Draadloos Verisure alarmsysteem

Met een draadloos alarmsysteem van Verisure geniet u van een optimale gemoedsrust voor u en uw gezin. Het biedt een efficiënte bescherming tegen inbraak, brand en noodgevallen doordat het 24/7 verbonden is met de meldkamer. Afhankelijk van uw specifieke woning en individuele behoeften wordt het systeem volledig op maat aangepast.

  • Beeld- en stemherkenning
  • Professionele installatie inbegrepen
  • 24/7 bewaking door de alarmcentrale
  • Interventies van een bewaker
  • Beheer op afstand via de Verisure App
  • Levenslage productgarantie

Laat u bellen voor gratis advies!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

Een alarmsysteem op maat van uw woning

Het Verisure alarmsysteem werkt volledig draadloos en is daardoor eenvoudig te installeren. Of het nu gaat over de beveiliging van uw woning, appartement of vakantiewoning: voor elk type woning hebben we een gepast alarmsysteem.

Naast draadloze alarmsystemen kunt u bij ons ook terecht voor andere producten die uw vakantiehuis of woning veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan rookmelders. Wilt u van onze ervaren experts horen wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie? Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Alarmsysteem operator meldkamer

Meteen de juiste actie!

Verisure Voice is een dienst die mogelijk wordt gemaakt door de VoiceBox, een hoogtechnologische speaker met een ingebouwde sirene. Het werkt als een vaste lijn tussen de alarmcentrale en uw woning.

 

Wanneer het alarm afgaat, kan de alarmoperator via de VoiceBox rechtstreeks meeluisteren en spreken in de woning in kwestie. Op die manier kan de operator nog sneller de juiste maatregel nemen. Bent u zelf ter plaatse en hebt u een ongeval gehad? Dan kunt u via de VoiceBox de alarmcentrale meteen om hulp vragen. Hoort de operator iets verdacht? Dan kan hij een mogelijke indringer afschrikken en wegjagen.

  • Sneller en meer betrouwbare verificatie van de oorzaak van het alarm waardoor de alarmoperator onmiddellijk de juiste actie kan nemen.
  • Verhoogde veiligheid in geval van ongevallen of ziekte
  • Een veiligere omgeving voor kinderen die alleen thuis zijn, vooral als een telefoon ontbreekt in uw huis
  • De alarmcentrale kan ongewenste gasten afschrikken

Een overzicht van al onze diensten:

Inbraakalarm

De inbraakbeveiliging van uw woning start bij het afschrikkende effect van de gevelplaat en alarmstickers. De shocksensoren op ramen en deuren reageren op schokken en detecteren een inbraak voordat deze effectief plaatsvindt. Wanneer het alarm afgaat maken de fotodetectoren een reeks foto’s en sturen deze door naar de meldkamer. De operator stelt zo meteen de oorzaak van het alarm vast. Via de VoiceBox kan hij rechtstreeks in de woning luisteren en spreken en de nodige maatregelen treffen, zoals de hulpdiensten of politie sturen. Het Verisure alarmsysteem kan dus voelen, zien, spreken en luisteren.

SOS-alarm voor noodsituaties

De SOS-knoppen op het bedieningspaneel werken als een persoonlijk veiligheidsalarm naar de alarmcentrale. De alarmoperator kan meteen via de VoiceBox nagaan wat er aan de hand is en ingrijpen. Indien u niet antwoordt, stuurt men een bewakingsagent.

Waterdetectie

Voorkom waterschade met de Verisure Waterdetector. Een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen. Met de Verisure App op uw GSM kunt u uw Waterdetector in de gaten houden. U kunt ook de huidige temperatuur zien. U krijgt een melding als de waterdetector aan water wordt blootgesteld.

 

 

 

24/7 bewaking door de meldkamer

Onze eigen meldkamer is NEN-50518 en ISO 9001 gecertificeerd en erkend door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Onze operatoren bewaken uw alarm dag en nacht, heel het jaar door. Bij een alarm kan de alarmoperator dankzij de VoiceBox rechtstreeks met de personen ter plaatse communiceren en direct handelen. Zo is de veiligheid van u en van uw woning altijd verzekerd, ook wanneer u niet thuis bent.

Inclusief interventies van een bewaker

Wij nemen graag het zekere voor het onzekere. Wanneer er na een alarmmelding op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, sturen we een bewakingsagent ter plaatse om een visuele controle van uw woning te doen. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

Levenslange productgarantie

Wij ontwikkelen onze eigen producten en garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Als klant geniet u bovendien van een levenslange garantie op alle componenten.

 

Brandalarm

De Verisure rookmelders zijn in serie gekoppeld. Dit betekent dat wanneer één rookmelder rook detecteert, hij dit onmiddellijk meldt aan de andere detectoren in het systeem. Ze worden allemaal tegelijk geactiveerd, zowel met stem- als alarmsignaal. De rookdetectoren activeren ook de fotodetector die die beelden doorstuurt naar de alarmcentrale zodat deze meteen actie kan ondernemen.

