NightControl

Beschrijving van het product

Dit 3-in-1 component is een nachtalarm dat SOS-functionaliteit biedt en ook als deurbel kan worden gebruikt.

 • De NightControl is een van de componenten waarmee het alarmsysteem gedeeltelijk kan worden in- of uitgeschakeld.
 • Al onze huisalarmen zijn uitgerust met een SOS-functie. Door op de knop te drukken, stuurt u een waarschuwingssignaal naar onze centrale alarmcentrale, die rechtstreeks contact opneemt via de in het huis aanwezige spraakeenheid. Als niemand onze agenten beantwoordt, dan worden de hulpdiensten gealarmeerd.
 • Het is ook mogelijk om een attentiesignaal op de NightControl te activeren. Als de functie is geactiveerd in My Pages, klinkt er een geluid zodra de deur wordt geopend om de gebruikers te waarschuwen.

De voordelen van dit product

 • SOS CALL IN ONE GESTURE

  Om een SOS signaal uit te zenden, drukt u de twee knoppen tegelijkertijd 2 seconden in. De agenten in de alarmcentrale zullen het signaal direct ontvangen.

 • SOS BERICHT

  Zodra de SOS-functie in werking is gesteld, heeft de klant de mogelijkheid om een opgenomen bericht van 15 seconden naar onze agenten te sturen.

 • AANGEPASTE INSTALLATIE

  NightControl kan worden geïnstalleerd in de kamer van het huis die het best past bij de dagelijkse behoeften van onze klanten.

Als u de SOS-knop heeft geactiveerd, heeft u de mogelijkheid om een bericht van max. 15 sec. naar onze alarmcentrale op te nemen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Le formulaire n'a pas pu être envoyé