Appartement, Woning, Premium


Inclusief installatie

Intrusion Pro, Fire Pro Abonnement inclusief Mobile Connectivity (GSM-verbinding)

Professional, Professional Fire


Inclusief installatie

Intrusion Pro, Fire Pro Abonnement inclusief Mobile Connectivity (GSM-verbinding)

Wat zeggen anderen over Verisure?

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 Clickx: populair hardware / software /  
 multimedia magazine

Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.

HLN: de grootste krant in België

Verisure App zeer goed en leuk    

Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat goed wordt bewaakt door de Meldkamer. Bij elke melding was er een snelle reactie. De meldkamer is ook altijd zeer vriendelijk. Ik kan dit systeem aan iedereen aanraden. Ook hun applicatie is een zeer goed en leuk ding om totale controle te hebben van wat er in huis gebeurt.

Kenneth V.D: klant sinds 2012

Makkelijk te bedienen                

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk. Helemaal toekomstproof.

Metro: de grootste gratis krant in België


Verisure... Een echte aanrader!         

Op 14/06/2015 om 23u28 ging mijn alarm af door inbraak. Amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles alsook een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak. Verisure... een echte aanrader!Carol D. uit Destelbergen


We voelen ons nu veilig                

Na een poging tot inbraak hebben we besloten een alarmsysteem aan te schaffen. De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen en maakte een offerte op maat van ons huis. De installatie volgde heel snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden over ons beveiligingssysteem en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure. Bedankt voor de beveiliging!

B.J.C. uit Aalst


We raden jullie bij iedereen aan, zonder twijfel

Mijn kleindochter Jade, 2,5 jaar oud, was aan het spelen. Plots hoorden we geschreeuw en gehuil en zijn we vlug naar de peuter gelopen. We waren in paniek want Jade kreeg geen adem en leek te stikken. Ik heb meteen gereageerd door op de SOS knop te duwen. Binnen de dertig seconden kregen we een oproep van jullie meldkamer. Vijf minuten later stond werkelijk iedereen aan onze deur, ambulance en helikopter inclusief. Nogmaals super tevreden over deze dienst. Daarom raden we jullie alarmsystemen bij iedereen aan, zonder twijfel.

Francis & Michèle


Zonder Verisure waren we ons huis verloren        

We wonen in een oude houten chalet. Zaterdag om 3u39 belde jullie meldkamer om te laten weten dat er een alarm was gedetecteerd. Juist uit een diepe slaap dachten we dat het wel een vals alarm zou zijn. De operator vertelde ons direct dat het van de woonkamer kwam. Eens aangekomen in de woonkamer werd ik door de rook bevangen en zag ik meteen dat het plafond, bestaande uit houten lijsten, gipsplaten en 20 cm glaswol, gedeeltelijk in brand stond. Met een ladder, brandblusser en emmers water hebben we de brand onmiddellijk getrotseerd.

Ik bedank u, algemeen directeur, en Verisure voor het redden van het dak van onze woonkamer. Zonder ons alarm hadden we waarschijnlijk de woonkamer of zelf ons hele huis verloren.

Raymond B.


Geruststellende meldkamer                   

Wij hebben reeds jaren een alarmsysteem van Verisure. Twee maal is een inbraak voorkomen. Het alarm heeft de inbrekers iedere keer doen vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je in een soort shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Ze beveiligen en bewaken dus niet alleen je huis, familie en bezit, ze stellen je ook emotioneel gerust. Ondertussen woon ik een betere buurt maar ik heb toch beslist om mijn beveiligingssysteem mee te nemen. Liever het zeker voor het onzekere! Ik ben zeer tevreden over mijn systeem, de meldkamer en andere diensten van Verisure.


A. Boes


Welkom in het slimme huis

01.03

Wat betekent een slim huis voor u?

We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Deze service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis. Of kies voor onze onderhoudsdienst

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure/Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft een beveiligingsmedewerker zich naar uw woning en voert een inspectie uit.  Dit kost niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot onze producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alle functies besturen en controleren via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst: u heeft de garantie dat u altijd de meest geavanceerde technologie zal gebruiken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community