Alarmsystemen met meldkamer beveiliging

iconmonstr-phone-1 (4) Created with Sketch. Ons bellen iconmonstr-calculator-6 Created with Sketch. Vraag uw offerte aan!

De Verisure meldkamer

De meldkamer van Verisure wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide operatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt bieden.

Het is de eerste meldkamer in België die voldoet aan de strengste Europese certificaten betreffende de kwaliteit van de service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant. Bovendien is de meldkamer NEN-EN50518 en ISO9001 gecertificeerd. Voor meer informatie, klik hier.

Alarmsystemen systeme d'alarme

Onze componenten

Elk huis of bedrijf heeft zijn eigen behoefte qua beveiligingsproducten. Het Verisure alarm past zich aan alle beveiligingsbehoeften van iedere woning of bedrijf aan. Alle beveiligingsproducten beschikken over de meest geavanceerde technologie. Ontdek hoe we voor de veiligheid van elk gezin zorgen met het Verisure alarm of waarom ons bedrijfsalarm de beste beveiligingsoptie is voor elke firma.

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt.

Keypad

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten.

Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan daardoor nog sneller ingrijpen. Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning. De trillingsdetectoren beschermen u niet alleen tegen indringers wanneer u weg bent, maar ook wanneer u slaapt en u de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.

Shocksensors

De fotodetectoren

Altijd in contact met uw woning met de fotodetectoren. Onze fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. U kunt zelf ook foto’s nemen met de fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld via de App.

De fotodetectoren worden geactiveerd in geval van beweging wanneer het alarm afgaat. Dan sturen ze drie foto’s naar de meldkamer en laten de operator toe een visuele controle uit te voeren.

PhotoCam

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. 

Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.
Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Voicebox

StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het alarmsysteem in- en uitschakelen.

Hou de sleutel tegen het bedieningspaneel, druk op de knop en klaar. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of vertrekt. U kan ook heel gemakkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren.

StarKey

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt.

Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Meer lezen.

rookmelder

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen aan- of uitzetten door het alarm in of uit te schakelen, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat.

Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u ook nog eens energie. Meer lezen.

SmartPlug

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade.

Een eenvoudige manier om tijdig lekken en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plaatsen met een hoog risico op lekken, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser of onder de gootsteen. De Waterdetector maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals bij pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

Waterdetector

VBox Pro

VBox Pro is het hart en brein van het alarmsysteem.

Hij staat centraal bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via internet verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VBoxPro

Vbox Micro

Met de VBox Micro is jouw alarmsysteem nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding.

Met zowel VBox Pro als de VBox Micro beschik je over een extra veilig alarmsysteem. Door je alarmsysteem aan te vullen met VBox Micro is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in werking. Je bent altijd aangesloten op de meldkamer, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Micro, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die wel werkt.

MiniVbox

NightControl

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in en uit te schakelen.

U legt de NightControl best naast uw bed. Zo kunt u er gemakkelijk bij mocht er ‘s nachts iets gebeuren. Hulp nodig? Druk dan 3 seconden lang op beide SOS-knoppen. Er gaat dan meteen een signaal naar de Verisure meldkamer. Daarna spreekt u een bericht in, zodat we weten wat er aan de hand is.

Nightcontrol

Paniekknop

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop.

Een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto’s die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

Panicbutton

Sirene

De sirene is een vrijstaande component die waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

Siren

Vraag uw gratis offerte aan !

1

*Verplichte velden
loading

Geniet nu van 200€ korting
200€ korting op de installatiekosten van een Verisure alarmsysteem. Geldig tot en met 30 juni 2019!

FAQ Recherche pour : résultats ← Retour

 • Services – Partnerverzekeringen

  Allianz, AXA en Baloise Insurance erkennen uw Verisure systeem. Voor meer info: klik hier.

 • Diensten – Officiële partners van Verisure

  Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ook wel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarmsystemen. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw woning.

  Onze alarminstallateurs zijn:

  • CEVV Technical Services
  • Electrone
  • LRC Safety
  • Celds
  • CallExcell

   

 • Diensten – Kan ik de onderhoudsdienst terug afmelden?

  Ja. Het betreft een overeenkomst van 12 maanden met maandelijkse facturatie, die stilzwijgend wordt verlengd voor eenzelfde periode.  Na 12 maanden kunt u ten allen tijde opzeggen met inachtneming van een opzegperiode van 2 maanden.

