ULTRAMODERNE ONDERDELEN EN SERVICE

Wij zorgen voor u met innovatieve kwaliteitsproducten.

Alle producten zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie. De alarmcomponenten zijn aangesloten op de meldkamer.

De meldkamer is gereserveerd voor klanten van Verisure en onze gecertificeerde operators werken alleen met de technologie en diensten die we aanbieden. Dit betekent dat we de beste service op de markt kunnen bieden.

Verisure is de eerste telesurveillancedienst in België die voldoet aan de strengste Europese certificeringen op het gebied van servicekwaliteit, interventiesnelheid en klantveiligheid. Verisure is NEN-EN 50518 en ISO 9001-gecertificeerd.

Vraag uw gratis offerte op maat

 

BEWAKINGSCAMERA'S EN TOEBEHOREN

Draadloze camera

Ontvang realtime high-definition beelden op uw telefoon of tablet, en blijf op elk moment op de hoogte wat er gebeurt, waar u ook bent. Met de Arlo camera aangesloten op het Verisure alarmsysteem heeft u alles onder controle.

 

 

Indoor camera

De Arlo indoor camera is 24/24, 7/7 actief, zodat u altijd kunt zien wat er in uw huis of bedrijf plaatsvindt. Kijk wanneer u wilt wat er is gebeurd.

In de live opgenomen video’s, kunt u ook inzoomen op objecten om de kleur en details beter te zien. Zelfs als het object in beweging is.

 

Slimme deurbel

Met de Arlo draadloze slimme deurbel heeft u direct zicht op wat er buiten uw huis plaatsvindt. Ontvang notificaties, kijk, luister en communiceer met de bezoeker via uw smartphone.

U kunt op ieder moment en plaats zien wat er in uw huis heeft plaatsgevonden terwijl u weg was.

 

De CVR Pro videocamera

Dit component dient als CCTV-camera voor uw bedrijf en ook als bewegingsdetector wanneer het alarmsysteem actief is. In geval van een alarm kan de agent van de Alarmcentrale ook spreken en luisteren via de CVR Pro-camera om snel de situatie te beoordelen en indien nodig de hulpdiensten te verwittigen. De video's worden opgeslagen in een beveiligde cloud.

 

 

WAAROM VOOR VERISURE KIEZEN ?

24/7 bescherming
Installatie door een professional, zonder bedrading of werkzaamheden
Drievoudige bescherming: inbraak, brand en noodgevallen
Handige smartphone app
Reactie in minder dan 20 seconden door agenten in de meldkamer
Weerbestendige onderdelen
Compatibel met huisdieren
Garantie en onderhoud inbegrepen

 

AANGESLOTEN MELDERS

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan daardoor nog sneller ingrijpen. Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning.

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar. De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt.

GuardVision camera detector

De GuardVision camera detector is een bewegingsdetector gecombineerd met een high-definition camera en nachtzicht, waardoor u kwaliteitsfoto’s en video’s kunt maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Deze detector stelt de alarmcentrale-agenten in staat om bij alarm een ​​inciden  te verifiëren. Uiteraard heeft de operator alleen toegang tot deze beelden in het geval van een alarm.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Een eenvoudige manier om tijdig lekken en overstromingen op te sporen.

 

 

 

Dagelijks gebruik van het alarmsysteem

VoicePad

Met het VoicePad bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen. Daarnaast heeft het ook een sirene- en SOS-functie. De draadloze VoicePad bestaat uit een verlichte touchscreen, speaker, SOS-knop en microfoon. Activeer en deactiveer het alarm met uw gepersonaliseerde Starkey-badge of op afstand met de Verisure afstandsbediening. 

 De Starkey badge

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het alarmsysteem in- en uitschakelen. Hou de sleutel tegen het bedieningspaneel, druk op de knop en klaar. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of vertrekt. U kunt ook heel gemakkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren.

Afstandsbediening

Met de afstandsbediening van Verisure kunt u het alarmsysteem binnen een straal van 15 meter activeren en deactiveren. Het is een persoonlijk onderdeel dat u in uw zak, aan uw sleutelbos of in uw tas kunt meedragen. Het voert acties uit door op knoppen te drukken en identificeert automatisch de gebruiker bij het uitvoeren van acties (zoals het alarm in- en uitschakelen en SOS).

De App

Een gebruiksvriendelijke smartphoneapplicatie waarmee je het alarmsysteem op afstand kunt bedienen.

 

Het Verisure bord

Een afschrikbord wordt bij de ingang van je huis geplaatst. Het schrikt kwaadwillende mensen af en waarschuwt hen dat er een alarmsysteem in huis aanwezig is.

Het slimme Slot

Met het LOCKGUARD™ slimme slot kunt u uw deur op afstand vergrendelen en ontgrendelen. U heeft geen sleutel meer nodig. U kunt ook een melding ontvangen wanneer deze is vergrendeld of ontgrendeld, de ontgrendelingsgeschiedenis bekijken en beslissen wie de deur kan vergrendelen of ontgrendelen. 

De SOS knop

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop. Een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in een enkele klik onze meldkamer alarmeren.

De outdoor pad

De outdoor pad maakt het in- en uitschakelen van het systeem eenvoudig, zelfs voordat u de woning of het bedrijf betreedt. In combinatie met de LockGuard maakt het een veilige en snelle toegang mogelijk. Wat bijvoorbeeld zeer nuttig kan zijn voor levering van pakketjes of voor het thuiskomen van kinderen van school.

 

HET VERISURE VERSCHIL

24/7 bewaking

De meldkamer bewaakt uw huis 24/7 en staat klaar in geval van een alarm. Onze operatoren zijn gecertificeerd en waken het hele jaar door over de huizen van Verisure. We zijn via een directe lijn verbonden met nationale alarmnummers in geval van gevaar, brand of inbraak.

Aangesloten brandmelders

De brandmelders van het alarmsysteem zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week met elkaar en met de meldkamer verbonden. Ze slaan alarm als er rook wordt gedetecteerd. Bent u niet thuis? Dan onderneemt onze operator in de meldkamer actie.

Een SOS-functie voor thuis en onderweg

De SOS-functie is inbegrepen in het Verisure-aanbod. Deze is zowel beschikbaar op het alarmtoetsenbord als op de App. U kunt het thuis of buiten gebruiken als u contact moet opnemen met een agent.

 

VERISURE EXCLUSIVITEIT

ZeroVision 

Het rookgordijn dat ZeroVision produceert maakt het onmogelijk om te zien in minder dan 60 seconden!

Dit anti-inbraak mistsysteem biedt onmiddellijke bescherming tegen inbrekers, want als ze niets kunnen zien, kunnen ze ook niets stelen!

Uw huis of bedrijf en uw bezittingen zijn veilig.

 

 

 

De essentiële onderdelen van het alarmsysteem

 

VBox Pro

VBox Pro is het hart en brein van het alarmsysteem.

Hij staat centraal bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via internet verbonden is.

 
Vbox Micro

Met de VBox Micro is jouw alarmsysteem nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding.

 

NightControl

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem te activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in en uit te schakelen.

 

Smartplug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Vraag uw gratis offerte aan

Geniet van 50% korting op de pakketten!*

 

* Geniet van 50% korting op de pakketten! 50% korting, prijs incl. 21% BTW, op de installatiekosten van de pakketten bij installatie van het Verisure-alarmsysteem, binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Aanbieding geldig tot en met 31/12/2023.