EEN UITGEBREID, GEBRUIKSVRIENDELIJK VEILIGHEIDSSYSTEEM

Het alarm beschermt u tegen pogingen tot inbraak, brand en noodgevallen zoals ziekte, geweld of ongelukken.

Het alarm is 24/7 verbonden met onze meldkamer, die stand-by staat in het geval van een inbraakalarm, een branduitbraak of de activering van de SOS-knop. Onze agenten reageren in minder dan 20 seconden en kunnen de hulpdiensten, politie en brandweer waarschuwen via een directe lijn, of zelfs een bewaker ter plaatse sturen om te controleren of alles in orde is. De SOS-functie beschermt u ook als u niet thuis bent.

Tijdens zijn bezoek neemt de beveiligingsadviseur de tijd om u het systeem te laten zien, een gratis beveiligingsonderzoek van het pand uit te voeren en u een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte te geven op basis van uw behoeften. Als u de offerte accepteert, zal de beveiligingsadviseur het systeem installeren. Het systeem is ook geschikt voor huisdieren.

Vraag een offerte aan

 

Wist u dat ? 

Volgens een onderzoek van Verisure vinden meer dan 8 van de 10 inbraken overdag plaats en in meer dan 3 van de 10 gevallen waren de bewoners van het huis op dat moment aanwezig.

 

17

LANDEN

600

WERKNEMERS IN BELGIË

5

MILJOEN KLANTEN WERELDWIJD

100

LEVENS GERED DIT JAAR

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsonderzoek, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om te worden gewaarschuwd in het geval van een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

De draadloze camera

De draadloze camera beschikt over intelligente bewegingsdetectie. U kunt dag en nacht en in realtime controleren wat er gebeurt. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

De NightControl

Bestaande uit twee knoppen om het alarm in te schakelen of uit te schakelen, een SOS-functie met audio-opname, kan het worden geplaatst in uw nachthal of op uw nachtkastje.

Brandmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer waarschuwen. We staan in direct contatct met de brandweer.

De applicatie

U kunt het alarm bedienen, beelden in realtime bekijken of de temperatuur en vochtigheidsgraad in de kamers controleren. U kunt ook de SOS-functie gebruiken  thuis of onderweg.

 

Onderdelen van het alarm

 

 

Wat denken onze klanten?

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*