Wij groeien, maak deel uit
van ons winnend team

 

Verisure groeit en we zijn op zoek naar jou!

Bescherm wat voor onze klanten belangrijk is

Start je salescarrière binnen een multinational met meer dan 30 jaar ervaring op de Europese markt. Wij zijn Verisure en werken bij ons betekent werken bij de ‘marktleider in beveiligingssystemen in Europa’. Onze 14.000 werknemers in 14 landen hebben al 2.7 miljoen mensen geholpen een veiligere en zorgeloze omgeving te creëren.Het succes van het bedrijf wordt bepaald door de mensen die er werken en we investeren dan ook dagelijks in onze mensen.

 

Als je werkt bij Verisure maak je deel uit van een industrieleider van wereldklasse met een sterke ondernemersgeest. Verisure is een groeiend bedrijf en we bouwen aan een getalenteerde en gepassioneerde organisatie in België.

Wat denken onze medewerkers?

Kelly

"Het contact met de klanten is heel fijn. Je komt vaak bij mensen die pas een inbraak hebben gehad. Jij kan hen dan terug gemoedsrust en een veilig gevoel geven en daar haal je echt voldoening uit. In mijn job heb ik ook veel vrijheid, ik zit niet tussen vier muren en heb veel afwisseling."

Salvatore

"Elke week en elke ochtend als ik opsta, stel ik mezelf een doel en mijn doel is natuurlijk om dat te bereiken en te overtreffen. Dit is echt wat mij motiveert en gelukkig maakt. Het menselijke aspect is zeer aangenaam en het idee om rust te brengen en alles te kunnen doen om de klant tevreden te stellen is de moeite waard!Wij zijn ervan overtuigd dat de klanten zich thuis meer op hun gemak voelen."

Anaïs

"Het zijn vooral de ontmoetingen die me gelukkig maken. Allereerst de ontmoeting met mijn collega's die in de loop der tijd echte vrienden en familie zijn geworden. We hebben echte affiniteiten en lachen gemakkelijk samen. Dan, en vooral, de ontmoeting met de klanten! We ontmoeten voortdurend nieuwe mensen, hetgeen echt de moeite waard is omdat er een echte vertrouwensrelatie en een uitwisseling met de klant ontstaat."

Verisure: We werven!

02.01

Onze vacatures

© e-Recruitment by HR-ON

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Team Verisure is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van Verisure systemen. De community bestaat uit mensen die een interesse in persoonlijke ontwikkeling delen en die meer over verkoop willen leren. We werken samen, helpen elkaar en leren van elkaar.


De verkoopsmedewerkers zijn onderverdeeld in teams. Elk team heeft een teamleider die verantwoordelijk is voor de resultaten, bezetting en coaching. Deze wordt bijgestaan door de co-driver die zich richt op de logistiek en de kwaliteit van de installaties. Vertegenwoordigers zijn verantwoordelijk voor zowel de verkoop als de installatie.

Vul het formulier hierboven in.

Of stuur een e-mail met uw motivatie brief en cv naar talent@verisure.be.

Steeds meer producten en diensten voor het huis werken via een breedband-verbinding zodat u deze op afstand, bv. via uw GSM, kan controleren en bedienen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen en voor het slimme huis. Wij bieden verschillende diensten aan: inbraak, brand, energie, klimaat en persoonlijk veiligheidsalarm. Wij voegen voortdurend nieuwe slimme functies toe om uw dagelijks leven eenvoudiger en comfortabeler te maken. 

Team Verisure community

Delen