Ontdek de NightControl

 

 

 

De Night Control is een afstandsbediening die u kunt gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem te activeren. Het maakt ook het bewapenen en ontwapenen van het beschermingsgebied en de deurbelfunctie mogelijk.

 

Vraag uw gratis offerte

 

 

De voordelen van NightControl:

Activeer en deactiveer het alarm eenvoudig
24/7 verbonden met de meldkamer
Eenvoudig in gebruik
SOS-functie
 

Vraag uw gratis offerte aan

*

 

De rol van de Nightcontrol in het alarmsysteem

de Nightcontrol

 

De Nightcontrol biedt u de mogelijkheid om het alarmsysteem op afstand te bedienen. Het stelt u in staat om de belangrijkste functies van het alarm altijd binnen handbereik te houden, waaronder het activeren en deactiveren van het systeem. In geval van nood kunt u het gebruiken om een SOS-signaal naar onze bewakingscentrummedewerkers te sturen.

meldkamer

 

Onze meldkamermedewerkers zijn getraind om snel te handelen in geval van nood. Wanneer ze een SOS-signaal ontvangen, nemen ze direct contact met u op om hulp te bieden.

 

in geval van nood

 

De meldkamermedewerkers reageren adequaat op noodsituaties. In geval van een medische noodsituatie, ongeval of agressie waarschuwen ze de hulpdiensten via een directe lijn.

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

Specificaties van de NightControl

Een alarmsysteembeheer dat in uw zak past

Technische specificaties

  • Lokale transmissietechnologie: radio
  • Transmissiefrequenties: 868 Mhz

Onze veiligheidsadviseurs

Gratis veiligheidsstudie

Onze veiligheidsadviseurs voeren een gratis veiligheidsstudie uit van uw woning. Ze analyseren de zwakke punten van uw huis.

Offerte op maat

Elke woning is uniek, daarom worden offertes op maat gemaakt, rekening houdend met uw verwachtingen en behoeften.

Installatie

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze adviseur installeert het systeem en test het samen met u. De installatie kan binnen 48 uur worden uitgevoerd en gebeurt zonder werkzaamheden.

Wat denken onze klanten?

 

 

Ontdek hoe het Verisure alarm werkt in deze video

 

Ontdek andere Verisure componenten

Wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat?

Het alarm gaat af

Wanneer een alarm afgaat, begint de sirene te loeien. Een signaal en beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar onze meldkamer.

Analyse situatie

De medewerkers van de meldkamer analyseren de alarmsignalen en de beelden van het alarmsysteem om de nodige maatregelen te nemen.

We sturen hulpdiensten

Afhankelijk van het alarm neemt de medewerker contact op met de politie, de brandweer of de hulpdiensten via een directe lijn. Tegelijkertijd zal hij/zij met u communiceren via de VoiceBox, telefonisch of zelfs via sms. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook een beveiligingsmedewerker sturen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.