Beveilig heel je familie thuis en buitenshuis.

MAAK VAN UW HUIS EEN VEILIGE PLAATS VOOR IEDEREEN.

Uw kinderen groeien op en zijn zelfstandiger aan het worden. Ze gaan alleen op stap, koken zelf, etc. Het is des te belangrijker om ervoor te zorgen dat het huis een veilige en gecontroleerde plek blijft voor u en voor hen.

Het Verisure-systeem beschermt u tegen inbraak, brand en noodgevallen met de SOS-knop (aanval, ongeval, ziekte). De SOS-knop is ook beschikbaar op de smartphones van gezinsleden en werkt ook buitenshuis. 

De agenten in de bewakingsruimte op afstand staan 24/7 paraat bij een alarm en kunnen indien nodig de hulpdiensten waarschuwen via een directe lijn, of een bewaker sturen.

U bedient het alarm op uw smartphone en beheert de toegang. U kunt altijd zien wie er binnenkomt en weggaat.

Vraag uw gratis offerte

 

Wist u dat?

Volgens het onderzoek uit 2022 vinden meer dan 8 op de 10 inbraken overdag plaats, meestal doordeweeks.

SOS service

De SOS-knop kunt u via het toetsenbord ofwel uw smartphone thuis of waar dan ook in België gebruiken. U bent dan direct verbonden met de medewerkers van de meldkamer. Zij kunnen voor u de politie of brandweer waarschuwen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Guardián en la montaña
 
We zijn er, wat er ook gebeurt

In geval van nood kunnen we 24/7 hulp naar uw exacte locatie sturen, u begeleiden en indien nodig uw familie verwittigen.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Druk op de SOS-knop op de Verisure App.

Icono alerta con ubicación

We ontvangen de waarschuwing met uw locatie.

Icono acompañamiento Verisure

We activeren het noodprotocol en bieden ondersteuning.

Icono aviso servicios de emergencia

We waarschuwen hulpdiensten en uw familie.

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET HELE GEZIN.

Verisure biedt een heel scala aan producten en diensten om het gezinshuis te beveiligen met respect voor uw levensstijl.

Persoonlijke badges

De activerings- en deactiveringsbadges van het alarm, de Starkeys, kunnen gepersonaliseerd worden. U bepaalt wanneer ze door wie gebruikt mogen worden. U kunt de geschiedenis op uw smartphone bekijken via de app.

Water detector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Draadloze camera

De draadloze camera beschikt over slimme bewegingsdetectie. U kunt overdag en 's nachts, in real time controleren wat er gebeurt. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

Slimme deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aanbelt. U kunt ook eerdere gebeurtenissen bekijken.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer verwittigen. Onze agenten staan in direct contact met de brandweer.

Verisure app

Bedien het systeem, bekijk beelden in realtime en controleer de kamertemperatuur en vochtigheidsgraad. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone.

Verisure App

De Verisure App is ontworpen om het alarm op afstand te bedienen en uw veiligheid te garanderen.

  • - Het systeem activeren/deactiveren: controleer en beheer het alarmsysteem, snel en eenvoudig.
  • - Dagelijkse taken automatiseren voor meer gemak in het dagelijks leven.
  • - Pas uw startscherm aan: kies wat u als eerste wilt zien wanneer u de app opent.
  • - Gebruikersbeheer: beheer de toegang en rechten van gebruikers.
Verisure

 

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.