Voel u thuis altijd veilig.

ALS JONGE OUDER IS EEN VEILIGe THUIS ESSENTIEEL.

Verisure begeleidt u in dit nieuwe hoofdstuk door voor uw huis te zorgen en het te beschermen tegen indringers, brand en noodgevallen.

Ons alarmsysteem detecteert niet alleen pogingen tot inbraak, maar ook brand, dankzij rookmelders die verbonden zijn met de meldkamer. Dus zelfs als u niet thuis bent of ligt te slapen en er breekt brand uit, worden onze agenten gewaarschuwd en kunnen ze, indien nodig, de brandweer voor u bellen.

Tot slot kunt u in geval van nood, zoals een ongeval of ziekte, de SOS-functie gebruiken op het toetsenbord van het systeem of rechtstreeks op uw telefoon en direct in contact komen met een van onze agenten die de hulpdiensten kan waarschuwen via een directe lijn. Deze functie kan overal in België worden geactiveerd via uw applicatie.

Vraag een offerte aan

 

Wist u dat ? 

Volgens het onderzoek uit 2022 vinden meer dan 8 op de 10 inbraken overdag plaats, meestal doordeweeks.

SOS service

De SOS-knop kunt u via het toetsenbord ofwel uw smartphone thuis of waar dan ook in België gebruiken. U bent dan direct verbonden met de medewerkers van de meldkamer. Zij kunnen voor u de politie of brandweer waarschuwen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Guardián en la montaña
 
We zijn er, wat er ook gebeurt

In geval van nood kunnen we 24/7 hulp naar uw exacte locatie sturen, u begeleiden en indien nodig uw familie verwittigen.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Druk op de SOS-knop op de Verisure App.

Icono alerta con ubicación

We ontvangen de waarschuwing met uw locatie.

Icono acompañamiento Verisure

We activeren het noodprotocol en bieden ondersteuning.

Icono aviso servicios de emergencia

We waarschuwen hulpdiensten en uw familie.

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsstudie, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Draadloze camera

De draadloze camera beschikt over slimme bewegingsdetectie. U kunt overdag en 's nachts, in real time controleren wat er gebeurt. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

Slimme deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aanbelt. U kunt ook eerdere gebeurtenissen bekijken.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer verwittigen. Onze agenten staan in direct contact met de brandweer.

Verisure app

Bedien het systeem, bekijk beelden in realtime en controleer de kamertemperatuur en vochtigheidsgraad. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone.

 

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.