Draadloze Verisure alarmsystemen

Met een draadloos alarmsysteem van Verisure geniet u van een optimale gemoedsrust voor u en uw gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer.


Het uitgangspunt zijn drie verschillende startpakketten maar deze zijn zeer flexibel. Afhankelijk van uw specifieke woning en individuele behoeften wordt het systeem volledig op maat aangepast.

Verisure Comfort

Alarmsysteem Comfort huisbeveiliging

Standaardpakket voor brand- en inbraakbeveiliging met SOS-alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor onmiddellijke actie. Inclusief 3 interventies van een bewakingsagent en levenslange productgarantie.

 

 

Inclusief professionele montage

 

Meer info? Vul hieronder het formulier in.

Verisure Optimum

Alarmsysteem Optimum huisbeveiliging

Brand- en inbraakbeveiliging met SOS-alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief 5 interventies van een bewakingsagent en levenslange productgarantie. Met SmartPlug voor energiebesparing.

 

 

Inclusief professionele montage


Meer info? Vul hieronder het formulier in.

Verisure Peace of Mind

Alarmsysteem Peace of Mind huisbeveiliging

Brand- en inbraakbeveiliging met SOS-alarm, beeldverificatie en Verisure Voice voor directe actie. Inclusief onbeperkte interventies van een bewaker en levenslange productgarantie. Met Waterdetector om waterlekken op te sporen en SmartPlug voor energiebesparing, 

 

Inclusief professionele montage

 

Meer info? Vul hieronder het formulier in.

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Een alarmsysteem op maat van uw woning

Het Verisure alarmsysteem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Of het nu gaat over de beveiliging van uw woning, appartement of vakantiewoning: voor elk type woning hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast draadloze alarmsystemen kunt u bij ons ook terecht voor andere producten die uw vakantiehuis of woning veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan rookmelders. Wilt u van onze ervaren experts horen wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie? Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Wat zeggen de experts over Verisure?

Een professional installeert alles piekfijn voor je

Het inbraak- en brandalarm van Verisure is een aanrader. Het pakket is op maat samen te stellen, biedt ondersteuning via een professionele meldkamer en is vanop afstand te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Nog een troef is dat je nagenoeg geen kabels nodig hebt.

 

 

 
Hebbes - door Evi Maquoi

Het neusje van de beveiligingszalm

 

Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologie vreemdste grootouder kan ermee overweg.

 

 
Clickx - door Michaël Aussems

Met Verisure haal je een professioneel alarm in huis    

Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid.

 
Elektrozine - door Ruud Van Der Heyden

   Praktisch en compleet systeem

 

Verisure biedt een praktisch en compleet systeem aan voor de bescherming van bezittingen en personen. Dit alles kunt u bedienen via uw smartphone. Dankzij een app hebt u alle gegevens binnen handbereik.

 


La Libre Belgique - door Etienne Scholasse

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Iphone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen.

 

 
Clickx - door Cédric Van Loon

 Het systeem werkt feilloos         

Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies.


Het Laatste Nieuws - door Joost Bolle

Wat zeggen onze klanten?

Ik beveel Verisure aan iedereen aan

Ik wou Verisure bedanken voor het secuur aanbrengen van alle elementen van ons alarm en het respecteren van onze woning. Het perfect aanvoelen van onze wensen was voor ons zeer aangenaam. Mocht iedere vakman die in ons huis kwam werken zoveel respect vertonen voor onze woning, de wereld zou veel aangenamer zijn.

Peter & Queenie Billiet - Van Deyck uit Tielt


Verisure... Een echte aanrader!         

Mijn alarm ging af en amper 2 min later belde Verisure om mij efficiënt bij te staan met de nodige uitleg. Verisure verwittigde de politie en na 15 min waren er 3 patrouilles en een beveiligingsagent van Securitas Direct ter plaatse. Ik ben aangenaam verrast door de vlugge, vriendelijke aanpak.

 

Carol D. uit DestelbergenWe voelen ons nu veilig  

De adviseur nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie volgde snel en werd goed uitgevoerd door een vriendelijke installateur. We zijn daarbij ook goed geïnformeerd over de werking van het systeem. We zijn zeer tevreden en we voelen ons nu veilig. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Verisure.

