Home page NL

t/m 31 oktober 2023*

Vraag uw
offerte aan!

199€

3 smokes*

Welk type woning wilt u beveiligen?

Word gratis teruggebeld

Indien u op de pijl klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen en geaccepteerd.

*Drie rookmelders ter waarde van €199 incl. BTW 21% worden gratis geïnstalleerd bij een Verisure Alarmsysteem installatie als deze plaatsvindt binnen 48 uur na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar. Aanbod geldig tot en met 31/10/2023.

Mensen beschermen mensen

Bescherm uw woning of bedrijf tegen inbraken, brand en noodsituaties dankzij de snelle interventie van onze operatoren. Met onze alarmsystemen die rechtstreeks verbonden zijn met de Verisure meldkamer wordt elk alarmsignaal onmiddellijk behandeld en gecontroleerd. Bij een melding kunnen onze operatoren meekijken, luisteren en u contacteren om meteen de juiste actie te ondernemen. Want in noodgevallen telt elke seconde.

Naar de pagina voor particulieren

Naar de pagina voor bedrijven

Verisure deterrent sign alarm
Verisure
Verisure

Detecteer een inbraak voor ze plaatsvindt

Dankzij de shocksensoren die u bij een inbraakpoging al waarschuwen als er trillingen zijn

Verisure
Verisure

Bescherm uw gezin tegen brand

Dankzij slimme rookmelders, die aangeven in welke kamer er rook gedetecteerd is.

Verisure
Verisure

Gebruik de SOS-knoppen van het bedieningspaneel in geval van een noodsituatie

Zo staat u meteen in contact met een operator. Die verwittigt de hulpdiensten en blijft aan de lijn tot ze ter plaatse zijn.

Verisure publiceert op haar website beoordelingen gegenereerd door het platform van Trustpilot. Trustpilot vraagt hierbij om, indien mogelijk, het klantreferentienummer te vermelden met de bedoeling beoordelingen van eigenlijke klanten te genereren.

City Burglaries

43.256

inbraken in 2021**.
Doe de test!

Select any filter and click on Apply to see results

Vraag uw gratis offerte aan of bel ons op 0800 93 000

Geniet van een gratis installatie van drie rookmelders (ter waarde van €199)*

 

*Drie rookmelders ter waarde van €199 incl. BTW 21% worden gratis geïnstalleerd bij een Verisure Alarmsysteem installatie als deze plaatsvindt
binnen 48 uur na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar. 
Aanbod geldig tot en met 31/10/2023.

Ontdek hier de ervaringen die onze klanten met ons deelden!

David V.

Tot op heden niets dan positieve ervaringen zowel bij onderhandelingen, plaatsing, opleiding als feedback bij gebruik. Een aanrader over de ganse lijn.

Fixxit

Zeer goede service

Prijs ligt goed

Snelle reactie van meldkamer bij alarm

Serge

Goed alarmsysteem zowel via de app als via klavier. Handig om alles via app te zien van open en gesloten zones.....

Thierry A.

Tot heden niets dan positieve ervaringen zowel bij onderhandelingen, plaatsing, opleiding als feedback bij gebruik. Een aanrader over de ganse lijn.

Eddy

Zeer goed alarmsysteem, gebruiksvriendelijk en indien problemen kan men steeds bij de technische dienst terecht waar men op een zeer vriendelijke manier wordt verder geholpen.

FAQ

Ja, in de Vbox Pro, het hart en brein van het alarmsysteem, bevindt zich een batterij. Deze neemt de stroomtoevoer over. De accu gaat bij normaal gebruik 24u mee.

U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

U denkt er over uw woning te laten beveiligen? U bent van plan een alarmsysteem te laten installen, maar u wil eerst een idee van de prijs hebben? Klik dan hier om de prijs van ons alarmsysteem te bepalen.

Bij Verisure krijgt u een gepersonaliseerde offerte voor een alarm. Meer lezen.