Bescherm uw bedrijf

Wij bieden u 24/7 optimale gemoedsrust voor u en uw bedrijf.

Het draadloze alarm van Verisure beschermt u tegen inbraakpogingen, brand en noodsituaties. Dankzij de SOS-functie die is gekoppeld aan de meldkamer op afstand staat u in direct contact met onze medewerkers. 

Bij een alarm ontvangen onze gecertificeerde agenten onmiddellijk de beelden die door de fotodetectoren worden gemaakt. De operator die het alarm ontvangt kan dan zien, maar ook spreken en horen via de luidspreker, en beslissen of hij de politie belt of een bewaker ter plaatse stuurt.

Het alarm kan binnen 24 uur worden geïnstalleerd door een van onze beveiligingsadviseurs en gaat vergezeld van een gratis veiligheidsonderzoek van uw woning. De componenten worden op maat gemonteerd. Natuurlijk kunt u alles controleren en besturen via onze smartphoneapplicatie.

Gratis offerte

UW BEDRIJF ONDER CONTROLE

De SOS-knop

Discreet, gemakkelijk te verbergen onder een toonbank of bureau. Met de SOS-knop kunt u de meldkamer op afstand discreet waarschuwen. Onze gecertificeerde operators ontvangen de beelden rechtstreeks van de fotodetectoren en waarschuwen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewaker.

 

ZeroVision: het anti-inbraak rookgordijn

ZeroVision anti-inbraak mist biedt onmiddellijke bescherming. Het zicht van de indringers wordt snel beperkt door een dik rookgordijn. En als ze niets kunnen zien, kunnen ze ook niets stelen. Uw bezittingen zijn dus veilig met dit innovatieve systeem!

 

De CVR Pro camera

De camera werkt zowel als een CCTV-camera voor uw bedrijf en als een bewegingsdetector. Bij een alarm kan de agent in de meldkamer op afstand spreken en luisteren via de CVR Pro camera. Zo kan hij de situatie beoordelen en indien nodig contact op te nemen met de hulpdiensten.

 

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

kies voor verisure

24/7 bewaking

De bewakingsruimte op afstand bewaakt je bedrijf 24/7 en staat klaar in geval van alarm. We zijn verbonden met nationale alarmnummers in geval van gevaar of inbraak.

Snelle installatie door professionals

Onze professionals kunnen het alarm binnen 24 uur installeren zonder extra kosten, met minimale overlast omdat het systeem draadloos is en dus geen schade veroorzaakt.

Drievoudige bescherming

Het systeem beschermt je tegen inbraak, brand en noodgevallen en kan indien nodig de hulpdiensten via een directe lijn waarschuwen.

HOE WERKT HET ALARMSYSTEEM? 

Detectie voor indringing

Onze schoksensoren detecteren inbraakpogingen. Bij een inbraakpoging, wordt er direct een melding naar de meldkamer gestuurd.

We treden onmiddellijk op

Zodra het alarmsysteem afgaat, beoordelen onze gecertificeerde medewerkers in de meldkamer de situatie. Ze ontvangen foto's gemaakt door uw beveiligingscamera's. Bij een inbraakpoging kunnen ze via de luidsprekers van het systeem spreken om de indringer af te schrikken.

We waarschuwen de politie 

De medewerkers van de meldkamer staan in direct contact met de politie en hulpdiensten. Ze informeren de politie, brandweer of hulpdiensten over de situatie. En kunnen een interventie aanvragen.

 

ALL INCLUSIVE SERVICE

Verisure biedt u een all-inclusive service. Er zijn dus geen verrassingen of zorgen: wij zorgen voor u en uw bedrijf. De installatie wordt uitgevoerd door een professional, nadat u de offerte heeft goedgekeurd. Er komt geen werk aan te pas. De kosten kunnen fiscaal aftrekbaar zijn (document 275U van SPF Finances).

U bedient het systeem via uw smartphone, kunt de gebruiksgeschiedenis bekijken, de toegang aanpassen en foto's of video's bekijken die door de componenten zijn gemaakt.

De 24/7 bewakingsdienst op afstand is inbegrepen in uw pakket, omdat dit het hart van onze service is. We controleren op eventuele waarschuwingen en ondernemen actie. Indien nodig waarschuwen we de hulpdiensten of sturen we een bewaker.

Tot slot zijn onderhoud van het alarm en levenslange garantie op de componenten inbegrepen.

In een notendop:

  • Installatie door een professional
  • Geen werken nodig
  • All-inclusive offerte
  • 24/7 monitoring het hele jaar door
  • Totaal systeembeheer via de App
  • Fiscaal aftrekbaar

Gratis en vrijblijvende offerte

ONTDEK IN DEZE VIDEO HOE HET ALARM WERKT

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.