Shocksensor

Beschrijving van het product

Shocksensoren worden op de meest kwetsbare deuren en ramen geplaatst en detecteren de geringste schok. Als een inbreker probeert in te breken, ondanks het waarschuwingsbord van Verisure, wordt rechtstreeks een signaal naar het alarmsysteem gestuurd. Het voordeel van deze detectoren is dat zij een inbraak kunnen detecteren nog voordat de deur of het raam wordt geopend en de indringer binnen is.

Natuurlijk doen wij ons best om valse alarmen tot een minimum te beperken met behulp van krachtige algoritmen die de sterkte en de herhaling van schokken in de beschermde gebieden berekenen.

De shocksensoren detecteren niet alleen inbraken, maar geven ook een waarschuwing wanneer een van de toegangspunten wordt geopend. Zeer nuttig voor klanten die de neiging hebben te vergeten een aantal van hun deuren of ramen te sluiten voordat zij hun huis of bedrijf verlaten.

De voordelen van dit product

 • ONMIDDELLIJKE DETECTIE VAN GEFORCEERDE TOEGANG

  Detectie van schokken veroorzaakt door een schroevendraaier, een hamer of enig ander gereedschap. Een signaal wordt dan rechtstreeks naar onze alarmcentrale gestuurd.

 • DETECTIE VAN OPEN DEUREN OF RAMEN

  Met shocksensoren kan de klant worden gewaarschuwd wanneer hij is vergeten een deur of raam te sluiten.

 • VERMINDERING VAN HET AANTAL VALSE ALARMEN

  Er wordt een zeer krachtige technologie gebruikt om de sterkte en de herhalingen van schokken in de beschermde gebieden te berekenen. Dit vermindert het aantal valse alarmen aanzienlijk.

Goed om te weten

 • Er zijn 7 gevoeligheidsniveaus en standaard, tijdens de installatie, is niveau 1 geconfigureerd.
 • Er worden geen alarmen naar onze centrale gestuurd als de shocksensor niet detecteert dat de deur of het raam gesloten is wanneer het systeem wordt geactiveerd. Het LED-lampje op het onderdeel zal echter rood blijven knipperen wanneer een schok wordt gedetecteerd.

Hoe een schoksensor te installeren

De magneet kan aan weerszijden van de detector worden aangebracht. Hij moet zo worden geplaatst dat de bovenkant van de schoksensor uitgelijnd is met de bovenkant van de magneet wanneer de deur of het raam gesloten is. De afstand tussen de magneet en de sensor moet tussen 2 en 10 mm bedragen. Het is belangrijk dat de magneet niet in contact komt met de sensor wanneer de deur of het raam gesloten is, aangezien dit de gevoeligheid van de schoksensor zal beïnvloeden.

Indien correct geïnstalleerd, zal het LED-lampje rood oplichten wanneer de deur open is en groen wanneer ze gesloten is.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Le formulaire n'a pas pu être envoyé