 

B.J.C. uit Aalst


Service met een grote S             

We hebben de SOS knop moeten gebruiken voor onze dochter van 5 jaar die een epilepsie aanval had. Ik wil onze dank betuigen over de fantastische service die jullie bieden op zo’n moment. Na het melden van het spoedgeval kregen we na enkele seconden al telefoon en werd er direct hulp gestuurd om ons bij te staan. Binnen enkele minuten stonden de mensen van de ambulance bij ons op de kamer om onze dochter te helpen. Tussenin werden we nog eens opgebeld of alles in orde was, en kort nadien stond er iemand van de veiligheidsfirma aan de deur om te kijken of alles onder controle was. Dat is echt Service met een grote S. Het geeft een heel goed gevoel om zo'n bijstand te krijgen in een noodgeval.

Piet & Wendy Vanhuffel - Vandemoortele uit Zelzate


Zonder Verisure waren we ons huis verloren        

We wonen in een houten chalet. Jullie meldkamer belde dat er een alarm was gedetecteerd in de woonkamer. In de woonkamer werd ik door de rook bevangen; het plafond stond in brand. Met een ladder, brandblusser en emmers water hebben we de brand getrotseerd. Bedankt! Zonder ons alarm waren we de woonkamer of zelf ons hele huis verloren.

Raymond B.


Alle lof voor inzet en  professionaliteit                 

Wij waren het slachtoffer van een brutale inbraak met diefstal. Naar aanleiding van deze spijtige zaak nam ik contact op met jullie firma. Onmiddellijk kon ik rekenen op een vriendelijke en deskundige uitleg. Als slachtoffer van een inbraak weet ik nu hoe goed het voelt nu te kunnen rekenen op een degelijke bescherming van Verisure.

Raphaël Malfait uit Waregem


Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be 

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Als het alarm afgaat, wordt de camera geactiveerd en worden beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat het alarm bij vergissing werd geactiveerd. De camera maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy in huis optimaal beschermd.

U kunt het alarm steeds activeren in de delen van het huis die u niet gebruikt. Dat gebeurt heel eenvoudig via het bedieningspaneel. U kunt het alarm ook zo instellen dat kleine huisdieren zich vrij in huis kunnen bewegen als het alarm geactiveerd is.

Dan contacteert Vbox, de centrale eenheid van het alarm, de meldkamer die de oorzaak van het alarm controleert en onmiddellijk maatregelen neemt. Indien nodig sturen wij een bewaker en beveiligen wij uw huis.

De bewaker controleert of men probeerde in te breken in de woning. Als u een abonnement met externe inspectie hebt, controleert de bewaker de deuren en ramen en dekt hij eventuele schade af. Bij een abonnement met interne inspectie beschikt de bewaker over een sleutel zodat hij een controle kan uitvoeren in de woning.

Dat betekent dat het alarm via radiocommunicatie communiceert met de centrale eenheid (VBox). Kabels zijn niet nodig zodat de componenten van het alarm netjes en discreet geplaatst kunnen worden. De verbinding met de meldkamer gebeurt via de ingebouwde module voor mobiele telefoons. Zo komen de alarmsignalen altijd aan, zelfs als het vaste telefoonnet platligt. 

Het bedieningspaneel van het Verisure alarmsysteem is ook uitgerust met een persoonlijk veiligheidsalarm. Wanneer u de twee SOS-knoppen op het bedieningspaneel indrukt, ontvangt een operator in onze meldkamer onmiddellijk een noodmelding en belt hij u op.

Perimeterbeveiliging betekent dat u bepaalde delen van uw alarmsysteem kunt activeren. Meestal gaat het om een  aantal deur-  en raammagneten aan de buiten- en balkondeuren op het gelijkvloers  die u kunt activeren terwijl u zelf thuis bent. Zo hebt u een beveiligde “perimeter” om u heen. Veel mensen hebben hier een veilig gevoel bij, vooral ’s nachts, wanneer men alleen thuis is of afgelegen woont.

Ja, u kunt de gevoeligheid van de detectoren zo instellen dat huisdieren tot 35 kg zich probleemloos in huis kunnen bewegen zonder dat het alarm afgaat. U kunt het geluid van de sirene ook stiller instellen zodat het dier er geen last van heeft.

Alle componenten van het alarmsysteem zijn beveiligd tegen sabotage. Dit betekent dat de meldkamer een alarmmelding krijgt wanneer u als klant een component verwijdert. Als u een component moet verwijderen, moet u daarom eerst de klantendienst bellen om dit te melden en om instructies te vragen. U moet uw code doorgeven aan de operator. Die maakt dan op zijn beurt een onderhoudsafspraak met een partner uit de buurt die de component dan opnieuw komt installeren. Dit is nodig om zeker te zijn dat het alarmsysteem functioneert. Voor dit onderhoud rekent onze partner verplaatsingsonkosten aan. Eventueel kan hij ook een uurloon aanrekenen.

De Verisure community

Facebook

Delen