Bereken hier de prijs van uw alarmsysteem   


Doe de test en geniet tot

€ 300,- Batibouw korting

Of bel meteen 0800 90 000

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsspecialist.

Ik wil meer weten, Bel mij

Inbraak

Brand

SOS

Verisure High Security Home

Een basispakket met branddetectie en inbraakalarm, camera en persoonlijk veiligheidsalarm, inclusief 24/24 verbinding met onze meldkamer en gratis interventie van bewakingsagenten. Bewaak en bestuur het systeem vanop afstand via My Pages en de Verisure App.

We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Die service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer gewoon onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis.

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaken van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure/Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft zich een beveiligingsmedewerker naar uw huis en voert een inspectie uit.  Zonder extra kosten, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Wat betekent een slim huis voor u?

Bekijk de film omtrent de slimme diensten voor uw woning

01.13

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze interessante professionele onderhoudskanalen kunnen wij een uniek assortiment van producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alles besturen en controleren met behulp van de Verisure App. Dankzij Verisure is uw alarmsysteem duurzaam, zodat u zowel nu als in de toekomst gebruik kunt maken van de nieuwste technieken.

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij zullen u een alarmsysteem aanraden dat perfect past bij uw huis en uw behoeften.

De Verisure community