 

 

 

Energiebesparing

Met de SmartPlug kunt u de verlichting bedienen en elektrische toestellen tot 2300W in uw woning regelen via de Verisure App. Waarom niet de TV, de stereo of andere toestellen die stand-by staan aansluiten op een SmartPlug? Door de toestellen helemaal uit te schakelen kan een gemiddeld huishouden tot 500 kWh per jaar besparen.

Verisure App

Dankzij de verschillende functionaliteiten van de Verisure App haalt u nog meer uit het alarmsysteem. U kunt uw woning bedienen waar u ook bent! Voer verschillende acties uit in één enkele klik: schakel het systeem in en uit vanop afstand, neem foto's met de SmartCam of de nieuwe fotodetectoren, bedien uw elektrische toestellen, raadpleeg de temperatuur of krijg een notificatie wanneer iemand thuiskomt of uw woning verlaat en wanneer.

Professionele installatie

De plaatsing van een alarmsysteem is een vak op zich en laat u dus best door een professional uitvoeren. Bij Verisure is de installatie van het systeem inbegrepen. Zo hebt u de garantie dat de hele alarmketen functioneert. Onze monteurs installeren het alarmsysteem binnen de 7 dagen en tonen u ook hoe eenvoudig het is om het systeem te gebruiken.

Dubbele verbinding met de alarmcentrale

Voor een optimale beveiliging is het alarmsysteem zowel via breedband als het gsm-netwerk verbonden met onze alarmcentrale. Uw systeem is dus altijd aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.

 

 

Slimme oplossingen van het Verisure alarmsysteem

01.04

Een greep uit onze producten:

 VBox Pro

VBox Pro is het hart en het brein van het alarmsysteem. Hij staat centraal
bij alle communicatie binnen het systeem en met de meldkamer, waarmee hij via GSM en via breedband verbonden is.

Twee communicatiekanalen zorgen ervoor dat het alarmsysteem altijd
is aangesloten op de meldkamer, ook als de netwerkverbinding niet werkt
of als er tijdelijk geen mobiele dekking is.   

VoiceBox

De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de alarmcentrale en uw woning. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken met personen in de woning.

Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

Sirene

De sirene is een vrijstaande component dat waarschuwt met een signaal van 105 decibel. 

Door de ingebouwde thermometer werkt de sirene in principe als een extra brandmelder. Hij slaat alarm wanneer de temperatuur hoger is dan 60°C. U kunt de temperatuur in huis ook aflezen via de Verisure App.

Trillingsdetector alarmsysteem

Shocksensor

De shocksensoren beveiligen deuren, ramen en andere strategische toegangspunten. Ze activeren het alarmsysteem wanneer ze trillingen detecteren die geassocieerd worden met een inbraak. Zo kunnen we de inbraak opsporen nog voordat deze heeft plaatsgevonden. De meldkamer kan nog sneller ingrijpen. 

Rookmelder

Rookmelder

De Verisure rookmelders communiceren met u en met elkaar.

De rookmelders zijn in serie gekoppeld en waarschuwen zowel met een gesproken bericht als met een alarmsignaal zodat iedereen in huis onmiddellijk weet waar de rook zich ontwikkelt. Met de Fire Pro dienst verwittigt het systeem de meldkamer. Bovendien krijgt u een melding op uw GSM. De rookmelder meet ook de kamertemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid.  

Bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u het alarm in- en uitschakelen met uw persoonlijke code of met uw StarKey. 

Het paneel zelf werkt als een persoonlijk alarm. Als u de twee SOS-knoppen indrukt, wordt een operator in de meldkamer onmiddellijk gealarmeerd. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als deurbel. U stelt het bedieningspaneel zodanig in dat het een signaal geeft wanneer iemand via de voordeur het huis betreedt. 

Fotodetector alarmsysteem

Fotodetector

Wanneer het alarm afgaat nemen de fotodetectoren een serie van drie foto’s die worden doorgestuurd naar de meldkamer. Zo kan de operator onmiddellijk de oorzaak van het alarm vaststellen en de nodige maatregelen nemen. Wanneer het alarm is ingeschakeld kunt u zelf ook foto’s nemen via de Verisure App, waar u ook bent. Zo kunt u steeds een oogje in het zeil houden.

Dankzij deze beelden kunnen wij bij inbraak of brand de politie en de hulpdiensten verwittigen. Of bij een vals alarm de interventie afbreken. U kunt de gevoeligheid van de detector instellen zodat ze aangepast is aan huisdieren. Zo kan uw huisdier zich vrij in huis bewegen, zelfs als het alarmsysteem geactiveerd is.

StarKey

Met de StarKey alarmsleutel kan elk gezinslid gemakkelijk het
alarmsysteem in- en uitschakelen. Houd de sleutel tegen het
bedieningspaneel, druk op de knop en klaar is Kees. 

