LOCKGUARD™ Slim Slot

Beschrijving van het product

Het Lockguard™ slim slot is ontworpen om u meer zicht en controle te geven over uw deur. U kunt nu de status van uw slot controleren en bedienen via de Verisure App, altijd en overal.

U kunt het ook configureren om meldingen te ontvangen als de deur bijvoorbeeld niet op slot is. Terwijl u weg bent, hoeft u zich niet naar uw huis te haasten omdat uw vrienden en familie daar zijn. Ontgrendel of vergrendel de deur op afstand of deel digitale sleutels met de Verisure App. We hebben het LockGuard™ slim slot zo ontworpen dat het past bij uw dagelijkse gewoonten. Stel routines in zoals vergrendelen zodra u de deur sluit of wanneer u het alarm activeert. Nu heb je volledige controle.

Het aangesloten slot geeft u ook bewaakte toegang in geval van inbraak, waterlekkage, brand of SOS-alarm. In geval van inbraak, waterlekkage binnen, brand of als u hulp nodig hebt en een SOS-signaal hebt uitgezonden, kunnen wij de deur op afstand ontgrendelen voor hulpdiensten, zoals de politie, brandweer of bewakers.

De voordelen van het LOCKGUARD™ Slim Slot

 • Blijf beschermd

  Voor uw veiligheid zal het Slim Slot de deur automatisch vergrendelen wanneer u het alarm inschakelt.

 • App-bediening

  Gebruik de Verisure App om uw deur te ontgrendelen/vergrendelen, waar u ook bent. Als het Verisure-alarm is ingeschakeld, wordt het automatisch uitgeschakeld zodra u de deur van het slot doet.

 • Digitale sleutels delen

  Deel digitale sleutels op afstand met uw contacten en familie, zodat u er niet hoeft te zijn om de deur te openen.

 • Weet wie er binnenkomt

  Ontvang meldingen en zie wanneer familieleden de deur hebben ontgrendeld wanneer zij hun digitale sleutel gebruiken.  U kunt ook een melding krijgen als uw deur ontgrendeld is.

 • Handmatig gebruiken

  Gebruik de bestaande deursleutel aan de buitenkant of de draaiknop aan de binnenkant als back-up. Handmatig vergrendelen/ontgrendelen werkt onafhankelijk van de batterijspanning.

Gebruikershandleiding

Ontdek hoe u het LockGuard™ slim slot gebruikt en alle functies ervan.

Hoe vervang ik de batterijen?

Zoek uit hoe je de batterijen moet vervangen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Le formulaire n'a pas pu être envoyé