Een draadloos alarmsysteem, compleet en gebruiksvriendelijk.

BENt u NET VERHUISD NAAR uw NIEUWE HUIS? DAN IS HUISBEVEILIGING EEN PRIORITEIT

Het Verisure alarm biedt drievoudige bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen (ziekte, ongeval of aanval).

De gecertificeerde agenten van de meldkamer staan 24/7 paraat en kunnen namens u de hulpdiensten waarschuwen via een directe lijn. 

Een beveiligingsadviseur komt bij u langs om u onze producten en diensten te tonen. Hij voert een gratis beveiligingsonderzoek uit voor uw nieuwe huis, en maakt een gratis offerte op. U kiest wat u wilt en wat niet, en u hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde werkzaamheden of schade aan uw pand, want ons systeem is draadloos. U beschermt uw huis zonder de integriteit van uw nieuwe leefruimte aan te tasten. De offerte is op maat, vrijblijvend en zonder verborgen kosten (onderhoud en garantie inbegrepen).

We nemen telefonisch contact met u op om het ideale tijdstip af te spreken om langs te komen, en we zijn zelfs 's avonds en op zaterdag beschikbaar, voor uw gemak.

Een offerte aanvragen

 

Wist u dat ?

Volgens ons laatste onderzoek in 2023 vindt gemiddeld meer dan 1 op de 2 inbraken plaats wanneer de bewoners aanwezig zijn. In de helft van deze gevallen gaven de bewoners toe dat ze deden alsof ze niets hoorden tijdens de inbraak.

 

17

LANDEN

600

WERKNEMERS IN BELGIË

5

MILJOEN KLANTEN WERELDWIJD

100

LEVENS GERED DIT JAAR

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Verisure biedt een hele reeks producten en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften en die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn om uw nieuwe huis te optimaliseren.

Uw veiligheidsadviseur

Een adviseur komt langs voor een gratis veiligheidsstudie, presenteert Verisure en maakt een offerte op maat. Hij zorgt zelf voor de installatie. Onderhoud en garantie zijn inbegrepen in de offerte.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Draadloze camera

De draadloze camera beschikt over slimme bewegingsdetectie. U kunt overdag en 's nachts, in real time controleren wat er gebeurt. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

Slimme deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aanbelt. U kunt ook eerdere gebeurtenissen bekijken.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer verwittigen. Onze agenten staan in direct contact met de brandweer.

Verisure app

Bedien het systeem, bekijk beelden in realtime en controleer de kamertemperatuur en vochtigheidsgraad. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone.

Onderdelen van het alarm

 

 

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.