Elke StarKey heeft een unieke identiteit. Zo weet u wie thuiskomt of
vertrekt. U kunt ook heel makkelijk een verloren sleutel blokkeren of
een nieuwe registreren.   

SmartPlug

Met de SmartPlug in uw systeem kunt u via de Verisure App op afstand de lampen en bijna alle elektrische toestellen in uw woning bedienen, waar u zich ook bevindt.

Als de SmartPlug op het alarmsysteem is aangesloten, kunt u toestellen in- en uitschakelen door het alarm aan of uit te zetten, of de lampen aanzetten wanneer het alarm afgaat. Dit is een eenvoudige manier om uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Bovendien bespaart u nog eens energie.

Waterdetector

Met de Waterdetector voorkomt u waterschade. Het is een eenvoudige manier om tijdig lekkages en overstromingen op te sporen.

Plaats de Waterdetector op plekken met een hoog risico op lekkage, zo dicht mogelijk bij de wasmachine, vaatwasser en onder de gootsteen. De Waterdetector zelf maakt gebruik van drie metalen voetjes om het water op te sporen. Gebruik de sensor-kabel voor plekken waar de Waterdetector zelf niet kan staan, zoals om pijpleidingen en tussen, achter of onder toestellen.

Sta in verbinding met uw huis

Verisure IQ

Verisure IQ is een basisdienst die deel uitmaakt van het alarmsysteem.

Hiermee kunt u het systeem beheren via de Verisure App en My Pages,
push-meldingen ontvangen, op afstand uw SmartPlug bedienen en
mededelingen versturen naar uw contactpersonen. 

My Pages

Om het maximum uit uw systeem te halen, activeert u My Pages, uw persoonlijk controlepaneel op het internet. Hier stelt u diverse functies van uw systeem in die u later kunt bedienen.

Werk uw gegevens bij zodat wij u altijd kunnen bereiken, voer nieuwe contactpersonen in of voeg StarKey sleutels of andere producten toe aan uw systeem.


U kunt het alarm ook aanpassen aan uw huisdier en de vakantiemodus toevoegen zodat uw systeem optimaal werkt wanneer u weg bent. 

Verisure App

Met de Verisure App kunt u uw huis eenvoudig beheren en controleren via uw GSM, waar u ook bent.

Wij voegen voortdurend nieuwe slimme diensten toe die u het leven eenvoudiger en comfortabeler maken. U kunt de Verisure App downloaden voor iPhone, Android en Windows Phone.

Overzicht

Verkoop en informatie: 0800-90 000
contact.center@verisure.be

Klantendienst: 078-365 7 24

care@verisure.be

RPR Brussel BE 0459.866.904 - Erkenning als beveiligingsonderneming: 20.1325.07 - Erkenning als bewakingsonderneming: 16.1025.11

 

Vigilis

Verisure veelgestelde vragen

Contacteer onze verkoopsafdeling via 0800 90 000 of vul het bovenstaande formulier in. Wij werken een alarmsysteem voor u uit dat perfect past bij uw woning en uw behoeften.

Verisure biedt u een geavanceerd brandalarmsysteem met in serie geschakelde rookmelders. Ze praten tegen u via ingesproken berichten en produceren een alarmsignaal om u te waarschuwen voor brand. Ze zijn verbonden met onze meldkamer en melden u via uw GSM wanneer rook wordt gedetecteerd. Indien ten minste twee rookmelders rook rapporteren, kunnen onze alarmoperatoren meteen actie ondernemen, ook als er niemand thuis is. De rookmelders zijn bovendien  gekoppeld aan onze fiotodetectoren, die foto's sturen naar onze meldkamer in geval van rookontwikkeling. Beeldverificatie van de oorzaak van het alarm is een extra instrument voor de operator om snel de juiste maatregelen te kunnen nemen.

Als het alarm afgaat, wordt de fotodetector geactiveerd en wordt er een reeks beelden doorgestuurd naar de meldkamer. De operator kan met grote zekerheid nagaan of het nodig is om onmiddellijk een bewaker langs te sturen, de hulpdiensten te verwittigen of dat er sprake is van een vals alarm. De fotodetector maakt alleen beelden wanneer het alarm afgaat. Zo is uw privacy in huis optimaal beschermd.

Onze meldkamer wordt 24/24, 7/7 bemand en is gecertificeerd door de FOD Binnenlandse Zaken - Directie Private Veiligheid. Wij werken alleen voor klanten die onze producten hebben geïnstalleerd. De meldkamer staat in voor alle activiteiten met betrekking tot het alarmsysteem, van technisch onderhoud tot interventies van bewakers. Onze operatoren en andere medewerkers zijn gespecialiseerd in de technieken en diensten van uw alarminstallatie. U kunt onze meldkamer altijd telefonisch bereiken op 078-365 7 24.

De Verisure community

Facebook

Delen