Alarmsystemen met meldkamer beveiliging

Ons bellen Vraag uw offerte aan!

De Verisure meldkamer

De meldkamer van Verisure wordt 24/24, 7/7 bemand door speciaal opgeleide operatoren. Zij zijn gespecialiseerd in het interpreteren en controleren van de oorzaak van het alarm en kunnen snel beslissen welke maatregelen nodig zijn.

De meldkamer werkt uitsluitend voor klanten van Verisure. Anders dan bij andere meldkamers werken onze operatoren uitsluitend met de techniek en de diensten die wij aanbieden. Zo kunnen wij de beste service in de markt bieden.

Het is de eerste meldkamer in België die voldoet aan de strengste Europese certificaten betreffende de kwaliteit van de service, interventiesnelheid en veiligheid voor de klant. Bovendien is de meldkamer NEN-EN50518 en ISO9001 gecertificeerd. Voor meer informatie, klik hier.

Alarmsystemen systeme d'alarme

Onze componenten

Elk huis of bedrijf heeft zijn eigen behoefte qua beveiligingsproducten. Het Verisure alarm past zich aan alle beveiligingsbehoeften van iedere woning of bedrijf aan. Alle beveiligingsproducten beschikken over de meest geavanceerde technologie. Ontdek hoe we voor de veiligheid van elk gezin zorgen met het Verisure alarm of waarom ons bedrijfsalarm de beste beveiligingsoptie is voor elke firma.

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt.

Keypad sécurité

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten.

Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan daardoor nog sneller ingrijpen. Op die manier creëert u een veiligheidsschild rondom uw woning. De trillingsdetectoren beschermen u niet alleen tegen indringers wanneer u weg bent, maar ook wanneer u slaapt en u de gedeeltelijke beveiliging hebt ingeschakeld.

Shocksensors

De fotodetectoren

Altijd in contact met uw woning met de fotodetectoren. Onze fotodetectoren zijn inbegrepen in onze alarmsystemen en laten onze meldkamer bij een alarmmelding toe om snel na te gaan wat er aan de hand is. U kunt zelf ook foto’s nemen met de fotodetectoren wanneer het alarm is ingeschakeld via de App.

De fotodetectoren worden geactiveerd in geval van beweging wanneer het alarm afgaat. Dan sturen ze drie foto’s naar de meldkamer en laten de operator toe een visuele controle uit te voeren.

PhotoCam

De indoor en Outdoor bewakingscamera

Ontvang real-time high-definition beelden op uw telefoon of tablet, en blijf op elk moment op de hoogte wat er gebeurt, waar u ook bent. Met de Arlo camera aangesloten op het Verisure alarmsysteem heeft u alles onder controle.

In geval van een geverifieerd alarm evalueert een gekwalificeerde operator de situatie en stelt hij de politie onmiddellijk op de hoogte voor een interventie.
Verisure stuurt vervolgens een bewaker. De beelden zijn alleen beschikbaar voor onze teams in het geval van een alarm.

Meer lezen over Arlo camera’s

arlo camera

ZeroVision, ons anti-inbraak rookgordijn

ZeroVision produceert een mist die maakt het onmogelijk te zien in minder dan 60 seconden!

ZeroVision biedt onmiddellijke bescherming tegen inbrekers want als ze niets kunnen zien, kunnen ze niets stelen!

Uw huis of bedrijf en uw bezittingen zijn veilig.

Brouillard anti-cambriolage

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. 

Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.
Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Voicebox

StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het alarmsysteem in- en uitschakelen.

Hou de sleutel tegen het bedieningspaneel, druk op de knop en klaar. Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of vertrekt. U kan ook heel gemakkelijk een verloren sleutel blokkeren of een nieuwe registreren.

StarKey

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt.

Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Meer lezen.

rookmelder

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen aan- of uitzetten door het alarm in of uit te schakelen, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat.

Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u ook nog eens energie. Meer lezen.

SmartPlug

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade.

Een eenvoudige manier om tijdig lekken en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plaatsen met een hoog risico op lekken, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser of onder de gootsteen. De Waterdetector maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals bij pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

Waterdetector

VBox Pro

VBox Pro is het hart en brein van het alarmsysteem.

Hij staat centraal bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via internet verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

VBoxPro

Vbox Micro

Met de VBox Micro is jouw alarmsysteem nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding.

Met zowel VBox Pro als de VBox Micro beschik je over een extra veilig alarmsysteem. Door je alarmsysteem aan te vullen met VBox Micro is het nog beter beveiligd tegen storingen omdat je altijd beschikt over een tweede verbinding. Als één VBox wordt gesaboteerd, is de andere nog in werking. Je bent altijd aangesloten op de meldkamer, ook als het GSM-netwerk uitvalt. Bij eventuele onderbreking van de communicatie tussen de componenten van het alarmsysteem en de VBox of de VBox Micro, worden de componenten automatisch doorgeschakeld naar de VBox die wel werkt.

MiniVbox

NightControl

Verisure NightControl is een extra afstandsbediening die u kan gebruiken om de SOS-functie van het alarmsysteem te activeren, maar ook om de gedeeltelijke beveiliging en de deurbelfunctie in en uit te schakelen.

U legt de NightControl best naast uw bed. Zo kunt u er gemakkelijk bij mocht er ‘s nachts iets gebeuren. Hulp nodig? Druk dan 3 seconden lang op beide SOS-knoppen. Er gaat dan meteen een signaal naar de Verisure meldkamer. Daarna spreekt u een bericht in, zodat we weten wat er aan de hand is.

Nightcontrol

Paniekknop

Bescherm uzelf en uw zaak tegen bedreigende situaties dankzij de Verisure Paniekknop.

Een discrete knop die op een onopvallende plaats wordt gemonteerd onder een toonbank of bureau. Met de Paniekknop kunt in één enkele klik onze meldkamer alarmeren. Onze gecertificeerde operatoren ontvangen meteen de foto’s die genomen worden door de fotodetectoren en zullen onmiddellijk de hulpdiensten en een bewakingsagent verwittigen.

Panicbutton

Sirene

De sirene is een vrijstaande component die waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

Siren

Vraag uw gratis offerte aan !

1

*Verplichte velden
loading

Geniet van 200€ korting*

*€200 korting, prijs incl. 21% BTW, op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.

FAQ Recherche pour : résultats← Retour