*Drie rookmelders ter waarde van €199 incl. BTW 21% worden gratis geïnstalleerd bij een Verisure Alarmsysteem installatie als deze plaatsvindt
binnen 48 uur na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

Aanbod geldig tot en met 31/10/2023.

Nieuw! Ontdek ZeroVision, ons anti-inbraak rookgordijn!

ZeroVision produceert een mist die maakt het onmogelijk te zien in minder dan 60 seconden!

ZeroVision biedt onmiddellijke bescherming tegen inbrekers want als ze niets kunnen zien, kunnen ze niets stelen!

Uw huis of bedrijf en uw bezittingen zijn veilig.

Brouillard anti-cambriolage ZeroVision anti inbraak rookgordijn
ZeroVision

Hoe werkt ZeroVision:

  • Een indringer betreedt een woning of een winkel dat beschermd wordt door Verisure.
  • Het alarm gaat af en de aanwezige operatoren in de alarmcentrale verifiëren de situatie.
  • Eenmaal dat de inbraak is geverifieerd door foto’s en camerabeelden, activeren wij ZeroVision.
  • De politie wordt direct op de hoogte gebracht.
  • Het rookscherm van ZeroVision belemmert het zicht van de inbreker. Binnen 60 seconden kan hij niets meer zien en rent weg.
  • Verisure kan vervolgens de politie helpen met foto’s die genomen zijn tijdens de inbraak.

ZeroVision kan enkel geactiveerd worden door de aanwezige operatoren in de alarmcentrale van Verisure.

Meer lezen over ZeroVision

Bescherm uw bedrijf

Het Verisure alarmsysteem geeft u en uw bedrijf optimale gemoedsrust, 24/7. Bij een alarm krijgt onze erkende meldkamer meteen de beelden van de fotodetectoren. De operator kan niet alleen meekijken, maar ook praten en luisteren via de Voicebox en zo beslissen om de politie te bellen of een bewakingsagent ter plaatse te sturen.

Het systeem is draadloos en kan binnen de 24 uur geïnstalleerd worden door een van onze beveiligingsadviseurs. Een veiligheidsstudie is gratis. De beveiligingsadviseur bepaalt samen met u de risicozones en plaatst daarna de detectoren waar u ze nodig heeft. De detectoren zijn met elkaar geconnecteerd en communiceren via radiogolven en 4G op een onafhankelijke lijn.

Vanaf dan volgt en controleert u alles eenvoudigweg met de app.

Shop
Verisure

Bewaking 24/7

Onze meldkamer waakt 24u/24 en 7d/7 over uw pand en staat klaar in het geval van een alarm. We zijn verbonden met de nationale noodnummers in geval van gevaar of inbraak.

Verisure

Snelle installatie door onze professionals.

Onze professionals kunnen uw alarm binnen de 24u installeren zonder bijkomende kosten. Vraag zeker uw offerte online!

Verisure

Een bewakingsagent komt langs in het geval van een alarm.

Bij een verdachte situatie kan de operator een bewakingsagent sturen om uw bedrijfspand te inspecteren en te controleren of alles in orde is.

Verisure publiceert op haar website beoordelingen gegenereerd door het platform van Trustpilot. Trustpilot vraagt hierbij om, indien mogelijk, het klantreferentienummer te vermelden met de bedoeling beoordelingen van eigenlijke klanten te genereren.

Een paniekknop

Bescherm uzelf en uw zaak in een bedreigende situatie dankzij de Verisure Paniekknop. Dit is een discrete knop die op een onopvallende plaats, bijvoorbeeld onder de toonbank of een bureau, wordt gemonteerd . Met de Paniekknop alarmeert u met één enkele klik onze meldkamer. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen direct de foto’s die genomen worden door de fotodetectoren en verwittigen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent.

Shops_panicbutton
Verisure

Een erkende meldkamer:

Verisure voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De meldkamer en de operatoren zijn gecertificeerd door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Het is de eerste in Europa met een ISO9001-certificering en NEN-EN 50518, de strengste Europese certificering op het gebied van servicekwaliteit, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant.

120% fiscaal aftrekbaar

De beveiliging van uw pand door Verisure geeft u recht op een belastingaftrek van 120% ! Een belangrijk voordeel in uw boekhouding voor het jaar waarin de kosten zijn gemaakt. Voor meer informatie, bezoek de BeSafe pagina.

Shops_fiscalité

Vraag uw gratis offerte aan

 

*

Gerda

Heel handig, alles draadloos is dus snel geïnstalleerd. Geen ingewikkeld gedoe met codes maar eenvoudig te bedienen met een badge. Alles opvolgbaar via smartphone. Uitstekende service. Ik zou dit iedereen aanbevelen.

Danny

De verkoper en installateur waren zeer vriendelijk, zeer goede service! Zeker een aanrader. Ik voel me geruster wanneer ik mijn woning verlaat.

Aleidis D.

We kregen een perfecte uitleg. De afspraken zijn goed nagekomen. De plaatsing is proper en perfect uitgevoerd. Het is een mooi design, en ik voel me veilig nu. Super!!