Een alarm compatibel met huisdieren.

BIJ VERISURE BESCHERMEN WE ALLE LEDEN VAN HET HUISHOUDEN, INCLUSIEF HUISDIEREN.

Uw kat of hond kan zich vrij en veilig door uw huis bewegen, zelfs als het alarm geactiveerd is.

Het alarm kan worden aangepast aan uw behoeften en levensstijl om niet alleen uw huis maar ook elk lid van uw huishouden te beveiligen. Het systeem beschermt u tegen inbraak, brand en noodgevallen (ziekte, mishandeling, ongelukken) en is verbonden met de bewakingsruimte op afstand.

Bij een inbraakpoging of brand kan de agent in de bewakingsruimte op afstand onmiddellijk de politie of brandweer waarschuwen.

Zo blijft uw huis een veilige en beschermde plek, zelfs als u er niet bent en uw huisdier alleen thuis is. U kunt ook het alarm bedienen en via uw smartphone controleren wat er thuis gebeurt als u weg bent en controleren of uw huisdier in orde is. De app geeft u ook de temperatuur en vochtigheid van de kamers.

Vraag een offerte aan

 

Wist u dat ?

Volgens ons onderzoek van mei 2023 had bijna 1 op de 3 mensen bij wie is ingebroken een hond op het moment van het incident. In de helft van deze gevallen werd de hond getroffen tijdens de inbraak (aangevallen, vergiftigd, verloren, enz.).

 

17

LANDEN

600

WERKNEMERS IN BELGIË

5

MILJOEN KLANTEN WERELDWIJD

100

LEVENS GERED DIT JAAR

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsstudie, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Draadloze camera

De draadloze camera beschikt over slimme bewegingsdetectie. U kunt overdag en 's nachts, in real time controleren wat er gebeurt. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

Slimme deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aanbelt. U kunt ook eerdere gebeurtenissen bekijken.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer verwittigen. Onze agenten staan in direct contact met de brandweer.

Verisure app

Bedien het systeem, bekijk beelden in realtime en controleer de kamertemperatuur en vochtigheidsgraad. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone.

Onderdelen van het alarm

 

 

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.