  Dit onderhoudspakket is een aanvulling op de overeenkomst voor de alarmdienst van Securitas Direct en de bijhorende Algemene Voorwaarden.  Wanneer de overeenkomst voor de alarmdienst  wordt beëindigd dan zal dit onderhoudscontract op hetzelfde tijdstip een einde nemen.

 • Diensten – Wat moet ik doen om deze onderhoudsdienst te activeren?

  Wij sturen u een bevestigingsmail voor het activeren van het onderhoudspakket. Verder hoeft u niets te doen en wordt het onderhoud voortaan door de Verisure dienst afgehandeld. Mocht u om de een of andere reden alsnog willen afzien van dit interessante aanbod kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van deze e-mail.

  Bovenop de voordelen dat het makkelijker en goedkoper is geniet u nu van een korting: betaal de eerste 12 maanden 7.50€ per maand in plaats van 10€!

 • Diensten – Wat controleren jullie tijdens het onderhoud op afstand?

  Onze erkende meldkamer kan vanop afstand de functies van het beveiligingssysteem controleren. Zo zullen wij een controle uitvoeren op:

  – de functies voor het in-en uitschakelen van het systeem

  – de ingestelde vertraging bij binnenkomen en buitengaan

  – de goede werking van de componenten van het systeem

  – de sabotagemeldingen

  – de doormelding van alarmen

  – de signaalsterkte

 • Diensten – Heb ik nog recht op een monteur ter plaatse?

  Ja, als u dat zelf aanvraagt zullen wij tot 1x/jaar een monteur sturen zonder extra kosten aan te rekenen.

 • Diensten – Wat is het verschil tussen een fysiek onderhoud en een onderhoud op afstand?

  Bij een fysiek onderhoud komt er een installateur ter plaatse die het alarmsysteem nakijkt en de batterijen vervangt indien nodig. De kostprijs bedraagt 125 € zonder de kosten van de batterijen.

  Met het onderhoudspakket geniet u van een onderhoud op afstand: u hoeft niet thuis te blijven. Wij controleren alles vanuit onze erkende meldkamer. Indien het nodig is om de batterijen te vervangen, kunnen we deze gratis bezorgen en kunt u deze eenvoudig vervangen.

 • Diensten – Krijg ik een Incert certificaat?

  Het Verisure systeem voldoet aan de geldende normen van graad 2 zonder te voldoen aan het Incert-attest. Onze systemen zijn echter vergelijkbaar met de Incert-gecertifieerde systemen van graad 2 en bieden zelfs bijkomende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen even op een rijtje:

  1. Volgens de normen eist graad 2 geen verbinding met een meldkamer. Toch is de Securitas Direct meldkamer 24u/24 verbonden met uw alarmsysteem via een dubbel communicatiesysteem : GPRS + Internet.

  2. Ons systeem biedt de mogelijkheid om elke twijfel bij alarm weg te nemen aan de hand van beeldmateriaal. Dit maakt een snelle interventie van de politie mogelijk. Incert voorziet dit niet.

  3. Bij een alarmsysteem voorzien van fotodetectoren zorgt Verisure voor een dienst met ongelimiteerde bewakers patrouilles ter verificatie ter plaatse. Incert stelt dit alleen voor vanaf graad 4.

  4. De centrale (het hart en geheugen van het systeem) wordt steeds geïnstalleerd  in een beveiligde zone binnen uw woning, in overeenstemming met de eisen van Incert.

  5. Securitas Direct beschikt over een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse zaken. De alarmen worden steeds opgevolgd door een alarmoperator, in tegenstelling tot het notificatiesysteem (sms) dat Incert voorschrijft. De meldkamer is ook erkend door het Ministerie van binnenlandse zaken.

  6. Onze alarmsystemen zijn eveneens erkend door de Europese Commissie via het label CE. Dit is de norm die opgelegd wordt voor alle staten die lid zijn van de Europese Unie.

  7. Ons systeem beschikt over een SOS systeem voor noodgevallen. Deze zorgen voor een vlugge en adequate interventie.

  Indien u dat wenst, kunnen wij u een verzekeringsattest bezorgen dat aangeeft dat u bent aangesloten bent bij een meldkamer erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.