Volledige beveiliging voor u en uw huis.

EEN UITGEBREID, GEBRUIKSVRIENDELIJK VEILIGHEIDSSYSTEEM

Het alarm beschermt u tegen pogingen tot inbraak, brand en noodgevallen zoals ziekte, geweld of ongelukken.

Het alarm is 24/7 verbonden met onze meldkamer, die stand-by staat in het geval van een inbraakalarm, een branduitbraak of de activering van de SOS-knop. Onze agenten reageren in minder dan 20 seconden en kunnen de hulpdiensten, politie en brandweer waarschuwen via een directe lijn, of zelfs een bewaker ter plaatse sturen om te controleren of alles in orde is. De SOS-functie beschermt u ook als u niet thuis bent.

Tijdens zijn bezoek neemt de beveiligingsadviseur de tijd om u het systeem te laten zien, een gratis beveiligingsonderzoek van het pand uit te voeren en u een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte te geven op basis van uw behoeften. Als u de offerte accepteert, zal de beveiligingsadviseur het systeem installeren. Het systeem is ook geschikt voor huisdieren.

Vraag een offerte aan

 

Wist u dat ?

Volgens een onderzoek van Verisure vinden meer dan 8 van de 10 inbraken overdag plaats en in meer dan 3 van de 10 gevallen waren de bewoners van het huis op dat moment aanwezig.

 

17

LANDEN

600

WERKNEMERS IN BELGIË

5

MILJOEN KLANTEN WERELDWIJD

100

LEVENS GERED DIT JAAR

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsstudie, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Afstandsbediening

Met de afstandsbediening heeft u geen pincode meer nodig wanneer u thuis komt, u kunt het bij u houden en met één druk op de knop het systeem in- of uitschakelen en tevens gebruiken als draagbare SOS-knop. Praktisch!

NightControl

Bestaande uit twee knoppen om het alarm in te schakelen of uit te schakelen en een SOS-functie met audio-opname. Het kan in uw nachthal of op uw nachtkastje geplaatst worden.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer waarschuwen. We staan in direct contatct met de brandweer.

Slim slot

Een agent kan tijdens een noodgeval op afstand de functie om de deur te openen activeren, zodat hulpdiensten binnen kunnen komen, bijvoorbeeld als er iemand onwel wordt. Dit kunt u ook doen via de Verisure app.

Onderdelen van het alarm

 

 

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.