Bescherm uw woning

We zorgen voor u en uw dierbaren en beschermen wat voor u belangrijk is.

Het draadloze alarm van Verisure beschermt u tegen inbraakpogingen, brand en noodsituaties zoals: ziekte, ongevallen of aanranding. Dankzij de SOS-knop op uw toetsenbord of telefoon contacteert u snel onze meldkamer op afstand. 

Bij een alarm ontvangen onze gecertificeerde agenten onmiddellijk de beelden van de fotodetectoren. Onze agent kan spreken via een luidspreker en beslist of hij de politie, brandweer of hulpdiensten belt.

Het alarm wordt geïnstalleerd door een van onze beveiligingsadviseurs en gaat gepaard met een gratis veiligheidsonderzoek van uw huis. De componenten worden op maat geïnstalleerd waar u ze nodig hebt.

Natuurlijk kunt u alles monitoren en bedienen via de smartphoneapplicatie.

Gratis offerte op maat

alarme habitation verisure

 

WE PASSEN ONS AAN UW HUIS AAN

Alarm dat compatibel is met dierenHeeft u een kat of een hond?

Het Verisure alarmsysteem wordt aangepast aan uw huisdieren. Het enige wat u hoeft te doen is dit te bespreken met de beveiligingsadviseur. Dit is geen factor die de uiteindelijke prijs beïnvloedt.
 

alarme appartementWoont u in een appartement?

De beveiligingsadviseur zal een offerte opstellen op basis van de kenmerken van uw woning. Zo profiteert u ook in uw appartement van onze Verisure bescherming tegen een betaalbare prijs. We bieden u dezelfde drievoudige bescherming als bij een huis: inbraak, brand en SOS.
 

alarm voor huurdersBent u een huurder?

Het alarm is draadloos. Onze beveiligingsadviseurs installeren het alarm zonder grote werken. Het systeem beschadigt de muren van uw woning niet. Verhuizen? Geen zorgen, onze verhuisafdeling helpt u het systeem te verhuizen.

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*

Wist u dat?

Het aantal woninginbraken is gestegen tussen 2021 en 2022. Vorig jaar registreerde de politie 39.934 woninginbraken in België.

Dat is een stijging van 16% ten opzichte van vorig jaar!

 

Hoe werkt het alarmsysteem?

Detectie voor indringing

Onze schok- en openingsdetectoren detecteren inbraakpogingen. Bij een inbraakpoging, wordt er direct een signaal naar de meldkamer gestuurd.

We treden onmiddellijk op

Zodra het alarm afgaat, beoordelen onze gecertificeerde medewerkers in de meldkamer de situatie. Ze ontvangen foto's gemaakt door uw beveiligingscamera's. Bij een inbraakpoging kunnen ze via de luidsprekers van het systeem spreken om de indringer af te schrikken.

We waarschuwen de politie 

De medewerkers van de meldkamer staan in direct contact met de politie en hulpdiensten. Ze informeren de politie, brandweer of hulpdiensten over de situatie.

 

Het alarmsysteem van Verisure klanten in vergelijking met doe-het-zelf alarmsystemen**.

 VERISUREDIY
GRATIS PROFESSIONELE VEILIGHEIDSSTUDIE
DESKUNDIGE PLAATSING EN INSTALLATIE VAN ONDERDELEN
VERBINDING MET EEN meldkamer OP AFSTAND
TELEFONISCHE WAARSCHUWING BIJ ALARM
OPROEP VAN HULPDIENSTEN OF POLITIE DOOR de meldkamer BIJ GEVERIFIEERD ALARM
GARANTIE OP ONDERDELEN
JAARLIJKS ONDERHOUD VAN HET SYSTEEM INBEGREPEN
BRANDDETECTOREN AANgesloten OP DE centrale
SOS-KNOP AANGESLOTEN OP DE BESTURINGSEENHEID
ZEROVISION ANTI-INBRAAK MIST OPTIE

** Hiermee bedoelen we vrij verkrijgbare alarmen die de consument zelf koopt en installeert, meestal zonder de hulp van een beveiligingsexpert of -adviseur, en zonder een bijbehorende bewakingsdienst op afstand.

Het groene pictogram betekent 'inclusief', oranje 'inclusief in bepaalde gevallen' en rood 'niet inclusief'.

HET VERISURE VERSCHIL

24/7 bewaking

De meldkamer bewaakt uw huis 24/7 en staat klaar in geval van een alarm. Onze operatoren zijn gecertificeerd en waken het hele jaar door over de huizen van Verisure. We zijn via een directe lijn verbonden met nationale alarmnummers in geval van gevaar, brand of inbraak.

Aangesloten brandmelders

De brandmelders van het alarmsysteem zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week met elkaar en met de meldkamer verbonden. Ze slaan alarm als er rook wordt gedetecteerd. Bent u niet thuis? Dan onderneemt onze operator in de meldkamer actie.

Een SOS-functie voor thuis en onderweg

De SOS-functie is inbegrepen in het Verisure-aanbod. Deze is zowel beschikbaar op het alarmtoetsenbord als op de App. U kunt het thuis of buiten gebruiken als u contact moet opnemen met een agent.

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*

 

 

Ontdek in video hoe het Verisure-alarm werkt

 

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.