ALS JONGE OUDER IS EEN VEILIGe THUIS ESSENTIEEL.

Verisure begeleidt u in dit nieuwe hoofdstuk door voor uw huis te zorgen en het te beschermen tegen indringers, brand en noodgevallen.

Ons alarmsysteem detecteert niet alleen pogingen tot inbraak, maar ook brand, dankzij rookmelders die verbonden zijn met de meldkamer. Dus zelfs als u niet thuis bent of ligt te slapen en er breekt brand uit, worden onze agenten gewaarschuwd en kunnen ze, indien nodig, de brandweer voor u bellen.

Tot slot kunt u in geval van nood, zoals een ongeval of ziekte, de SOS-functie gebruiken op het toetsenbord van het systeem of rechtstreeks op uw telefoon en direct in contact komen met een van onze agenten die de hulpdiensten kan waarschuwen via een directe lijn. Deze functie kan overal in België worden geactiveerd via uw applicatie.

Vraag een offerte aan

 

Wist u dat ? 

Volgens het onderzoek uit 2022 vinden meer dan 8 op de 10 inbraken overdag plaats, meestal doordeweeks.

 

 SOS service

 

Gebruik thuis, of waar dan ook in België, de SOS-knop op het toetsenbord of rechtstreeks op uw smartphone om een SOS-signaal uit te zenden. Indien nodig, waarschuwen we de hulpdiensten of de politie voor u. Bij Verisure is uw veiligheid onze prioriteit.

Guardián en la montaña
 
We zijn er, wat er ook gebeurt

In geval van ziekte, ongeval of agressie kunnen we 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp naar uw exacte locatie sturen, u begeleiden en indien nodig uw familie verwittigen.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Druk op de SOS-toets op de Verisure App.

Icono alerta con ubicación

We ontvangen de waarschuwing met uw locatie.

Icono acompañamiento Verisure

We activeren het noodprotocol en bieden ondersteuning.

Icono aviso servicios de emergencia

We waarschuwen hulpdiensten en uw familie.

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsonderzoek, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om te worden gewaarschuwd in het geval van een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

De draadloze camera

De draadloze camera beschikt over intelligente bewegingsdetectie. U kunt dag en nacht en in realtime controleren wat er gebeurt. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

De aangesloten deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aan de deur aanbelt. U kan ook afgelopen gebeurtenissen bekijken.

Brandmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer waarschuwen.

De applicatie

U kunt het alarm bedienen, beelden in realtime bekijken of de temperatuur en vochtigheidsgraad in de kamers controleren. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone, thuis of onderweg.

 

Wat denken onze klanten?

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*