Ontdek de outdoor pad

 

 

 

De outdoor pad is een onderdeel van het systeem waarmee u het alarm kunt activeren en deactiveren voordat u thuiskomt. U kunt het activeren met uw badge, de verbonden afstandsbediening of uw gebruikelijke pincode. Het is zelfs mogelijk om de stille alarm pincode in te voeren in geval van gedwongen deactivering. Het grote voordeel van dit onderdeel is de combinatie met het slimme slot. U kunt ze koppelen zodat de deurslot automatisch ontgrendelt wanneer het alarm wordt uitgeschakeld, bijvoorbeeld. Een tijdsbesparing in het dagelijks leven.

 

Vraag uw gratis offerte

 

 

De voordelen van de outdoor pad

Weerbestendig
Vergemakkelijkt en beveiligt pakketleveringen door zijn combinatie met LockGuard
Deactivatie/activatie van het alarm vereenvoudigd en versneld
 

Vraag uw gratis offerte aan

*

 

De rol van het externe toetsenbord in het alarmsysteem

Externe toetsenbord

 

Het externe toetsenbord biedt extra gemak en eenvoud bij het beheren van de systeemactivatie. Vooral als het wordt gecombineerd met de LockGuard, onze slimme vergrendeling, die synchroon kan worden ontgrendeld.

meldkamer

 

 Als het alarm afgaat omdat iemand probeert uw huis binnen te komen, of een component zoals het toetsenbord probeert te saboteren, worden onze agenten gewaarschuwd en kunnen ze het systeem gebruiken om de situatie te analyseren en de nodige maatregelen te nemen.

 

in geval van nood

 

De medewerkers van de meldkamer zullen adequaat reageren op noodsituaties. Bij bevestigde inbraakpogingen nemen ze contact op met de politie en vragen om ingrijpen. In geval van medische noodgevallen waarschuwen ze de hulpdiensten.

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

Specificaties van de outdoor pad

Meer controle en snelheid met het externe toetsenbord

Technische specificaties

  • Afmetingen: 119mm x 36mm x 24.5mm
  • Modi: activering / deactivering / Hold-up
  • Authenticatie met: pincode, starkey, afstandsbediening, NFC-tag
  • Voeding: batterijen met mogelijkheid tot handmatige vervanging DIY.
  • Extra functie: deurbelfunctie

Onze veiligheidsadviseurs

Gratis veiligheidsstudie

Onze veiligheidsadviseurs voeren een gratis veiligheidsstudie uit van uw woning. Ze analyseren de zwakke punten van uw huis.

Offerte op maat

Elke woning is uniek, daarom worden offertes op maat gemaakt, rekening houdend met uw verwachtingen en behoeften.

Installatie

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze adviseur installeert het systeem en test het samen met u. De installatie kan binnen 48 uur worden uitgevoerd en gebeurt zonder werkzaamheden.

Wat denken onze klanten?

 

 

Ontdek hoe het Verisure alarm werkt in deze video

 

Ontdek andere Verisure componenten

Wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat?

Het alarm gaat af

Wanneer een alarm afgaat, begint de sirene te loeien. Een signaal en beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar onze meldkamer.

Analyse situatie

De medewerkers van de meldkamer analyseren de alarmsignalen en de beelden van het alarmsysteem om de nodige maatregelen te nemen.

We sturen hulpdiensten

Afhankelijk van het alarm neemt de medewerker contact op met de politie, de brandweer of de hulpdiensten via een directe lijn. Tegelijkertijd zal hij/zij met u communiceren via de VoiceBox, telefonisch of zelfs via sms. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook een beveiligingsmedewerker sturen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.