Fotodetector

Beschrijving van het product

De Verisure-fotodetector voor optimale verificatie

In geval van inbraak

Als inbrekers in uw huis inbreken, wordt ons alarmsysteem onmiddellijk geactiveerd. De fotodetector zal onmiddellijk foto’s nemen die door onze agenten in de alarmcentrale zullen worden gecontroleerd. Zij verifiëren de inbraak en waarschuwen de bewakers of de politie.

Als het een vals alarm is, zal de fotodetector zeer nuttig zijn om het op te sporen.

In geval van brand

Onze onderling gekoppelde rookmelders zijn aangesloten op de alarmcentrale van Verisure. Als een detector rook detecteert, worden alle detectoren geactiveerd. Agenten kunnen de situatie gemakkelijk verifiëren aan de hand van de foto’s die door de fotodetector(en) zijn genomen. Als de brand echt is, waarschuwen ze de brandweer en kunnen ze veiligheidsinstructies doorgeven aan de klanten via de VoiceBox of het Verisure-portaal.

De voordelen van dit product

 • ALARMVERIFICATIE

  Fotodetectoren detecteren aanwezigheid en voorzien Verisure-agenten van een reeks foto’s om de situatie ter plaatse te verifiëren.

 • DE SITUATIE ALTIJD EN OVERAL ZIEN

  Dankzij onze fotodetectors en de Verisure App kunnen onze klanten foto’s maken waar en wanneer ze maar willen.

 • HUISDIERVRIENDELIJK

  Onze klanten kunnen de gevoeligheid van de detector aanpassen om ervoor te zorgen dat hij niet reageert op de bewegingen van hun huisdieren.

 • U kunt de gevoeligheid van de detector zo instellen dat hij niet reageert op de beweging van bijvoorbeeld dieren.
 • Dit betekent dat huisdieren rustig kunnen rondlopen, zelfs wanneer het alarm geactiveerd is.
 • De beelden zijn in kleur als de kamer voldoende verlicht is.
 • De Verisure fotodetector is ontworpen voor een ruimte van 8 x 8 m.

Installatie

Voor een optimale bewegingsdetectie moet de fotodetector in een hoek worden geplaatst en niet tegenover een raam (zonlicht kan de detectie bemoeilijken). Het onderdeel moet 2,2 m boven de grond worden geplaatst en het is belangrijk het verticaal te plaatsen.

De detector mag niet worden geïnstalleerd in de buurt van een bron die vals alarm kan veroorzaken, zoals een open haard, een warmtepomp, enz.

De fotodetector kan ook samenwerken met rookdetectoren en de sirene als de installateur deze functie inschakelt. In geval van brand, is de laatste zeer nuttig.

Wij geven de foto’s alleen vrij op aanvraag van de politie of een verzekeringsinstantie. Deze aanvraag dient vergezeld te zijn van een Proces-verbaal.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Le formulaire n'a pas pu être envoyé