Bereken hier de prijs van uw alarmsysteem   


Doe de test nu!

> BEREKEN UW PRIJS

Of bel meteen 0800 90 000

Laat u bellen voor gratis advies

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsspecialist.

Wat zeggen de specialisten?

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

Clickx: Populair hardware/software /multimedia magazine


Het systeem werkt feilloos

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.

HLN: De grootste krant in België


Verisure App zeer goed en leuk

Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat goed wordt bewaakt door de Meldkamer. Bij elke melding was er een snelle reactie. De meldkamer is ook altijd zeer vriendelijk.


Ik kan dit systeem aan iedereen aanraden. Ook hun applicatie is een zeer goed en leuk ding om totale controle te hebben van wat er in je huis gebeurd.

Kenneth V.D: Klant sinds 2012

Inbraak

Brand

SOS

Energie

Verisure High Security Premium 

Brand- en inbraakalarm met fotodetectoren, SOS en controle van de elektronische apparaten. Inclusief 24/24 verbinding met onze meldkamer en gratis interventie van bewakingsagenten. Bewaak en bestuur het systeem vanop afstand via My Pages en de Verisure App.

We staan altijd voor u klaar

Installatie en onderhoud

Onze alarmspecialisten installeren uw alarmsysteem. Die service verlenen we aan al onze klanten. Zo hebben wij en u ook de garantie dat de hele alarmketen functioneert.

Onderhoud is op elk moment mogelijk. Contacteer gewoon onze klantendienst en wij maken een afspraak met een onderhoudstechnieker bij u thuis. Of kies voor onze onderhoudsdienst

Eigen meldkamer

De meldkamer van Verisure/Securitas Direct wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide alarmoperatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaken van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure/Securitas Direct. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt aanbieden.

Inclusief interventie van bewakingsagent

Indien nodig bij een alarmmelding begeeft zich een beveiligingsmedewerker naar uw huis en voert een inspectie uit.  Zonder extra kosten, ongeacht de oorzaak van het alarm.

De interventie van de bewaker maakt deel uit van uw abonnement. In de meeste gevallen werken we samen met Securitas, een professionele bewakingsdienst met jarenlange ervaring. 

Wat betekent een slim huis voor u?

Bekijk de film omtrent de slimme diensten voor uw woning

01.13

Oplossingen voor het slimme huis

Solutions for the smart home
Solutions for the smart home

Overview

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

csc@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11Verisure veelgestelde vragen

Verisure is de nieuwe naam van Securitas Direct huisalarmen. Dankzij ons duurzaam platform en onze interessante professionele onderhoudskanalen kunnen wij een uniek assortiment van producten en diensten aanbieden voor alarmsystemen en voor het slimme huis. Verbinding met onze eigen meldkamer met 24/24 bewaking, gratis interventie van bewaker en een professionele alarminstallatie zijn de pijlers van ons aanbod.

Als klant hebt u altijd toegang tot producten van topkwaliteit en kunt u 24/24, 7/7 beroep doen op onze diensten. U kunt uw alarmsysteem heel eenvoudig beheren via My Pages op onze website. U kunt alles besturen en controleren met behulp van de Verisure App. Dankzij Verisure is uw alarmsysteem duurzaam, zodat u zowel nu als in de toekomst gebruik kunt maken van de nieuwste technieken.

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij zullen u een alarmsysteem aanraden dat perfect past bij uw huis en uw behoeften.

De Verisure community