MAAK VAN UW HUIS EEN VEILIGE PLAATS VOOR IEDEREEN.

Uw kinderen groeien op en zijn zelfstandiger aan het worden. Ze gaan alleen op stap, koken zelf, etc. Het is des te belangrijker om ervoor te zorgen dat het huis een veilige en gecontroleerde plek blijft voor u en voor hen.

Het Verisure-systeem beschermt u tegen inbraak, brand en noodgevallen met de SOS-knop (aanval, ongeval, ziekte). De SOS-knop is ook beschikbaar op de smartphones van gezinsleden en werkt ook buitenshuis. 

De agenten in de bewakingsruimte op afstand staan 24/7 paraat bij een alarm en kunnen indien nodig de hulpdiensten waarschuwen via een directe lijn, of een bewaker sturen.

U bedient het alarm op uw smartphone en beheert de toegang. U kunt altijd zien wie er binnenkomt en weggaat.

Vraag uw gratis offerte

 

Wist u dat?

Volgens het onderzoek uit 2022 vinden meer dan 8 op de 10 inbraken overdag plaats, meestal doordeweeks.

 

 SOS service

 

Gebruik thuis, of waar dan ook in België, de SOS-knop op het toetsenbord of rechtstreeks op uw smartphone om een SOS-signaal uit te zenden. Indien nodig, waarschuwen we de hulpdiensten of de politie voor u. Bij Verisure is uw veiligheid onze prioriteit.

Guardián en la montaña
 
We zijn er, wat er ook gebeurt

In geval van ziekte, ongeval of agressie kunnen we 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp naar uw exacte locatie sturen, u begeleiden en indien nodig uw familie verwittigen.

asistencia Guardián Securitas Direct

Icono botón SOS Guardian

Druk op de SOS-toets op de Verisure App.

Icono alerta con ubicación

We ontvangen de waarschuwing met uw locatie.

Icono acompañamiento Verisure

We activeren het noodprotocol en bieden ondersteuning.

Icono aviso servicios de emergencia

We waarschuwen hulpdiensten en uw familie.

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET HELE GEZIN.

Verisure biedt een heel scala aan producten en diensten om het gezinshuis te beveiligen met respect voor de individuele levensstijl.

Persoonlijke badges

De activerings- en deactiveringsbadges van het alarm, de Starkeys, kunnen worden gepersonaliseerd. U bepaalt wanneer ze door wie gebruikt mogen worden. U kunt de geschiedenis op uw telefoon bekijken via de App.

Water detector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om te worden gewaarschuwd in het geval van een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

De draadloze camera

De draadloze camera beschikt over intelligente bewegingsdetectie. U kunt dag en nacht en in realtime controleren wat er gebeurt. Hij is geschikt voor zowel binnen als buiten en u kunt er zelfs doorheen praten.

De aangesloten deurbel

De videodeurbel is verbonden met uw smartphone. Ontvang meldingen, kijk, luister en praat met de bezoeker als hij aan de deur aanbelt. U kan ook afgelopen gebeurtenissen bekijken.

Brandmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer waarschuwen.

De applicatie

U kunt het alarm bedienen, beelden in realtime bekijken of de temperatuur en vochtigheidsgraad in de kamers controleren. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone, thuis of onderweg.

 

Verisure App

De Verisure App is ontworpen om het alarm op afstand te bedienen en uw veiligheid te garanderen.

- Het systeem activeren/deactiveren: controleer onmiddellijk de alarmstatus en beheer het alarm eenvoudig en veilig. 

- Dagelijkse taken automatiseren: programmeertaken zoals herinneringen, automatische activering van het systeem of Smartplug, de aangesloten stopcontacten, voor meer gemak in het dagelijks leven. 

- Pas uw startscherm aan: kies wat u als eerste wilt zien wanneer u de app opent.

- Gebruikersbeheer: beheer de toegang en rechten van gebruikers.

Verisure

 

Wat denken onze klanten?

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*