Snel hulp nodig? Druk op SOS

Voel u thuis altijd veilig, zowel ‘s nachts als overdag

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Hulp is één klik verwijderd

Persoonlijk alarm, gedeeltelijke beveiliging én deurbel - drie in één

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in- en uitschakelen. U legt het toetsenpaneel het best naast uw bed. Zo kunt u er gemakkelijk bij mocht er ‘s nachts iets gebeuren.

 

Hulp nodig? Druk dan 3 seconden lang op beide SOS-knoppen. Er gaat dan meteen een signaal naar de Securitas Direct meldkamer. Daarna spreekt u een bericht in, zodat we weten wat er aan de hand is.

U kunt de SOS-functie op het bedieningspaneel ook gebruiken om het SOS-alarm te activeren. Druk gewoon 3 seconden lang op beide SOS-knoppen. We ontvangen in onze meldkamer dan een alarmsignaal en bellen u meteen op. Als u onze oproep niet beantwoordt, sturen we onmiddellijk een veiligheidsagent naar u thuis.

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Blij dat we een Verisure systeem geïnstalleerd hebben

Wij waren onderweg van onze reisbestemming naar huis toen we een melding van brandalarm ontvingen. De Verisure meldkamer verwittigde de brandweer en heeft zo veel schade kunnen beperken. Bedankt Verisure, we zijn blij dat we het Verisure systeem geïnstalleerd hebben!

G. Vercaigne uit Wakken


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Meer oplossingen voor het slimme huis

01.13

Wij staan 24/7 voor u klaar

We zijn de klok rond op post. Bij een thuisalarm van Verisure is de SOS-functie altijd inbegrepen in het standaardpakket via de twee SOS-knoppen op het bedieningspaneel. Op die manier voelt u zich nooit meer alleen en weet u dat u onmiddellijk hulp krijgt als er iets gebeurt.

 

Via het inbraakalarm bent u altijd verbonden met onze meldkamer, waar onze medewerkers dag en nacht voor u klaarstaan. Zodra het alarm afgaat, bellen ze u op om te achterhalen wat er is gebeurd. Bovendien nemen ze meteen de nodige maatregelen. Ze sturen bijvoorbeeld een veiligheidsagent of bellen de politie of de hulpdiensten. Als u onze oproep niet beantwoordt, sturen we voor alle zekerheid altijd een veiligheidsagent naar u thuis.

 

U kunt het alarmsysteem ook uitbreiden met de Verisure NightControl. Deze component werkt als een SOS-knop, maar is ook een afstandsbediening voor de gedeeltelijke beveiliging van het systeem. U kunt het alarm dus ook ingeschakeld laten wanneer u thuis bent.

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat er sprake is van een vals alarm. De fotodetector maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy in huis optimaal beschermd.

U kan het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dit doet u heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Dan signaleert de Vbox, de centrale eenheid van het alarm, dit bij de meldkamer die de oorzaak van het alarm controleert en onmiddellijk maatregelen neemt. Indien nodig sturen wij een bewaker om de veiligheid van uw woning te verzekeren.

De bewaker controleert of men probeerde in te breken in de woning. Als u een abonnement met externe inspectie hebt, controleert de bewaker de deuren en ramen en dekt hij eventuele schade af. Bij een abonnement met interne inspectie beschikt de bewaker over een sleutel zodat hij een controle kan uitvoeren in de woning.

Dit betekent dat het alarm via radiocommunicatie communiceert met de centrale eenheid (VBox). Kabels zijn niet nodig zodat de componenten van het alarm netjes en discreet worden geplaatst. De verbinding met de meldkamer gebeurt via de ingebouwde GSM-module. Zo komen de alarmsignalen altijd aan, zelfs wanneer het vaste telefoonnet platligt. 

Het bedieningspaneel van het Verisure alarmsysteem is ook uitgerust met een persoonlijk veiligheidsalarm. Wanneer u de twee SOS-knoppen op het bedieningspaneel indrukt, ontvangt een operator in onze meldkamer direct een noodmelding en belt hij u op.

Gedeeltelijke beveiliging betekent dat u bepaalde delen van het alarmsysteem kunt activeren. Meestal gaat het om een  aantal deur-  en raammagneten aan de buiten- en balkondeuren op het gelijkvloers, die u kunt activeren terwijl u zelf thuis bent. Zo hebt u een beveiligde “perimeter” om u heen. Veel mensen die alleen zijn of afgelegen wonen hebben hier een veiliger gevoel door, vooral 's nachts.

Ja, u kan de gevoeligheid van de detectoren zo instellen dat huisdieren tot 35 kg zich probleemloos in huis kunnen bewegen zonder dat het alarm afgaat. U kan het geluid van de sirene ook stiller instellen zodat uw huisdier er geen last van heeft.

Alle componenten van het alarmsysteem zijn beveiligd tegen sabotage. Dit betekent dat de meldkamer een alarmmelding krijgt wanneer u als klant een component verwijdert. Als u een component moet losmaken, is het dus belangrijk dat u eerst de klantendienst belt om dit door te geven en om instructies te vragen. U moet uw code doorgeven aan de operator. Die maakt dan op zijn beurt een onderhoudsafspraak met een partner uit de buurt die de component dan opnieuw komt installeren. Dit is nodig om zeker te zijn dat het alarmsysteem goed blijft functioneren. Voor dit onderhoud rekent onze partner verplaatsingsonkosten aan en eventueel werkuren.

De Verisure community

Facebook

Delen