Bescherm uw appartement met een draadloos alarmsysteem.

bescherm wat belangrijk is

Het systeem biedt u 24/7 drievoudige bescherming tegen inbraak, brand en noodsituaties.

De voordeur is het belangrijkste punt om te beveiligen, evenals balkons of toegangen langs de achterkant. Onze shocksensoren kunnen inbraken detecteren nog voordat ze plaatsvinden, al op het moment dat de inbreker probeert de deur of het raam binnen te forceren.

Bij rookdetectie waarschuwen de detectoren de meldkamer en informeert de meldkamer u mondeling in welke kamer de rook is gedetecteerd. De agent van de alarmcentrale kan onmiddellijk de brandweer verwittigen in geval van brand.

Ten slotte, in geval van ziekte, geweld of ongeval, kunt u de SOS-functie op het bedieningspaneel of uw telefoon gebruiken, en wij kunnen 24/7 hulpdiensten voor u verwittigen.

Vraag uw offerte aan

 

Wist u dat ? 

Volgens een onderzoek van Verisure is het risico om het slachtoffer te worden van brand 76% hoger in een flat dan in een huis.

Onderdelen van het alarm

 

 

PRODUCTEN EN DIENSTEN OP MAAT VOOR APPARTEMENTEN

Verisure biedt een scala aan producten en diensten die worden afgestemd op uw behoeften.

Eenvoudige installatie

Het alarm is draadloos en vereist geen werken. Het wordt door de veiligheidsadviseur geïnstalleerd en het systeem wordt afgestemd op uw woning. Het is dus ook geschikt voor huurders.

Waterdetector

U kunt waterdetectoren toevoegen aan uw alarm om gewaarschuwd te worden bij een overstroming. Plaats ze bijvoorbeeld onder de gootsteen of vaatwasser.

Verisure app

Bedien het systeem, bekijk beelden in realtime en controleer de kamertemperatuur en vochtigheidsgraad. U kunt ook de SOS-functie gebruiken via uw smartphone.

SmartPlug

Met onze slimme stopcontacten kunt u ook de aangesloten apparaten activeren/deactiveren/programmeren. Bijvoorbeeld een lamp, radio, ventilator, enzovoort inschakelen.

Rookmelders

De rookmelders zijn verbonden met de meldkamer. Als u slaapt of weg bent, kunnen we in minder dan 11 seconden reageren en de brandweer verwittigen. Onze agenten staan in direct contact met de brandweer.

Slim slot

Vergrendel en ontgrendel de deur met uw gsm. Geen sleutels meer nodig! Bij een noodgeval kan een agent het slot op afstand activeren om hulp binnen te laten.

Het alarmsysteem van Verisure klanten in vergelijking
met doe-het-zelf alarmsystemen**.

 VERISUREDIY
GRATIS PROFESSIONELE VEILIGHEIDSSTUDIE
DESKUNDIGE PLAATSING EN INSTALLATIE VAN ONDERDELEN
VERBINDING MET EEN meldkamer OP AFSTAND
TELEFONISCHE WAARSCHUWING BIJ ALARM
OPROEP VAN HULPDIENSTEN OF POLITIE DOOR de meldkamer BIJ GEVERIFIEERD ALARM
GARANTIE OP ONDERDELEN
JAARLIJKS ONDERHOUD VAN HET SYSTEEM INBEGREPEN
BRANDDETECTOREN AANgesloten OP DE centrale
SOS-KNOP AANGESLOTEN OP DE BESTURINGSEENHEID
ZEROVISION ANTI-INBRAAK MIST OPTIE

** Hiermee bedoelen we vrij verkrijgbare alarmen die de consument zelf koopt en installeert, meestal zonder de hulp van een beveiligingsexpert of -adviseur, en zonder een bijbehorende bewakingsdienst op afstand.

Het groene pictogram betekent 'inclusief', oranje 'inclusief in bepaalde gevallen' en rood 'niet inclusief'.

Wat denken onze klanten?

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.