Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsspecialist.

        * Aanbieding geldig tot en met 31 augustus 2015 en voor de activatie van een Verisure High Security Premium, Verisure High Security Premium Service, High Security Professional of High Security Professional Fire systeem.  

Appartement, Home, Premium


Inclusief installatie

Intrusion Pro, Fire Pro Abonnement inclusief Mobile Connectivity (GSM-verbinding)

Professional, Professional Fire


Inclusief installatie

Intrusion Pro, Fire Pro Abonnement inclusief Mobile Connectivity (GSM-verbinding)

Wat zeggen anderen over Verisure?

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 Clickx: populair hardware / software /  
 multimedia magazine

Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.

HLN: de grootste krant in België

Verisure App zeer goed en leuk    

Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat goed wordt bewaakt door de Meldkamer. Bij elke melding was er een snelle reactie. De meldkamer is ook altijd zeer vriendelijk. Ik kan dit systeem aan iedereen aanraden. Ook hun applicatie is een zeer goed en leuk ding om totale controle te hebben van wat er in huis gebeurt.

Kenneth V.D: klant sinds 2012

Makkelijk te bedienen                

Een mooi pakket om je huis voor een goede prijs te beveiligen. Met de app en de website is beheer erg makkelijk. Helemaal toekomstproof.
Metro: de grootste gratis krant in België


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

Carol D. uit Destelbergen


We voelen ons nu veilig                

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure. 

B.J.C. uit Aalst


We raden jullie bij iedereen aan, zonder twijfel

Mijn kleindochter Jade, 2,5 jaar oud, was aan het spelen. Plots hoorden we gehuil: Jade leek te stikken. Ik heb meteen gereageerd door op de SOS knop te duwen. Binnen de dertig seconden kregen we een oproep van jullie meldkamer. Vijf min later stond werkelijk iedereen aan onze deur, ambulance en helikopter inclusief.

Francis & Michèle


Zonder Verisure waren we ons huis verloren        

We wonen in een houten chalet. Jullie meldkamer belde dat er een alarm was gedetecteerd in de woonkamer. In de woonkamer werd ik door de rook bevangen; het plafond stond in brand. Met een ladder, brandblusser en emmers water hebben we de brand getrotseerd. Bedankt! Zonder ons alarm waren we de woonkamer of zelf ons hele huis verloren.

Raymond B.


Geruststellende meldkamer                   

Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten. Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

A. Boes


Welkom in het slimme huis

01.03

Wat betekent een slim huis voor u?

We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Deze service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis. Of kies voor onze onderhoudsdienst

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure/Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft een beveiligingsmedewerker zich naar uw woning en voert een inspectie uit.  Dit kost niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze samenwerking met toegewijde professionele specialisten kunnen wij een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot onze producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alle functies besturen en controleren via de Verisure App. Met Verisure is uw alarmsysteem voorbereid op de toekomst: u heeft de garantie dat u altijd de meest geavanceerde technologie zal gebruiken.

Contacteer onze verkoopsafdeling op 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

De Verisure community

Delen