

 

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Team Verisure is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van Verisure systemen. De community bestaat uit mensen die een interesse in persoonlijke ontwikkeling delen en die meer over verkoop willen leren. We werken samen, helpen elkaar en leren van elkaar.


De verkoopsmedewerkers zijn onderverdeeld in teams. Elk team heeft een teamleider die verantwoordelijk is voor de resultaten, bezetting en coaching. Deze wordt bijgestaan door de co-driver die zich richt op de logistiek en de kwaliteit van de installaties. Vertegenwoordigers zijn verantwoordelijk voor zowel de verkoop als de installatie.

Vul het formulier hierboven in.

Of stuur een e-mail met uw motivatie brief en cv naar talent@verisure.be.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bv. via uw GSM, kan controleren en bedienen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het slimme huis. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, brand, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler te maken. 

Team Verisure community

Delen