Bedien uw lampen, alarmysyteem en elektronica met uw GSM

Bespaar op je energiefactuur. Ontdek alle domotica geïntegreerd kunnen worden in het Verisure alarmsysteem met de App!

Ons bellen Uw gratis offerte

Bedien de verlichting en de elektronische apparaten in huis met de SmartPlug

Verhoog uw veiligheid en comfort bij u thuis

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en bijna alle elektrische apparaten in huis besturen via de Verisure App. Schakel toestellen in en uit via uw GSM. Programmeer de verlichting zodat het lijkt of u thuis bent tijdens uw vakantie. Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten kunt u toestellen aan- en uitzetten via het alarmsysteem of de verlichting inschakelen wanneer het alarm afgaat.

Of waarom zou uw tv, stereo of andere apparaten in stand-by modus niet aansluiten op de SmartPlug? Door ze volledig uit te schakelen kan een gemiddeld gezin tot 500kWh per jaar besparen.

SmartPlug

Controleer de temperatuur thuis met de Verisure App

Wist u dat u tot 5% van uw verwarmingskosten kunt besparen door de temperatuur in huis met één graad te verlagen? Veel Verisure producten, bv. rookmelders en alarmsirenes, zijn uitgerust met een thermometer. Houd uw kosten beter onder controle door de temperatuur thuis of in uw buitenverblijf at te lezen met de Verisure App in uw GSM.

Naast de temperatuur kunt u met de app ook andere functies van het Verisure-systeem controleren. Schakel het alarm in en huit. Ontvang een bericht wanneer de kinderen thuiskomen. Controleer de status van het alarm. U kunt de Verisure App voor iPhone, Android en Windows Phone downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store.

Verisure bewakingscamera's

Geniet van 24/7 beveiliging met de Cloud Cam Pro bewakingscamera, aangesloten op het Verisure alarmsysteem. Ontvang real time video’s in HD op uw smartphone of tablet en blijf steeds op de hoogte van wat er in uw woning gebeurt, waar u ook bent.

Vraag uw gratis offerte aan

1

*Verplichte velden
loading

Geniet van 200€ korting*

*€200 korting, prijs incl. 21% BTW, op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

FAQ Recherche pour : résultats← Retour