Ontdek de CVR Pro camera

 

 

 

Bescherm uw bedrijf, opslagruimte of winkel 24/7, dag en nacht, met de cameradetector van Verisure. Dit component laat toe om slim en continu te filmen, ongeacht of het alarm is geactiveerd of niet. U controleert alles via uw smartphone, en de full HD opnames worden bewaard op een beveiligde cloud. Wanneer het alarm iets detecteert, wordt de detector van de CVR Pro geactiveerd en de meldkamer verwittigd. Via de ingebouwde parlofoon kan de agent van de alarmcentrale praten met de bezoeker en de situatie beoordelen. 

Vraag uw gratis offerte aan

 

 

Voordelen van de CVR Pro camera

Bewegingsdetector en continue HD-videoregistratie
Verbonden met de meldkamer
Weerstaat pogingen tot storing
 

Vraag uw gratis offerte aan

*

 

De rol van de CVR pro in het alarmsysteem

De camera CVR PRO

 

Veel beter dan een CCTV of een klassieke camera. De CVR Pro is direct gekoppeld aan het alarmsysteem en gaat dus veel verder dan alleen maar beelden registreren. Hij doet ook dienst als bewegingsdetector en als parlofoon (tweerichtingsverkeer). 

meldkamer

 

Indien het alarm afgaat omdat iemand zich ongewenst toegang tot uw woning probeert te verschaffen, of door het outdoor bedieningspaneel te saboteren, dan worden onze agenten verwittigd en kunnen ze van de CVR Pro gebruik maken om de situatie te evalueren. Ideaal om de gepaste maatregelen te treffen.

 

in geval van nood

 

Onze agenten in de meldcamer zullen gepast op uw noodsituatie reageren. In geval van een duidelijke poging tot inbraak, vragen ze een interventie door de politie, bij een medisch probleem, bellen ze de hulpdiensten. 

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

SPecificaties van de CVR Pro camera

Bescherm uw bedrijf dag en nacht

Technische fiche

  • Plaatsing: binnen (-10°C/+55°C)
  • Aanbevolen stroomvoorziening: Hoofdstroom (230V) + 6 alkaline AA-batterijen (back-up)
  • Montage: Vast 45/90/45
  • Kabellengte: 1.5m & 8m
  • PIR-detectie: oppervlakte van 8m op 8m
  • Camera: HD (1080p), lensopening H141°
  • Connectiviteit: Verisure RF868, WiFi 2.4 & SigFox
  • Omgeving: IP65-gecertificeerd

Onze veiligheidsadviseurs

Gratis veiligheidsstudie

Onze veiligheidsadviseurs voeren een gratis veiligheidsstudie uit van uw woning. Ze analyseren de zwakke punten van uw huis.

Offerte op maat

Elke woning is uniek, daarom worden offertes op maat gemaakt, rekening houdend met uw verwachtingen en behoeften.

Installatie

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze adviseur installeert het systeem en test het samen met u. De installatie kan binnen 48 uur worden uitgevoerd en gebeurt zonder werkzaamheden.

Wat denken onze klanten?

 

 

Ontdek hoe het Verisure alarm werkt in deze video

 

Ontdek andere Verisure componenten

Wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat?

Het alarm gaat af

Wanneer een alarm afgaat, begint de sirene te loeien. Een signaal en beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar onze meldkamer.

Analyse situatie

De medewerkers van de meldkamer analyseren de alarmsignalen en de beelden van het alarmsysteem om de nodige maatregelen te nemen.

We sturen hulpdiensten

Afhankelijk van het alarm neemt de medewerker contact op met de politie, de brandweer of de hulpdiensten via een directe lijn. Tegelijkertijd zal hij/zij met u communiceren via de VoiceBox, telefonisch of zelfs via sms. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook een beveiligingsmedewerker sturen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.