Welkom in the connected smart home

Meer dan een alarmsysteem!

Het meest populaire alarmsysteem

Wereldwijd gebruiken dagelijks 1,5 miljoen klanten ons alarmsysteem.

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct's huisalarmen.


Wij vragen u uw paswoord te veranderen

Verisure verzoekt alle My Pages-gebruikers hun paswoorden aan te passen om de veiligheid te verhogen. Meld u aan op My Pages voor meer informatie en het veranderen van uw paswoord.

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsspecialist.

Ik wil meer weten, Bel mij

Intrusion

Fire

SOS

Verisure Home GSM

€ 649

Intrusion en Fire Pro service. Vanaf €30.,99/maand

Verisure Home GSM

Een basispakket met branddetectie en inbraakalarm, camera en persoonlijk veiligheidsalarm, inclusief 24/24 verbinding met onze meldkamer en gratis interventie van bewakingsagenten. Bewaak en bestuur het systeem vanop afstand via My Pages en de Verisure App.

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Bekijk de film omtrent de slimme diensten voor uw woning

01.13

Wat betekent een slim huis voor u?

Wanneer komen de kinderen thuis?

Met de Verisure App ontvangt u een bericht wanneer iemand het alarm aan- of uitschakelt. Zo weet u bv. wanneer de kinderen thuiskomen van school.  

Schakel alles uit met uw mobiele telefoon

Met de Verisure domotica SmartPlug kunt u de verlichting en bijna alle elektrische apparaten in uw huis besturen via de Verisure App. 

Hoe stelt uw huis het?

Met de Verisure klimaatsensor kunt u het vocht in de kelder en op zolder controleren. Onze rookmelder meet ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis.


We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Die service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaken van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft zich een beveiligingsmedewerker naar uw huis en voert een inspectie uit.  Zonder extra kosten, ongeacht de oorzaak van het alarm.

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze interessante professionele onderhoudskanalen kunnen wij een uniek assortiment van producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alles besturen en controleren met behulp van de Verisure App. Dankzij Verisure is uw alarmsysteem duurzaam, zodat u zowel nu als in de toekomst gebruik kunt maken van de nieuwste technieken.

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij zullen u een alarmsysteem aanraden dat perfect past bij uw huis en uw behoeften.

De Verisure community