Ontdek het afschriksbord

 

 

 

Het afschriksbord en de Verisure-stickers informeren potentiële indringers dat uw huis is beveiligd met een alarmsysteem met bewaking op afstand, opname van beelden en melding aan de autoriteiten. De buitenschaal is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen weersomstandigheden.

Vraag uw gratis offerte

 

De voordelen van het afschriksbord

Noodweer bestendig
Verhoogd afschrikeffect
Zeer zichtbaar
Zelfklevend voor ramen en deuren

Vraag uw gratis offerte aan

 

De rol van het afschriksbord in het alarmsysteem

afschrikkingsbord

 

Het bord wordt geplaatst bij de hoofdingang van uw huis, en de stickers kunnen op ramen en deuren worden geplakt. Deze apparaten waarschuwen kwaadwillende personen voor de aanwezigheid van een alarmsysteem dat is aangesloten op een videobewakingssysteem.

Meldkamer

 

Indien het alarm afgaat omdat iemand uw woning betreedt, of wanneer de SOS-knop werd geactiveerd, kunnen de agenten via de parlofoon praten en luisteren. Dit geeft hen de mogelijkheid om de situatie te evalueren en snel te reageren. 

 

in geval van nood

 

Bij een inbraak, zal de meldkamer de politie vragen om een interventie te doen. In geval van een medisch noodgeval zullen ze de hulpdiensten verwittigen. Een veiligheidsagent kan ook ter plaatse gestuurd worden. 

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

Specificaties van het afschriksbord

Afschrikking van inbrekers

Technische specificaties

  • Ondersteuning: hard plastic, bestand tegen weersinvloeden
  • Afmetingen (L x B): 150 x 240 mm
  • Kleur: kleurendruk op metalen ondergrond
  • Bevestiging: 1 gat (diameter 3 mm) in elke hoek

Onze veiligheidsadviseurs

Gratis veiligheidsstudie

Onze veiligheidsadviseurs voeren een gratis veiligheidsstudie uit van uw woning. Ze analyseren de zwakke punten van uw huis.

Offerte op maat

Elke woning is uniek, daarom worden offertes op maat gemaakt, rekening houdend met uw verwachtingen en behoeften.

Installatie

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze adviseur installeert het systeem en test het samen met u. De installatie kan binnen 48 uur worden uitgevoerd en gebeurt zonder werkzaamheden.

Wat denken onze klanten?

 

 

Ontdek hoe het Verisure alarm werkt in deze video

 

Ontdek andere Verisure componenten

Wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat?

Het alarm gaat af

Wanneer een alarm afgaat, begint de sirene te loeien. Een signaal en beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar onze meldkamer.

Analyse situatie

De medewerkers van de meldkamer analyseren de alarmsignalen en de beelden van het alarmsysteem om de nodige maatregelen te nemen.

We sturen hulpdiensten

Afhankelijk van het alarm neemt de medewerker contact op met de politie, de brandweer of de hulpdiensten via een directe lijn. Tegelijkertijd zal hij/zij met u communiceren via de VoiceBox, telefonisch of zelfs via sms. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook een beveiligingsmedewerker sturen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.