alarmsysteem: ULTRAMODERNE ONDERDELEN EN SERVICE

Ontdek onze innovatieve componenten

De meldkamer is bemand door gespecialiseerde operatoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze professionals zijn getraind in het nauwkeurig interpreteren en controleren van alarmen, waardoor ze snel de juiste acties kunnen ondernemen.

Het is de eerste meldkamer in België die voldoet aan de strengste Europese certificaten betreffende de kwaliteit van de service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant. Bovendien is de meldkamer NEN-EN50518 en ISO9001 gecertificeerd. 

Vraag uw gratis offerte op maat

BEWAKINGSCAMERA'S EN TOEBEHOREN

Draadloze camera

Blijf altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt, waar u ook bent, door realtime high-definition beelden op uw telefoon of tablet. Met de Arlo camera, gekoppeld aan het Verisure alarmsysteem, heeft u alles onder controle.

Meer info

Indoor camera

De Arlo indoor camera is 24/7 actief, zodat u altijd kunt zien wat er in uw huis of bedrijf plaatsvindt. In de live opgenomen video’s, kunt u ook inzoomen op objecten om de kleur beter te kunnen zien.

Meer info

Slimme deurbel

Met de draadloze slimme deurbel heeft u altijd zicht op wat er zich afspeelt aan uw voordeur. Ontvang notificaties, bekijk, luister en communiceer met de bezoeker via uw smartphone.

Meer info

CVR Pro videocamera

Dit component dient als CCTV-camera voor uw bedrijf en ook als bewegingsdetector wanneer het alarmsysteem actief is. 

Meer info

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

AANGESLOTEN MELDERS

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. 

Meer info

Rookmelder

De rookmelders communiceren met u en met elkaar, en zijn verbonden met de meldkamer. De melders zijn in serie geïnstalleerd en geven bij rookontwikkeling een alarm af met een gesproken bericht en een geluidssignaal, zodat iedereen snel op de hoogte is van de locatie van de brandhaard.

Meer info

GuardVision camera detector

De camera detector is een bewegingsdetector gecombineerd met een high-definition camera en nachtzicht, waardoor u kwaliteitsfoto’s en video’s kunt maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De GuardVision is altijd geconnecteerd met de meldkamer.

Meer info

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Een eenvoudige manier om tijdig lekken en overstromingen op te sporen.

 

 

Dagelijks gebruik van het alarmsysteem

VoicePad

Met de VoicePad kunt u het alarm in- en uitschakelen. Daarnaast heeft het ook een sirene- en SOS-functie. De draadloze VoicePad bestaat uit een verlichte touchscreen, speaker, SOS-knop en microfoon. Activeer en deactiveer het alarm met uw gepersonaliseerde Starkey-badge of op afstand met de Verisure afstandsbediening. 

Meer info

 Starkey badge

Met de Verisure StarKey kan elk gezinslid gemakkelijk het alarmsysteem in- en uitschakelen. Hou de sleutel tegen het bedieningspaneel, druk op de knop en klaar. Elke StarKey heeft haar eigen unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of vertrekt. U kunt ook heel gemakkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren voor uw familieleden.

Meer info

Afstandsbediening

Met de afstandsbediening kunt u het alarmsysteem binnen een straal van 15 meter activeren en deactiveren. U kunt het gemakkelijk overal mee nemen. De afstandsbediening heeft ook een SOS-knop.

Meer info

Verisure App

Een gebruiksvriendelijke smartphoneapplicatie waarmee u het alarmsysteem op afstand kunt bedienen.

 

Verisure bord

Het wordt bij de ingang geplaatst. Het bord zal mensen met slechte bedoelingen afschrikken en hen waarschuwen dat er een Verisure alarm aanwezig is.

Meer info

Slimme Slot

Met het slimme slot van Verisure kunt u uw deur op afstand gemakkelijk vergrendelen en ontgrendelen. U heeft geen sleutel meer nodig. 

Meer info

SOS knop

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de paniekknop. Een discrete SOS-knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd. 

Meer info

Outdoor pad

De Verisure outdoor pad maakt het in- en uitschakelen van het alarmsysteem eenvoudig en snel, zelfs voordat u de woning, appartement of bedrijf betreedt.

Meer info

KIES VOOR VERISURE

24/7 bewaking

De meldkamer bewaakt uw huis 24/7 en staat klaar in geval van een alarm. Onze operatoren zijn gecertificeerd en waken het hele jaar door over de huizen van Verisure. We zijn via een directe lijn verbonden met nationale alarmnummers in geval van gevaar, brand of inbraak.

Aangesloten brandmelders

De brandmelders van het alarmsysteem zijn 24 uur per dag, 7 dagen op 7 met elkaar en met de meldkamer verbonden. Ze slaan alarm als er rook wordt gedetecteerd. De operator in de meldkamer kan zo nodig ingrijpen door de brandweer te waarschuwen als u niet thuis bent tijdens het incident.

SOS-functie voor thuis en onderweg

De SOS-functie is inbegrepen in het Verisure-aanbod. Deze is zowel beschikbaar op het alarmtoetsenbord als op de app. U kunt het thuis of buiten gebruiken als u contact moet opnemen met een agent.

 

VERISURE EXCLUSIVITEIT

ZeroVision 

Het rookgordijn dat ZeroVision produceert maakt het onmogelijk om te zien in minder dan 60 seconden!

Dit anti-inbraak mistsysteem biedt onmiddellijke bescherming tegen inbrekers, want als ze niets kunnen zien, kunnen ze ook niets stelen!

Uw huis of bedrijf en uw bezittingen zijn veilig.

 

Meer info

De essentiële onderdelen van het alarmsysteem

 

VBox Pro

De VBox Pro is het hart en het brein van het alarmsysteem. Het is de spil van alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer op afstand. Het maakt verbinding via het GSM-netwerk en het internet.

 
Vbox Micro

Met de VBox Micro is het alarmsysteem nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding.

 

NightControl

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem te activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in en uit te schakelen.

 

Smartplug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

 

Vraag uw gratis offerte aan

*

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.