Ontdek de Smartplug

 

 

 

Met een SmartPlug in het systeem kunt u op afstand via de Verisure-app de verlichting en bijna alle elektrische apparaten in uw huis bedienen, waar u ook bent. Als de SmartPlug is aangesloten op het systeem, kunt u uw apparaten aan- of uitzetten door het alarm uit of aan te zetten, of het licht aandoen wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw huis veiliger en comfortabeler te maken.

 

Vraag uw gratis offerte

 

 

Voordelen van de Smartplug

Besturing van verlichting
Andere elektronische apparaten bedienen
Gemakkelijk te gebruiken
Verbonden met de Verisure-App
 

Vraag uw gratis offerte aan

*

 

De rol van de smartplug in het alarmsysteem

de SmartPlug

 

Met de SmartPlug kunt u de verlichting en vrijwel alle elektrische apparaten in uw huis bedienen via de Verisure-app. Schakel uw apparaten in en uit met uw smartphone. Programmeer de verlichting om uw aanwezigheid te simuleren wanneer u op vakantie bent. Als de SmartPlug is verbonden met het alarmsysteem, kunt u de apparaten in- en uitschakelen door het alarm in of uit te schakelen, of het licht inschakelen wanneer het alarm afgaat.

meldkamer

 

Als het alarm afgaat omdat iemand probeert uw huis binnen te komen, kunnen onze medewerkers van de meldkamer de hoogwaardige camera gebruiken om live video's te bekijken. Dit stelt hen in staat de situatie ter plaatse beter te begrijpen en snel te handelen.

 

in geval van nood

 

De medewerkers van de meldkamer reageren adequaat op noodsituaties. In geval van een medische noodsituatie, ongeval of agressie waarschuwen ze de hulpdiensten via een directe lijn.

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

Specificaties van de Smartplug

Bedien de verlichting en elektronische apparaten thuis met de SmartPlug

Technische specificaties

  • Maximaal vermogen 2300W (resistieve belasting)
  • Gemiddeld vermogen in stand-by modus 0,4466 W
  • Afmetingen: 50x100x35mm
  • Gewicht: 150g

Onze veiligheidsadviseurs

Gratis veiligheidsstudie

Onze veiligheidsadviseurs voeren een gratis veiligheidsstudie uit van uw woning. Ze analyseren de zwakke punten van uw huis.

Offerte op maat

Elke woning is uniek, daarom worden offertes op maat gemaakt, rekening houdend met uw verwachtingen en behoeften.

Installatie

U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze adviseur installeert het systeem en test het samen met u. De installatie kan binnen 48 uur worden uitgevoerd en gebeurt zonder werkzaamheden.

Wat denken onze klanten?

 

 

Ontdek hoe het Verisure alarm werkt in deze video

 

Ontdek andere Verisure componenten

Wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat?

Het alarm gaat af

Wanneer een alarm afgaat, begint de sirene te loeien. Een signaal en beelden worden onmiddellijk doorgestuurd naar onze meldkamer.

Analyse situatie

De medewerkers van de meldkamer analyseren de alarmsignalen en de beelden van het alarmsysteem om de nodige maatregelen te nemen.

We sturen hulpdiensten

Afhankelijk van het alarm neemt de medewerker contact op met de politie, de brandweer of de hulpdiensten via een directe lijn. Tegelijkertijd zal hij/zij met u communiceren via de VoiceBox, telefonisch of zelfs via sms. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook een beveiligingsmedewerker sturen.

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.